Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Ben yazayım doktorum İstanbul Kartal Umut Hastanesi Dr .F.Birol.Transferim Yeditepe Üniversitesi Hastanesi Prof.Dr Erkut Attar tarafından yapıldı 🌼
Merhabaa Yeditepe üni. Erkut hocadan memnun musunuuzz. Ben ilk transferimi olmuştum 27 martta ama sonucum negatif geldi :((((( hangi ilaçları kullandırmıştı size acaba ikinci transfere tekrar hazırlanacağız :KK17: :KK17: :KK17:

Dur bacım hatırlatma 🤭😁
Belki dikkat etmez sen hatırlatıyor tazeleme cano 😆 kız tabi ki de hepsi şaka 🙃 herkes stresli sıkıntılıydı iyi oldu güldük eğlendik inan ki 😹
Öyle ya tabi. yine muhabbetin dibine vurduk 🤣🤣 ya senelerdir tanışıyor gibi gülüp eğleniyoruz yanlış anlaşılmak istemem nazımız geciyor diye sen sus dedim yok küstüyse demem bircdahav😥😥😥

KIZLAR ACİL FOLİK ASİTLE CORASPİN İÇECEKTİM AMA YANLIŞLIKLA SABAH AÇ KARNIMA İÇTİĞİM TİROİD İLACIMI İÇTİM AZ ÖNCE BİR ŞEY OLUR MU DİĞER İLAÇLARI İÇMEDİM BÖYLE OLUNCA TRANSFER OLMUŞTUM DOKTORUMA YAZDIM AMA GÖRMEDİ AYNI ŞEYİ YAŞAYAN OLDU MU İlacım 25 mg
Dozu düşük merak etme hiç bir şey olmaz istersen diğer güne almazsin ama Dr un ne derse onu yap canım

Öyle ya tabi. yine muhabbetin dibine vurduk 🤣🤣 ya senelerdir tanışıyor gibi gülüp eğleniyoruz yanlış anlaşılmak istemem nazımız geciyor diye sen sus dedim yok küstüyse demem bircdahav😥😥😥

Onlarda biliyordur espri yaptığımızı canım o rahatlığı almasaydık hiçbirinden emin ol yapmazdık üzme kendi kendini 😍 evet çok güzel geçti vallahi buraya bakmaktan artık diğer sosyal medyalara çok bakmıyorum burası bana iyi geliyor 🫠❤️

Onlarda biliyordur espri yaptığımızı canım o rahatlığı almasaydık hiçbirinden emin ol yapmazdık üzme kendi kendini 😍 evet çok güzel geçti vallahi buraya bakmaktan artık diğer sosyal medyalara çok bakmıyorum burası bana iyi geliyor 🫠❤️
Evet gerçekten o rahatlık sayesinde şakalaşabiliyoruz yani 🥰🥰 Benim için birde olduğum yerde şaka gırgır varsa orasi tamamdır 🤣🤣🤣 yoksa herkes böyle ruhsuz ruhsuz yazip geçer eee konuşmanın amlami nerde dimi 🤔🤔

Merhabaa Yeditepe üni. Erkut hocadan memnun musunuuzz. Ben ilk transferimi olmuştum 27 martta ama sonucum negatif geldi :((((( hangi ilaçları kullandırmıştı size acaba ikinci transfere tekrar hazırlanacağız :KK17: :KK17: :KK17:
Merhaba evet Erkut Hoca ve ekibinden çok memnun kaldım ama beni hazırlayan kendi Drm vardı.Yeditepe üniversitesi hastanesi ile anlaşmaları vardı orda yumurta toplama ve transfer oldu.Ama kullanacağım ilaçları transfere uygun olduğum zaman vs kendi Dr um karar verdi.Daha once iki kere Acıbadem Ataşehir'de yapmistim olumsuzdu.Buranin embriyologunu vs daha beğendim.Erkut hocada ilgiliydi

Merhaba evet Erkut Hoca ve ekibinden çok memnun kaldım ama beni hazırlayan kendi Drm vardı.Yeditepe üniversitesi hastanesi ile anlaşmaları vardı orda yumurta toplama ve transfer oldu.Ama kullanacağım ilaçları transfere uygun olduğum zaman vs kendi Dr um karar verdi.Daha once iki kere Acıbadem Ataşehir'de yapmistim olumsuzdu.Buranin embriyologunu vs daha beğendim.Erkut hocada ilgiliydi
Ataesehirden yaptirdigim zaman Dr um B. Kars ti onu da değiştim 😁

Düşük doz olduğu için birşey olmaz Allah’ın izniyle sadece sana çarpıntı falan yapabilir o kadar yüksek doz olsaydı senin için de tehlikeli olurdu Allah korusun inşallah pozitif sonuçlar alırsın Allah’ın izniyle bundan sonra daha dikkat et canım herşey gönlünce olsun inşallah 🤲🫶
Teşekkür ederim inşallah 🤲🏻❤️

Back
X