- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.381
Siz erken yaptınız galiba inşallah pozitife döner, benim transfer hariç 8.günüm bendede koca negatif çıktı çok üzülüyorumKızlarr idrar testi yaptım bugün koca bir negatif
Kova hangi ay oluyor kiİnşallah olur ise ya da 2 tane olur ise kesin oğlak Burcu değil kova olacaklar. Gelişleri bile degisik
Kaçıncı gününüz kiKızlarr idrar testi yaptım bugün koca bir negatif
Kaçıncı gün embriyosu canım?Siz erken yaptınız galiba inşallah pozitife döner, benim transfer hariç 8.günüm bendede koca negatif çıktı çok üzülüyorum
Tamamdır o zaman rahatladımAhahahah yok kuzum yaa şakalaşıyoruz neye alıncam
Zaten onlar bi gelsin varyaa yemeden kurtulabilecekler mi acabaValla günde 3 taneyle suzgece dönme yolundayımbu kadar naz aşık usandırır diyorum bebislere
9.gündü yavrum bugünKiz zaten erken değil miydi ?
Yok canım 9.gündü bugünSiz erken yaptınız galiba inşallah pozitife döner, benim transfer hariç 8.günüm bendede koca negatif çıktı çok üzülüyorum
Eee olsun kan vermeden moralini bozma9.gündü yavrum bugün
O kadar kötü bir durum ki çok iyi anlıyorum siziYok canım 9.gündü bugün
Açılın, uzman geldi. Ben bunu da yaşadım16 Şubat adetin ilk günü
Transfer 10 Mart yani 23. Gün.
ChatGPT dediği gibi transfer günü 19günlük hamile olmuş oluyorum ve böylelikle 7+2
Ama doktor 1 hafta geri hesapladı Buda tedirgin etti beni
Bu sefer bende çok umutluydum ama vardır bundada hayır canım ne diyimO kadar kötü bir durum ki çok iyi anlıyorum siziçok umutluydum ama olmadı,zaten hep negatif görmeye alışmıştım
Bu sefer bende çok umutluydum ama vardır bundada hayır canım ne diyim
Sen kanini vermeden ben negatif dememKan veririm pazartesi ama geçmiş olsun kuzum ince kuruna çizgisi bile çıkmadı
Aslaaa öyle bir isiracagim ki onlariiZaten onlar bi gelsin varyaa yemeden kurtulabilecekler mi acaba
Predictorla yaptım kuzum hassasiyeti 12.5 mu ne test günü minimum 50 olmasını bekliyorlarSen kanini vermeden ben negatif dememaz kalmış zaten biraz daha bekleriz sende negatif düşünme son ana kadar lütfen
Onun için yazdım zatenİnşallah ya umut oldunuz valla
Ahahah inşallah inşallah sımsıkı annesine tutunmuş bu haline gülüyordurÇok teşekkür ederiz. Benim ilk transferim de ne olmalı ne olmamalı hiç bilmiyorum. İçimi rahatlattiniz. Umarım bebisler tutunmuş takiliyordur orada
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?