Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benimde hiç bir şeyim yok canım ama takılmamak çalış. Arkadaşım 3 kez transfer oldu ucu de negatifti ve bütün belirtileri vardı. O ruh uflendiyse belirtiye ihtiyacımız yok
Dimi aynen oyle pozitif olup belirti olmayanlar da var . Bugün igneye gittim kendimi yolda yokladim sanki hiç olmamış gibi bisey hissetmeyince üzüldüm biraz ama pozitif düşünelim dediğin gibi

Tamamdır insAllah bakalim gidenler yazar umarim

KIZLAR ACİL FOLİK ASİTLE CORASPİN İÇECEKTİM AMA YANLIŞLIKLA SABAH AÇ KARNIMA İÇTİĞİM TİROİD İLACIMI İÇTİM AZ ÖNCE BİR ŞEY OLUR MU DİĞER İLAÇLARI İÇMEDİM BÖYLE OLUNCA TRANSFER OLMUŞTUM DOKTORUMA YAZDIM AMA GÖRMEDİ AYNI ŞEYİ YAŞAYAN OLDU MU İlacım 25 mg

Canim ilacın mg çok düşük birşey olmaz korkma. Ben günlük 50 mg kullaniyorum. Sadece sabahta içeceğin icin günlük 25 mg. Fazla kullanmış olacaksın. Tabi doktorunda bilgi verir bununla ilgili.

Düşük doz olduğu için birşey olmaz Allah’ın izniyle sadece sana çarpıntı falan yapabilir o kadar yüksek doz olsaydı senin için de tehlikeli olurdu Allah korusun inşallah pozitif sonuçlar alırsın Allah’ın izniyle bundan sonra daha dikkat et canım herşey gönlünce olsun inşallah

İnşallah çok teşekkür ederim canım yardımın için

Merhaba kizlar ben memorialda tedavi görüyorum kimseyi de yanlış yönlendirmek istemem ama ben memnunum. Gerçi benim 6 sene öncesine dayanıyor ama yumurta toplama falan. Şuan dondurulmuslarla devam ediyorum. Semra hanımı ilk randevu da görüyorsunuz bidaha çok sıkıntılı bir durumunuz yoksa görmüyorsunuz.ben görmedim yani. Benim doktorum yücel bey ben severim kendisini. Gönül hanım var birde bayan isterseniz ikisi de oranın en eski doktorları rabbim hayırlı karar vermenizi nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…