- 4 Aralık 2024
- 5.234
- 5.741
- 113
- 36
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.321
Benim tedavi de değişik. Narkoz doktoru pazar akşam 6 ve 8 arası arayacak. Narkozlu olacak sanırım benim
Dimi aynen oyle pozitif olup belirti olmayanlar da var . Bugün igneye gittim kendimi yolda yokladim sanki hiç olmamış gibi bisey hissetmeyince üzüldüm biraz ama pozitif düşünelim dediğin gibiBenimde hiç bir şeyim yok canım ama takılmamak çalış. Arkadaşım 3 kez transfer oldu ucu de negatifti ve bütün belirtileri vardı. O ruh uflendiyse belirtiye ihtiyacımız yok
O kist degildir bence diğer ay anlaşılmıştır oCanım benim bi arkadaşımda kullandı doğum kontrol hapını 1 ay kisti için sonraki ay hamileyim dedi
Tamamdır insAllah bakalim gidenler yazar umarimBe
Benim tedavim orada değil, ama burada gördüğüm kadarıyla memnuniyet çok yüksek. İkinci bir tedavim olursa orayı seçerim muhtemelen. Semra hocaya doğrudan randevu alınabiliyor mu bilmiyorum fakat buradaki hanımlar yazsınlar kime gidilebilir diye
Kiz hayır kötü ihtimal olmasında ben ilaçların etkisine bile raziyimYa hamilelik belirtisidir ilaçlardan bağımsız olanı yok bu bacim içimiz rahatlasa bi
CiddimisinÖyle hevesli hevesli olmayın bir sure sonra o iğneler aşık uyandırıyor bacim demedj deme
Evet evet sakın üzülmeyin modunuzu dusurmeyinDimi aynen oyle pozitif olup belirti olmayanlar da var . Bugün igneye gittim kendimi yolda yokladim sanki hiç olmamış gibi bisey hissetmeyince üzüldüm biraz ama pozitif düşünelim dediğin gibi
Canim ilacın mg çok düşük birşey olmaz korkma. Ben günlük 50 mg kullaniyorum. Sadece sabahta içeceğin icin günlük 25 mg. Fazla kullanmış olacaksın. Tabi doktorunda bilgi verir bununla ilgili.KIZLAR ACİL FOLİK ASİTLE CORASPİN İÇECEKTİM AMA YANLIŞLIKLA SABAH AÇ KARNIMA İÇTİĞİM TİROİD İLACIMI İÇTİM AZ ÖNCE BİR ŞEY OLUR MU DİĞER İLAÇLARI İÇMEDİM BÖYLE OLUNCA TRANSFER OLMUŞTUM DOKTORUMA YAZDIM AMA GÖRMEDİ AYNI ŞEYİ YAŞAYAN OLDU MU İlacım 25 mg
KIZLAR ACİL FOLİK ASİTLE CORASPİN İÇECEKTİM AMA YANLIŞLIKLA SABAH AÇ KARNIMA İÇTİĞİM TİROİD İLACIMI İÇTİM AZ ÖNCE BİR ŞEY OLUR MU DİĞER İLAÇLARI İÇMEDİM BÖYLE OLUNCA TRANSFER OLMUŞTUM DOKTORUMA YAZDIM AMA GÖRMEDİ AYNI ŞEYİ YAŞAYAN OLDU MU İlacım 25 mg
Bende ama keşke ayırt edebilsek bir şey olsa da evet hamileyim diyebilsek yaKiz hayır kötü ihtimal olmasında ben ilaçların etkisine bile raziyim
İnşallah çok teşekkür ederim canım yardımın içinÜroloji den çıkan sonucu Dr nuza gösterirsiniz inş olmaz bir sıkıntıolursa tedavi için yönlendirir sizi Dr yoksa da transfer gününe kadar bekler o gün sperm örneği veririr. Süreç heyecanla başlar.e nabiza da düşer tam bilmiyorum ama kısa sürede çıkar sonuç
Anladım teşekkür ederimmDevlet hastanesinde süreç nasıl işler bilmiyorum
Merhaba kizlar ben memorialda tedavi görüyorum kimseyi de yanlış yönlendirmek istemem ama ben memnunum. Gerçi benim 6 sene öncesine dayanıyor ama yumurta toplama falan. Şuan dondurulmuslarla devam ediyorum. Semra hanımı ilk randevu da görüyorsunuz bidaha çok sıkıntılı bir durumunuz yoksa görmüyorsunuz.ben görmedim yani. Benim doktorum yücel bey ben severim kendisini. Gönül hanım var birde bayan isterseniz ikisi de oranın en eski doktorlarıBe
Benim tedavim orada değil, ama burada gördüğüm kadarıyla memnuniyet çok yüksek. İkinci bir tedavim olursa orayı seçerim muhtemelen. Semra hocaya doğrudan randevu alınabiliyor mu bilmiyorum fakat buradaki hanımlar yazsınlar kime gidilebilir diye
Az kaldi bacim alti üstü 7 8 gün. ne dü yaniBende ama keşke ayırt edebilsek bir şey olsa da evet hamileyim diyebilsek ya
Aa süper umarım öyle olurEşimle gittiğimizde eğer gün olarak uygunsa yani 2 3 gün iliski olmadıysa örnek verebilirsin demişti eşime
O rahatlamadır kuzum ağırlık değilUyumuş kalmışım yeni uyandımsağol canısı teşekkür ederim üstüme acayip bir ağırlık çökmüş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?