Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ım

Rabbim inşallah en kısa zamanda Annelik duygusunu tattırsın sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah canım Rabbim nasip etsin
Amin Mayalam canım benim, cümlemiz için amin . İş yerinde duygusal iniş çıkış yaşarken , işleri bitireyim diye geç saatte çıktım. Eve gel , yemek, iş,güc ponçik cemaati ile ilgileneyim derken oldu bu saat. 7 kedi. 5 yavru.

Allah kolaylık versin canım benim çok yoğun geçiyor dilerim birde bu telaşının arasına bebeğin de girsin inşallah Amin

Be
Yaa öyle mi diyorsun canim peki sisli memorialde kime gideceğim kimi seçeyim semra kahraman kurucuymus sanirim
Benim tedavim orada değil, ama burada gördüğüm kadarıyla memnuniyet çok yüksek. İkinci bir tedavim olursa orayı seçerim muhtemelen. Semra hocaya doğrudan randevu alınabiliyor mu bilmiyorum fakat buradaki hanımlar yazsınlar kime gidilebilir diye

Canım yine mi iğne olacak. Bana sade 2 catlatma ignesi den sonra hap var. Olsun da iğne jankisi de oluruz

Yok aşko iğne bitiyor fitil takacam gece uykuya geçmeden sabaha kadar kalsın senin de bitiyor Opu kararı verildiyse yarın sabah cetrotide gece de ovitrelle vurursun ne dedilir sana

Canım bence 3 gün sabret , ola ki test de görünmese moralin bozulur.Azcik daha sabret.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…