- Konu Sahibi mayala katar
-
- #11.281
Canım çok sevindim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Allah'ımKızlar iyi akşamlar. Bugün hiç bakıp takip edemedim.
Bugün doktor randevum vardı geçen keseyi görmüştük bugün bebişi de gördük kalp atışınıda gördük çok şükür.
Duymak için henüz çok erken
Şimdi ben internette hesaplama yapmıştım o hesaba göre 7+2 gösteriyordu
Ama tüp bebekte şöyle bir durum var, kese muayenesinden sonraki muayenenizde bebişi ölçüp ona göre hesaplama yapılıp son adet tarihiniz hesaplanıyor.
Ben mesela 16.02.2025de adet olup 10.03.2025de Transfer olmuştum. Bu bilgileri internetten hesaplayınca 7+2 çıkıyor, doktorun hesaplaması 6+0.
Allahim şu kadar derdim olsun lutfenn16.02 adet oldum
10.03. Transfer oldum
Eee ben şimdi 7+2 mi olarak hamileyim 6+0mı
ChatGPT 7+2 diyor doktor ölçüme göre 6+0 iş yerine 6+2 bildirdi
Çekirdek şart çekirdeksiz olmaz
Kiz sen dedin diye etiketledim seniAhahahaha bize fas fakir dedi galiba
Amin Mayalam canım benim, cümlemiz için aminRabbim inşallah en kısa zamanda Annelik duygusunu tattırsın sağlıklı hayırlı evlatlarla kucağını doldursun inşallah canım Rabbim nasip etsin❤
Kiz sen dedin diye etiketledim senidedin ya fakirler diye
Zenginin hali başka tabi tariflere bakAhahahahah ballı cevizli ya da labneli yersen güzel kuzu sade yersen tatsız
.çok aminnn canımm hepimizin inşallahRabbim gönlüne göre versin canım
Allahım kucağını boş bırakmasın tez zamanda hayırlı sağlıklı evlatlarla kucağın dolsun inşallah Amin
Amin Mayalam canım benim, cümlemiz için amin. İş yerinde duygusal iniş çıkış yaşarken , işleri bitireyim diye geç saatte çıktım. Eve gel , yemek, iş,güc ponçik cemaati ile ilgileneyim derken oldu bu saat . 7 kedi. 5 yavru .
Zenginin hali başka tabi tariflere bak
Canım yine mi iğne olacakCaney ondan daha ince uçlu yoktur
Ben kurtuldum darısı senle monarozaya olsun inşallah bu gece Progesteron fitil başlıyorum rahime destek lazım
Yok kiz pembe kürkümüz üstümüzde çekirdekte var kimse anlamazFakir olduğumu belli etmemeliyim
Benim tedavim orada değil, ama burada gördüğüm kadarıyla memnuniyet çok yüksek. İkinci bir tedavim olursa orayı seçerim muhtemelen. Semra hocaya doğrudan randevu alınabiliyor mu bilmiyorum fakat buradaki hanımlar yazsınlar kime gidilebilir diyeYaa öyle mi diyorsun canim peki sisli memorialde kime gideceğim kimi seçeyim semra kahraman kurucuymus sanirim
Canım yine mi iğne olacak. Bana sade 2 catlatma ignesi den sonra hap var. Olsun da iğne jankisi de oluruz
Yok kiz pembe kürkümüz üstümüzde çekirdekte var kimse anlamaz
Canım bence 3 gün sabret , ola ki test de görünmese moralin bozulur.aşkım yarın 5 olacak
ya evet aslında beklemem lazım ama dayanamıyorumtestleri stokladım her gün yaparım artık
Aşkım predictor stokladım ben3 tane evde vardı 2 tane ekstra aldım
beybim 5.gün yapanlar var bende gaza geldim
Ayy belirti olmayınca pozitif oluyormuş ya hadi inşallah kuzumYok canım ne his ne bir belirti var maalesef kuzu kuzu bekliyorum test gününü
Aynen kuzum bizdeki keyif kimsede yok hiiiiiiiiiiYanında çay ohmisss
Labne birazda ezine ya da beyaz peynir güzel oluyor kuzum bi ara denersinFakir olduğumuzu belli etmeyelim bacımsu
Bal sevmem labne olabilir denemek lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?