Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

cok tesekkur ederim. rabbim burada bekleyen tüm bacılarıma nasip etsin. hic belirtim olmadı hala da belirtim yok. ilk üc gün sadece tuvalet ve yemek icin kalktım namaz kılmadım. dördüncü gün evin icinde turladım oturarak namazların sadece farzlarını kıldım. beslenmeme dikkat ettim hergün yârım avokado ceviz muz kabak cekirdegi iki yumurta tükettim. bir de sürekli sol tarafıma yattım ve sürekli zikir cektim. rabbim ol dedi ve oldu. saglıkla kucagımıza almayı da nasip etsin. bekleyen isteyen herkesi rabbim sevindirsin.
Sol tarafa yatmak mi iyi oluyormuş acaba

Kızlar merhaba. Ben foruma yeni üye oldum. Hep mesajlarınızı okuyordum ama artık üye olup yazmaya karar verdim. 5 nisanda transfer oldum tek embriyo. Bugün transfer dahil 7. Günüm dayanamadım idrar test yaptım. Aranızda böyle birşey yaşayan varmı.

Eklentiler

• F8E37729-6197-4275-B1F0-B2755FFC49FA.webp
    F8E37729-6197-4275-B1F0-B2755FFC49FA.webp
    14,2 KB · Görüntüleme: 41
Günaydın hayırlı sabahlar kızçelerim inşallah güzel birgün olsun hepimiz için ben şu an klinikteyim birazdan ameliyat bölümüne gideceğim benden haber alamazsanız merak etmeyin kendime gelince size ses vereceğim hepinizi çok öpüyorum 😘 destek mesajlarınız için hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseyi darda bırakmasın beni de inşallah herşey gönlümüzce olsun Amin 🤲🫶💕👼🐣🌺
Dualarımız seninle bitanem

Kızlar merhaba. Ben foruma yeni üye oldum. Hep mesajlarınızı okuyordum ama artık üye olup yazmaya karar verdim. 5 nisanda transfer oldum tek embriyo. Bugün transfer dahil 7. Günüm dayanamadım idrar test yaptım. Aranızda böyle birşey yaşayan varmı.
Evet canım bende böyle öğrenmiştim yanlış görmüyorsam silik çıkmış var🤲🤲🤲❤️🧿

Test markanız güvenilirse, silik çizgi görünüyor hayırlı uğurlu olsun maşallah 🧿😍

Günaydın hayırlı sabahlar kızçelerim inşallah güzel birgün olsun hepimiz için ben şu an klinikteyim birazdan ameliyat bölümüne gideceğim benden haber alamazsanız merak etmeyin kendime gelince size ses vereceğim hepinizi çok öpüyorum 😘 destek mesajlarınız için hepinizden Allah razı olsun Rabbim kimseyi darda bırakmasın beni de inşallah herşey gönlümüzce olsun Amin 🤲🫶💕👼🐣🌺
Güzel iyi haberlerini bekliyoruz bacımsu aslan bacımsu

Test markanız güvenilirse, silik çizgi görünüyor hayırlı uğurlu olsun maşallah 🧿😍
Marka buydu. Dün kanda test yaptım 6. Gün dayanamadım. Değer 7,.. çıktı. Hayırlısı olsun. Umarım olmuştur ve sağlıkla devam eder. Bekleyen herkese nasip olur inşallah🙏

Eklentiler

• IMG_0952.webp
    IMG_0952.webp
    43,4 KB · Görüntüleme: 36
Back
X