Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Benim yaşım 29 ve evet geç kalmamak adına yönlendirildim dün hormon testlerimi de yaptılar FSH: 9,8 tsh: 1,85 lh: 7 E2: 26 Prolaktin: 29,4 çıktı daha yeni gittiğimiz için henüz eşime bir test yapılmadı ama değerlerim bu şekilde. Birden normal yolla olamayacağını öğrenince şaşırdım tabi birazcık

Gülüm şimdi işten eve geldim cvp veremedim senin kaçtı nekadar sürede düştü

Genelde drlar kahvaltıdan yarım saat önce alınmasını yeterli buluyorlar

İnşallah gülüm benim birden yükseldi Allah'ım hayırlısıyla tranferini gerceklestirsin rabbim bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım benim

Evet arama yapınca bir iki kişi gördüm yüksek olupta sağ salim doğum yapan inşallah sorunsuz sıkıntısız geçer sürecimiz

Sağol canım bugün iş yerinde seanstaydim sanki dünya başıma yıkıldı tranfer sürecine az kalınca panik yaptim birde yapay zeka da felan baktım düşük nedeni felan yazıyordu
Önlem aldıktan sonra korkma ama ihmal edersen Allah korusun bebek doğsa bile gelişim geriliği cücelik zeka geriliği vs olur

Canım Bugün kendi Dr 2 defa aradım burdaki takip eden Dr görüştüm oda dedi düşer hemen ilaç başlayalım diye korkma dediler ama gel sen bana anlat birde yapay zeka felan baktım düşük yapar felan yazıyordu birde transfere az kaldı korktum panik yaptim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…