- Konu Sahibi mayala katar
- #10.461
Heycanla bekliyoruz canımVerdim canım verdim de sağlık ocağında verdim bakıyorum e nabıza düşmemiş daha çok merak ediyorum bendeçok teşekkür ederim sorduğun için
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Heycanla bekliyoruz canımVerdim canım verdim de sağlık ocağında verdim bakıyorum e nabıza düşmemiş daha çok merak ediyorum bendeçok teşekkür ederim sorduğun için
![]()
Sonuç yarın çıkacak galiba canım sabahtan beri bakmaktan şaşı oldumHeycanla bekliyoruz canım![]()
Yaaa evet canım gerçekten benim de en önem.verdigim şey laboratuvar çünkü azosperm olunca çok titiz davranmak gerekiyor.Semra hocaya gideceğim işte insAllah canım en azından acabam olmasın bende şu an 34 yaşındayım bu beşinci deneme artık Şişli Memorial Sevda hocaya güvenip gideceğim.Zaten o ukala doktorlar yüzünden neler çektik ben Erzurum Buhara da yaptım bu dediğiniz sorunlari orda bile yaşadım bu kadar hassas bir konu da böyle acımasız olamazlar yaBölüm başkanı Semra hoca bana dozun yüksek verildiğini o nedenle yumurtaların kalitesiz olduğunu lab ortamına dayanamadığı söylemişti ön görüşmede tam 1 saat beni muayene ettiler. Ücretsizti. Acıbadem Maslak şuan ne kadar muayene bilmiyorum ama bir dünya para alıp 5 dk bile beni görmemişti yani halkımda hiç birşey bilmeden düz mantık herkese verdiği ilaçları dozları verdilerdi. Ben acemiydim o nedenle 3 opu olma gafletinde bulundum. En son tüplerin şiş ameliyatla alacaz dediler o an o hastane benim gözümde bitmişti bunu diyen sekreteriydi neden alınıyor dediğimde herhangi bir açıklama yok Bülent tıraş öyle uygun gördü denildi o esnada Bülent tıraş tatildeydi acaba röntgenimi havuz başında mı değerlendirdi çok manidar . Sonrasında memorial başladım evet pozitif olmadı ama en azından yumurtaların kaliteli olduğunu öğrendim şuan 40 yaşıma girdim Acıbadem’de daha gençtim 34 yaşımda. O nedenle size tek tavsiyem laboratuvar iyi nereyse oraya gidin bence. Ben deneyimledim Şişli çok iyi ama o bahsettiğiniz yeri bilemiyorum üç aşağı beş yukarı aynı iğneler dozlarda aynıdır değişik pekte birşey yok aslında
Ben de 1 günü evde geçirdim 2.günden itibaren işe başladım çalışıyorum3 gün dikkat ettim hiç is yapmadım ama hep yatakta da değildim ev içinde hareketliydim .
Sadece 1 günü evde geçirdim 2.gün çalışmaya başladımTransfer olan arkadaşlar hep yatıyor musunuz acaba ben dün oldum ama evde ufak tefek işler yapıyorum tabi dikkat ediyorum ama hep yatmıyorum acaba yanlış mı yapıyorum
Yok canım Ankara’da değilim. AksaraydayımBen yarın dr konuşurum kan veririm ultrasyon yaptırmam.kuzum bilmiorumki sen Ankara’da mısın
Yok bende o da yok.Ben de öyleyim ya, göğüslerim büyüdü sadece. Onun dışında belirtim yok. Pek iştahım yok, tek öğün yiyorum. Daha doğrusu bir öğünü tüm güne bölüyorum. Normalde mide bulantım yok ama yemek yemeye başlayınca bazen midem takla atıyor sanki. 3-5 kaşık yiyebiliyorum. Hepsine binlerce şükür gerçekten, ben sadece kanamaya odaklıyım![]()
Zor olmayacak mı kuzum gidip gelmek Aksaray’da içine sinen yok mıYok canım Ankara’da değilim. Aksaraydayım
3saat uzak bana doktorum
Hep yatmamak iyidir kan dolaşımı olması gerekmişTransfer olan arkadaşlar hep yatıyor musunuz acaba ben dün oldum ama evde ufak tefek işler yapıyorum tabi dikkat ediyorum ama hep yatmıyorum acaba yanlış mı yapıyorum
Canım ilk üç ayı atlatayım ilaç kullanımını doktorum kesince Aksaray’da devam edeceğim.Zor olmayacak mı kuzum gidip gelmek Aksaray’da içine sinen yok mı
Ayyy bugün de ağrım hiç olmadı diye endişe ettim acaba büyümüyorlar mı diye çok teşekkür ederim inşallah bunca emek ve zahmetin bir karşılığı vardır hayırlısı olur
206,54 ile ben transfer harici 11.gün öğrendimKızlar transferi pozitif olanlar (5.gün embriyosu)transferin kaçıncı günü öğrendiniz ve betalarınız kaçtı acaba
Akşam tekrar test yaptım koyulaşıyor gibi ama baya kurudu tabi 3 saat oldu yapalı, sizde güzel gidiyo mudur ?Yalancı pozitiflik veren testte mi varinşallah öyle değildir, ben sadece biraz daha koyu çıkar diye düşündüm ama iki teste çok aynı geldi bana
Ee isimler neler![]()
Senin kaçıncı günün canım2.gin bende ayaklandım canım![]()
Akşam tekrar test yaptım koyulaşıyor gibi ama baya kurudu tabi 3 saat oldu yapalı, sizde güzel gidiyo mudur ?
Canım bu testlerden pek anlamıyorum ama tsh yani troid testin güzel. Burdan da anlayan arkadaşlar mutlaka fikir verip yardımcı olacaktır. Ön görüşme yaptıysanız eşinizden test istememişlerdir fakat tedaviye başlarken mutlaka eşten de test, tahliller istiyorlar. Allah ol desin yeter ki normal yolla olmaz tüp bebek olur. Ama umutsuzluk olmasınBenim yaşım 29 ve evet geç kalmamak adına yönlendirildim dün hormon testlerimi de yaptılar FSH: 9,8 tsh: 1,85 lh: 7 E2: 26 Prolaktin: 29,4 çıktı daha yeni gittiğimiz için henüz eşime bir test yapılmadı ama değerlerim bu şekilde. Birden normal yolla olamayacağını öğrenince şaşırdım tabi birazcık![]()
Evet evet olsun da sağlıklı bir şekilde tabiki ne yoldan olduğu önemli değil. Allahım aratmasın yeter kiCanım bu testlerden pek anlamıyorum ama tsh yani troid testin güzel. Burdan da anlayan arkadaşlar mutlaka fikir verip yardımcı olacaktır. Ön görüşme yaptıysanız eşinizden test istememişlerdir fakat tedaviye başlarken mutlaka eşten de test, tahliller istiyorlar. Allah ol desin yeter ki normal yolla olmaz tüp bebek olur. Ama umutsuzluk olmasın
Eşim diyor zaten bu bilgilerle bi tüp bebek merkezi açarız baya geliştirdik kendimizi diyeKorkarim yakinda hepimiz profesör olup çıkacağız burdan![]()
Eşim diyor zaten bu bilgilerle bi tüp bebek merkezi açarız baya geliştirdik kendimizi diye![]()