- 31 Ocak 2025
- 322
- 455
- 18
- 25
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.141
Çok sukur canım bir şey hissediyor musun kasiklarimda sızı filanDün bende bi sıcaktım demek ki aynı şey olmuş. Benimde göbek kismim hassaslasti daha şimdiden ignelerden ama onun haricinde bir şeyim yok şükür
Mayalam opu günün belli oldumu canım gruba çok katilamiyorum ama aklım hepinizde Allah'ım hepimizi muradına erdirsin inş
Ayy kızlar kesemizi yolk kesemizide gördüm çok şükür rabbime kanamam car diye dua istemiştim sizden allah razı olsun hepinizden burda bitirimizi tanımadan sadece derdimiz bir diye hepiniz bana güzel kalbinizden güzel dileklerinizi ilettiniz 12 yıllık özlem galiba bitiyo miniğim 22 sinde kalp atışı için gidicez idrara çok sıkışıktım sizde benim gibi çok tutmayın alttan muane etçek diye
Amin canım arkadaşım Rabbimin izniyle hepimiz kucaklarımıza alalım inşAllah Rabbim kolaylaştırsın yollarımızıAman sorun olmasında kuzum maşallahAllah kucağına almayı nasip etsin
Kızlar selamlar, 2 Nisan tarihinde dondurulmuş ve genetikten sağlıklı gelen 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı. 6. Ve 7. Gün erken gebelik testi yaptım inanılmaz silik çıktı, sizlerde bakabilir misiniz ?
Oh maşallah canım benm gözünaydın inşAllah kalbini de duyacaksın Allahın izniyle sağlıkla kucağınada alacaksınAyy kızlar kesemizi yolk kesemizide gördüm çok şükür rabbime kanamam car diye dua istemiştim sizden allah razı olsun hepinizden burda bitirimizi tanımadan sadece derdimiz bir diye hepiniz bana güzel kalbinizden güzel dileklerinizi ilettiniz 12 yıllık özlem galiba bitiyo miniğim 22 sinde kalp atışı için gidicez idrara çok sıkışıktım sizde benim gibi çok tutmayın alttan muane etçek diye
Canım inşallah amin. Ömrümün en uzun yolunu gidiyorum gibi. Bir saat sonra randevum. Bilinmezlik kaygılandırıyor ama Allah büyük,. İnşallah Rabbim hem benim,hem tüm kızkardeşlerimin duasını sağlıklı kucagına verir.
Bende böyle öğrenmiştim hadi canım bnm gözünaydın sağlıkla ilerlesin herşey bebiş yada bebişler yoldaKızlar selamlar, 2 Nisan tarihinde dondurulmuş ve genetikten sağlıklı gelen 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı. 6. Ve 7. Gün erken gebelik testi yaptım inanılmaz silik çıktı, sizlerde bakabilir misiniz ?
Solda 5 sağda 1 yumurtam gelişmiş kızlar yarın cetrotide başlayacağız, cumartesi kontrolüm var doktorum amh değerine göre çok iyi dedimayala katar @Maralim2019 @hayal93
Ay alıştım canım artık gerdirip saplıyorumİnşallah tutunuyorlardır ya ben hiç bişey hissetmiyorum
Benim de transferim 3 nisan. Ctesi
His bende de yok ama kasıklarım hep ağrılı. Hamilelik olsa böyle ağrı olmaz âdet mi gelecek acaba diyorum
mayala katar canım bugün kontrolün vardı naptın herşey yolunda mı?
Kızlar hepinize merhaba çalıştığım içn çok dahil olamadım ama tüm sayfaları okudum
Sonuç bekleyen ve OPU olacaklara güzel haberler almalarını diliyorum
Canım hangi ilçedesin; ben Atatürk şehir hastanesinde Mine İslimye'ye sürece başladım. Kendisi Profesör. Ben Doktor konularında biraz title'a takıntılıyım :)
Üni hastanesinde aşılama var sadece şehir hastanesinde 2023 de tüp bebek merkezi açılmış.
Canım gözün aydın. Ne durumdasın. Seninle AMH'larımız yakındı umarım benimde bu kadar yumurtam oluşur. Vitamin takviyesi falan kullanmış mıydın sen?
Ayy inşallah kuzum dualarınızda unutmayın bizideTutunuyorlardır inşallah canım benim ne hissedeceksin henüz çok erken sen gönlünü ferah tut sağlıklı pozitif haberler alacaksın Allah’ın izniyle inşallah
Canım Kadıköyde Ulun Uluğ var kendi özel kliniği var, birde Tuzla da Okan Üniversitesi Hastanesinde Gökçe Hoca var ben ikisinden de memnunumKızlar Anadolu yakasında bana tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?
Ayy inşallah kuzum dualarınızda unutmayın bizideAllahım hepimize nasip etsin inşallah
Hadi ya ben geçen ay gittim ilk kez. Tahlilleri yaptı reglin 2. günü gel dedi. Ama regl bayrama denk gelince gidememiştim. Şimdi bakalım 29-30 Nisan gibi regl olucam o zaman gidicemm.Ben ona gittim canım da yani hoşuma gitmedi tavri yaş yaş iki lafinin biri yaş oldu 41yasimdayim ben iste sansin dusuk bilmem ne ben de vazgectim motivasyon sifir
Hadi bakalım sürecin hayırlı olsun kuzumm.Kuzum ben genetik mühendisiyim o yüzden biraz daha hakimim bu konulara doktorum da bildiği için hep detay konuşuyor benimle. Hayırlısıyla tamamlansın bu süreç inşallah
Canım takviye demore d vitamini ve folidays kullanıyorum. Paketli gıdayı kestim iğnelere başladığımızdan beri. Kahveyi de iki günde bir tüketiyorum. Bugün avokado aldım hiç sevmesem de yicem
Yarından itibaren de çatlama önleyici iğneye başlayacağım. Ekstradan bir kutu daha gonal f ve pergoveris yazdı bugün.
Allah razı olsun kuzumAmin canım benim her Daim dualarımdasınız yolda gelirken hastanede sıramı beklerken hep duaediyorum Rabbim kabul etsin inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?