Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Mayalam opu günün belli oldumu canım gruba çok katilamiyorum ama aklım hepinizde Allah'ım hepimizi muradına erdirsin inş

Amin Amin inşallah çok teşekkür ederim cuma günü olacak inşallah 07:30 da orada hazır bulunmam gerekiyor bu akşam ovitrelle vuracağım hakkımızda herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah

Maşallah canım sağlıcakla gelsin minik mucizen sağlıcakla vaktinde kucağına almayı Rabbim nasip etsin inşallah

Maşallah sübhanallah bebeklerin yola çıkmış geliyor sağlıcakla Rabbim kucağına almayı nasip eylesin inşallah canım

Oh maşallah canım benm gözünaydın inşAllah kalbini de duyacaksın Allahın izniyle sağlıkla kucağınada alacaksın

mayala katar listeye ekler misiniz
31 yaş 4.transfer 12 Nisan
5 . gün embriyo sonuç 22 Nisan

Hoşgeldin canım şimdiden hayırlı uğurlu olsun sağlıcakla tutunsun minikler inşallah Amin
Tabi ki eklerim Rabbim hepimize pozitifleri görmeyi nasip eylesin inşallah Amin Ecmain inşallah burayı takipe al haberdar olalım birbirimizden canım

Amin Amin inşallah Rabbim sağlıcakla nasip etsin bu sefer hepimize inşallah

Bende böyle öğrenmiştim hadi canım bnm gözünaydın sağlıkla ilerlesin herşey bebiş yada bebişler yolda

Solda 5 sağda 1 yumurtam gelişmiş kızlar yarın cetrotide başlayacağız, cumartesi kontrolüm var doktorum amh değerine göre çok iyi dedi mayala katar @Maralim2019 @hayal93

Maşallah sübhanallah canım bu güzel bir haber önce güzel kaliteli yumoş olsunlar sonra kaliteli embriyo olup bize sıkı sıkı tutunup bebiş olsunlar inşallah çok Amin

mayala katar canım bugün kontrolün vardı naptın herşey yolunda mı?

Çok şükür hamdolsun yolunda teşekkür ederim biraz yoğun geçti bakamadım cuma sabahı yumurtalar toplanacak Allah’ın izniyle inşallah dilerim herşey su gibi geçer ve sonunda pozitifleri görmek nasip olsun cümlemize inşallah

Amin çok teşekkür ederim darısı senin başına inşallah

Ayy inşallah kuzum dualarınızda unutmayın bizide Allahım hepimize nasip etsin inşallah

Amin canım benim her Daim dualarımdasınız yolda gelirken hastanede sıramı beklerken hep dua ediyorum Rabbim kabul etsin inşallah Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallah

Ben ona gittim canım da yani hoşuma gitmedi tavri yaş yaş iki lafinin biri yaş oldu 41yasimdayim ben iste sansin dusuk bilmem ne ben de vazgectim motivasyon sifir
Hadi ya ben geçen ay gittim ilk kez. Tahlilleri yaptı reglin 2. günü gel dedi. Ama regl bayrama denk gelince gidememiştim. Şimdi bakalım 29-30 Nisan gibi regl olucam o zaman gidicemm.
Hadi bakalım sürecin hayırlı olsun kuzumm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…