- 20 Haziran 2016
- 5.297
- 9.491
- 198
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.161
Allah razı olsun kuzumAmin inşallah Allahım dualarımızı kabul etsin
Bence hiç riske atma kuzum transfer öncesi 3-5 gün gibi bi süresi vardı yasağın ama madem sürece girmişsin emeklerin boşa gitmesin sabredin birazKızlar bir de utanarak soruyorum ama doktoruma soramadım. Şu an yumurta büyütme aşamasındayım. Cinsel ilişki yasak olma durumu hakkında bilgi verebilir misiniz? Transfer sonrası 2 hafta yasak onu biliyorum. Bir de muhtemelen opu öncesi erkekten örnek alınacağı için 3 gün yasak vardır diye tahmin ediyorum. Ama mesela şu an yumurta büyütme evresinde ve transfere kadar olan süreçte ilişki yasak mı? Hemşire önermiyoruz dedi ama mesela rahim kasılması ve sperm yumurtaların çatlamasına sebep olabilirmiş ama bunları önlesek ilişkiye girebilir miyizKusura bakmayın sizden başka kime sorabilirim bilmiyorum
Amin Ecmain kuzum inşallahNe demek gülüm o kadar çabalar sarfediyoruz
Çektigimiz acıları daha söylemiyorum Rabbim kucaklarımızı boş bırakmasın sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inşallah Amingüzel Allahım sen dualarımızı kabul eyle yarabbim
Benlik sorun yok kuzum ama bu yasak beni en çok korkutan şeydi. Ben cinsel ilişkiye biraz duygusal yönden yaklaşıyorum aramızdaki özel bir bağ gibi. O yüzden beni biraz geriyor açıkçası bizi uzaklaştıracakmış gibi kuruntu yapıyorumBence hiç riske atma kuzum transfer öncesi 3-5 gün gibi bi süresi vardı yasağın ama madem sürece girmişsin emeklerin boşa gitmesin sabredin biraz
Kızlar bir de utanarak soruyorum ama doktoruma soramadım. Şu an yumurta büyütme aşamasındayım. Cinsel ilişki yasak olma durumu hakkında bilgi verebilir misiniz? Transfer sonrası 2 hafta yasak onu biliyorum. Bir de muhtemelen opu öncesi erkekten örnek alınacağı için 3 gün yasak vardır diye tahmin ediyorum. Ama mesela şu an yumurta büyütme evresinde ve transfere kadar olan süreçte ilişki yasak mı? Hemşire önermiyoruz dedi ama mesela rahim kasılması ve sperm yumurtaların çatlamasına sebep olabilirmiş ama bunları önlesek ilişkiye girebilir miyizKusura bakmayın sizden başka kime sorabilirim bilmiyorum
Ay kuzum yaBenlik sorun yok kuzum ama bu yasak beni en çok korkutan şeydi. Ben cinsel ilişkiye biraz duygusal yönden yaklaşıyorum aramızdaki özel bir bağ gibi. O yüzden beni biraz geriyor açıkçası bizi uzaklaştıracakmış gibi kuruntu yapıyorum
Benlik sorun yok kuzum ama bu yasak beni en çok korkutan şeydi. Ben cinsel ilişkiye biraz duygusal yönden yaklaşıyorum aramızdaki özel bir bağ gibi. O yüzden beni biraz geriyor açıkçası bizi uzaklaştıracakmış gibi kuruntu yapıyorum
Ay kuzum ya1 ayda özel bağlar kopmaz Riske atmayın siz başka aktiviteler yapın bu süreçte
Ay kuzum ya1 ayda özel bağlar kopmaz Riske atmayın siz başka aktiviteler yapın bu süreçte
Ben kabak çekirdeği içi aldımDeğil mi riske gerek yok bu bir süreç ve bitecek inşallah çekirdekyiyin kabak çekirdeği çok faydalı
Hay maşallah kuzumNazlım bilse ben 9 ay hamileliğim de hiç cinsel ilişki yaşamadımbak hiç bağ kopmadı kopmaz ley rahat olun
Ben kabak çekirdeği içi aldımAzar azar tüketmeye çalışıyorum Bu süreçte yasak olan başka bişey varmı ya ilaçlarla yenmese iyi olur gibi. Avokado kan sulandırıcılarla çok fazla tüketilmemeliymiş mesela
Ben de aldım bundan inanki hiç gerek yok normal erken gebelik diye satılan 75 liralık olanla aynı düzeyde çıkardı ikisi de aynı siliklikteCanım benim bildiğim predictor. Parası içimden 1 hafta çıkmamıştı 300 liraydı
Yok kuzum kabak çekirdeği yasak değilKabak çekirdeği yasak mı bence yiyebilirsin bir avuç ben yiyorum sonrasında nasip olursa yiyeceğim
Canım benim hadi hayırlısı ile az kaldı... İnşallah herşey su gibi geçer.. Duamdasin MayalamÇok şükür hamdolsun yolunda teşekkürederim biraz yoğun geçti bakamadım cuma sabahı yumurtalar toplanacak Allah’ın izniyle inşallah dilerim herşey su gibi geçer ve sonunda pozitifleri görmek nasip olsun cümlemize inşallah
Hay maşallah kuzumBakalım bizler nasıl olcaz uzaktan konuşmadı kolay şimdi bizede
Tabi biz normal hamileler olmadığımız için haksızda sayılmaz kuzumCaney benim eşim pimrikli hamile olduğumu duyunca kendi içine kapandı diyor bebeğe zarar veririm vs ondan dolayı
Canım benim ABD. Serklaj ameliyatımı yapan doktor prof. Çok sevecen ve bilgili Ahmet göçmen bana da tüp bebek doktorum önermişti. Ataşehir Medicana da dene anlarsın zaten. Keşke şansım olsa da ona gitsem bendeKızlar Anadolu yakasında bana tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?
Aman cahillik mutluluk kuzum ya çok da detay bilmesek daha iyi sankiCanım benim hadi hayırlısı ile az kaldı... İnşallah herşey su gibi geçer.. Duamdasin Mayalam. Folikül anlamıyorum topigimizin uzman Prof gözüyle baktığım kizkardesligim sen e folikül büyüklüğü nasıl? Cumaya yenileri çıkar mı, yumurta olur mu? Kafam da deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?