- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.181
Muhtemelem pazar günü aslında test yapmamız gereken gün birimize tutunduysa c.tesi de kan verse çıkar dediler birimizede garanti olsun pazartesi olsun dediler diye düşündüm ama senin niye salı onu anlamadım kuzum
Aa çok enteresan olmuş kuzumVallahi bilmiyorum ki zaten 15 Nisan normal şartlarda regl olma tarihim resmen onu bekliyor gibiyim suan
Kuzum ben napayım bana komple yasakBenlik sorun yok kuzum ama bu yasak beni en çok korkutan şeydi. Ben cinsel ilişkiye biraz duygusal yönden yaklaşıyorum aramızdaki özel bir bağ gibi. O yüzden beni biraz geriyor açıkçası bizi uzaklaştıracakmış gibi kuruntu yapıyorum
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbi yar ve yardımcın olsun git altın yumurtalarını bul inşallahAmin Amin inşallah çok teşekkürederim cuma günü olacak inşallah 07:30 da orada hazır bulunmam gerekiyor bu akşam ovitrelle vuracağım hakkımızda herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah
AY sendemi kuzumNazlım bilse ben 9 ay hamileliğim de hiç cinsel ilişki yaşamadımbak hiç bağ kopmadı kopmaz ley rahat olun
Doruk benimde aklıma geldi orada rahim ağzı filmi çektirdim baya temiz ve güzeldi bilmiyorum işte bir an önce bulmam gerekArkadaşım ocak ayında nilüfer dorukta melike hanımda doğum yaptı memnundu çok. Sanırım ben de doruk’a gideceğim nasip olursa ama doktordan emin değilim
Canım neden yasakKuzum ben napayım bana komple yasaktotalde 1 sene olacak doğumdan sonrası 40 çıkması derken zavallı kocam ama adam çocuk olsun da herşeye razı düşündükce bir bunalım geliyor bana da ama napalim
Tamam canım paylaşırım inş iyi bir doktor bulursamBulursan bizimlede paylaşır mısın fikir olsun bizede
Doğrudur tatlım kardeşimi göndermiştim en iyisini sormuş bunu vermişlerBen de aldım bundan inanki hiç gerek yok normal erken gebelik diye satılan 75 liralık olanla aynı düzeyde çıkardı ikisi de aynı siliklikte
Sendemi birütüsBenmde bugün bahcecide bitti artık
Bende servikal yetmezlik var bebeğim o yüzden yasak ilişki en başından sonuna kadarCanım neden yasak
Ay çok heyecanlı inşallah çift çizgi çıkar bizede haber ver muhakkakAa çok enteresan olmuş kuzumBen bi idrar testi yapcam gibi ya kuzum Bugün değil yarın ya da cumadan itibaren
Hahaha valla bana da koydu canım 375 E mi ne aldım bendeDoğrudur tatlım kardeşimi göndermiştim en iyisini sormuş bunu vermişlerbende kızmıştım parası çok koymuştu
Yaaa benimki de öyle aslında ama ben fazla duygusal ve takıntılı biriyim o yüzden hep en kötü senaryoyu düşünüyorum ve kafamda kurup kendimi üzüyorumBende servikal yetmezlik var bebeğim o yüzden yasak ilişki en başından sonuna kadarama zaten öyle bir kocam varki yasak olmasa da yapmazdı çocuğa bişey olur diye değişik evhamlı bir tip
Biz şu ana kadar toplam 45000 lira verdik ilaçlaraKızlar tüp bebek ilaçları ne kadar acaba
Canım acıbadem ataşehirde parvana sayidova benim dr idi ilk gebeliğimde ama sonra devam edemedik, bu sefer pozitifi görürsem yine onunla başlarım. Birde furkan kayabaşoğlu var çok iyi ben sadece erkek olduğu için rahat edemem diye onu tercih etmedimKızlar Anadolu yakasında bana tavsiye edebileceğiniz doktor var mı?
canım çok şükür geldi o günlerAmin Amin inşallah çok teşekkürederim cuma günü olacak inşallah 07:30 da orada hazır bulunmam gerekiyor bu akşam ovitrelle vuracağım hakkımızda herşeyin sağlıklısı hayırlısı olsun inşallah
Kötü senaryo yok kuzum bu bir süreç seninki belki fazla uzun da sürmez normal gebeliklerde ilişkiye giriliyor diye biliyorum ins. Gebelik sağlandığında sorun kalmazYaaa benimki de öyle aslında ama ben fazla duygusal ve takıntılı biriyim o yüzden hep en kötü senaryoyu düşünüyorum ve kafamda kurup kendimi üzüyorum
Ay benimkide öyleCaney benim eşim pimrikli hamile olduğumu duyunca kendi içine kapandı diyor bebeğe zarar veririm vs ondan dolayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?