- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.101
Ay alıştım canım artık gerdirip saplıyorumİnşallah tutunuyorlardır ya ben hiç bişey hissetmiyorum
Maşallah canım su gibi aksın sürecin inşallahCanimm kızlar 3 folikül gördü, 16,12,10. Cuma yine geleceğim bir gün fazla ovaleap ignesi 300lük yazdı. Büyük ihtimalle pazartesi Opu olacak. Cansınız duanız, motivasyonunuz . Çok destek oldunuz bana. İyi ki varsınız. İnşallah hersey hayrıyla güzel olur..
Ayy inşallah kuzum yaa bi endişe sarıyo arada beni niye bişey hissetmiyorum diyeAynı gün transfer olmuştuk canım bende de aynı durum ne bir belirti ne bir his inşallah bizimledirler rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Ayy inşallah hepsi kalitelidir altın embriyonu bulursun canımCanimm kızlar 3 folikül gördü, 16,12,10. Cuma yine geleceğim bir gün fazla ovaleap ignesi 300lük yazdı. Büyük ihtimalle pazartesi Opu olacak. Cansınız duanız, motivasyonunuz . Çok destek oldunuz bana. İyi ki varsınız. İnşallah hersey hayrıyla güzel olur..
Kiz ben 7+4 haftalık hamileyim ben de hic bisey hissetmiyorum şuanAyy inşallah kuzum yaa bi endişe sarıyo arada beni niye bişey hissetmiyorum diyeAllahım sen yardım et
AhahahahaKiz ben 7+4 haftalık hamileyim ben de hic bisey hissetmiyorum şuanbı steteskop yapsalar hareket edene kadar koyup dinlesem kalbi atiyormu diye düşünüyorum yani sonradan durum daha vahim Rabbim kucagina almayı nasip etsin
Opu için dimi Allah kolaylık versinÇok üzüldüm canım ama olsun şu an bebişlerine kavuştun sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbimben de eurofertil gerçek aydına gidiyorum hatta bugün kontrolüm var yoldayım
Canım benim bildiğim predictor. Parası içimden 1 hafta çıkmamıştı 300 liraydıKızlar en iyi doğru sonuç çıkaran erken gebelik testi hangisi?
Benim de transferim 3 nisan. Ctesi kan vermeye gideceğimAynı gün transfer olmuştuk canım bende de aynı durum ne bir belirti ne bir his inşallah bizimledirler rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
Benim de transferim 3 nisan. CtesiAynı gün transfer olmuştuk canım bende de aynı durum ne bir belirti ne bir his inşallah bizimledirler rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah
His bende de yok ama kasıklarım hep ağrılı. Hamilelik olsa böyle ağrı olmaz âdet mi gelecek acaba diyorumAyy inşallah kuzum yaa bi endişe sarıyo arada beni niye bişey hissetmiyorum diyeAllahım sen yardım et
Bendede öyle oldu canım hiç birşey hissetmedim mayalam destek oldu sağolsunAyy inşallah kuzum yaa bi endişe sarıyo arada beni niye bişey hissetmiyorum diyeAllahım sen yardım et
Yok canım o ilaçlardan öyle oluyor stres yapma senBenim de transferim 3 nisan. Ctesi
His bende de yok ama kasıklarım hep ağrılı. Hamilelik olsa böyle ağrı olmaz âdet mi gelecek acaba diyorum
Canım ağrı benimde öyleydi doktoruma sordum biz normal gebeler gibi değiliz embriyoyu dışardan koyuyoruz ve progestan alıyoruz ağrılar bundan dediBenim de transferim 3 nisan. Ctesi
His bende de yok ama kasıklarım hep ağrılı. Hamilelik olsa böyle ağrı olmaz âdet mi gelecek acaba diyorum
Canım hangi ilçedesin; ben Atatürk şehir hastanesinde Mine İslimye'ye sürece başladım. Kendisi Profesör. Ben Doktor konularında biraz title'a takıntılıyım :)Benim işte biraz sorun balikesirin ilçesindeyim bursa ya da İstanbula gideceğiz tek gidip gelmem zor olur siz nerde oturuyorsunuz nerde başladınız tedaviye
Üni hastanesinde aşılama var sadece şehir hastanesinde 2023 de tüp bebek merkezi açılmış.Yok malesefyani fakultetede yeni yeni yapilmaya baslanmis sanırım ama güvenemem giden eden yorum vs yok laboratuvar nasıl doktorlar nasıl bilmiyorum ilkini de bursada yaptırdık acibademde ama kontrolleri fakultede yaptırdım ordan doktor tavsiye etmişti zaten opu zamanını verdi bursa o zaman gittik
Canım gözün aydın. Ne durumdasın. Seninle AMH'larımız yakındı umarım benimde bu kadar yumurtam oluşur. Vitamin takviyesi falan kullanmış mıydın sen?Solda 5 sağda 1 yumurtam gelişmiş kızlar yarın cetrotide başlayacağız, cumartesi kontrolüm var doktorum amh değerine göre çok iyi dedimayala katar @Maralim2019 @hayal93
Amin Ecmain canım inşallahR rindol N Nazli kizz aramızda 1 gün varmış 4 nisan oldum bende transferinşallah pozitif sonuçları almak nasip olsun
3ümüzün de test tarihleri farklı ve üçümüzünde 5.gün embriyosu çok enteresanBenim de transferim 3 nisan. Ctesi kan vermeye gideceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?