- 31 Ocak 2025
- 322
- 455
- 18
- 25
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #10.081
Benimde güzel geçti sadece kalcadan progestan igne yaptıkları için kalcam ağrıyor bi de dün akşam biraz ateşim çıktı niyeyse bugün iyiyim amaGüzel geçtii sen nasılsınn nasıl geçti? Hareket ederken hep korkuyorum ya bu tedirginlik nasıl geçecek
Öyle kuzum ya tutunsunlarda hiç önemli değillHer doktorun tedavi şekli değişik demek kiolsun canım fazla birşey kalmadı sonuçta bu günler de geçecek az daha sabır
Ayy koyulaşma var gibi kuzumKızlar selamlar, 2 Nisan tarihinde dondurulmuş ve genetikten sağlıklı gelen 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı. 6. Ve 7. Gün erken gebelik testi yaptım inanılmaz silik çıktı, sizlerde bakabilir misiniz ?
Yok ya ki ben muayene de bile korkarım olmadı sadece baskı hissi oldu o da anlıktı zaten hemen olup bitiyor inanın. O his de sıkışık olmamızdan dolayıAğrı acı oldu mu o anda hiç
Oyhhh eyvah eyvahh nasıl yapıyorsunuz pekiiiYuvarlak minik morarıyo hep kuzum
Biz kadınlar çok güçlüyüz canım öyle böyle bir şekilde üstesinden geleceksin inanGenelde aynı yorumları görüyorum da yakıyor acıtıyo falan diye normalde de tedirgindim zaten ama mecburiyet acisada yapicaz
Dün bende bi sıcaktım demek ki aynı şey olmuş. Benimde göbek kismim hassaslasti daha şimdiden ignelerden ama onun haricinde bir şeyim yok şükürBenimde güzel geçti sadece kalcadan progestan igne yaptıkları için kalcam ağrıyor bi de dün akşam biraz ateşim çıktı niyeyse bugün iyiyim ama
Gözünüz aydınSolda 5 sağda 1 yumurtam gelişmiş kızlar yarın cetrotide başlayacağız, cumartesi kontrolüm var doktorum amh değerine göre çok iyi dedimayala katar M Maralim2019 H hayal93
Bende iyiyim canım, pazartesikin ve idrar testi verdim. Cuma günü muayenem var bakalım inşAllah kesenin içinin embriyo ile %100 dolu olduğunu görüp ultra sonra kalp atışını görürmüyüz bilmiyorumİyiyim canım benim stabil ilerliyorum bakalım yarın merkezde randevum var sabah kuzum gidcm sende durumlar nasıl
Etkilenirim diyorsan yapma tabiki inşaallah olumlu olucak ben inanıyorumYa canım benim amin amin öyle çok istiyorum ki
Yok yapmadım yapmayacağımda 15inde direkt kan vericem öncesinde bakıp moral bozmak yada ümitlenmek istemiyorum
Amin canım inşallahCanım inşallah amin. Ömrümün en uzun yolunu gidiyorum gibi. Bir saat sonra randevum. Bilinmezlik kaygılandırıyor ama Allah büyük,. İnşallah Rabbim hem benim,hem tüm kızkardeşlerimin duasını sağlıklı kucagına verir.
Hayırlısı olsun canım benim görünüyor var Allah kucağına almayı da nasip etsin 6.7. günlerde böyle çıkıyor zaten hiç stres yapma olmasa hiç çıkmaz istersen diğer günlerde evde test yaparak koyuluklardan takip edebilirsinKızlar selamlar, 2 Nisan tarihinde dondurulmuş ve genetikten sağlıklı gelen 5. Gün çift embriyo transferi yapıldı. 6. Ve 7. Gün erken gebelik testi yaptım inanılmaz silik çıktı, sizlerde bakabilir misiniz ?
Ay alıştım canım artık gerdirip saplıyorumOyhhh eyvah eyvahh nasıl yapıyorsunuz pekiii
Çok teşekkür ederim rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşallahGözünüz aydın
Maşallah kuzumSolda 5 sağda 1 yumurtam gelişmiş kızlar yarın cetrotide başlayacağız, cumartesi kontrolüm var doktorum amh değerine göre çok iyi dedimayala katar M Maralim2019 H hayal93
İnşallah canım benim çok sağolBiz kadınlar çok güçlüyüz canım öyle böyle bir şekilde üstesinden geleceksin inan
Maşallah canım gözün aydınSolda 5 sağda 1 yumurtam gelişmiş kızlar yarın cetrotide başlayacağız, cumartesi kontrolüm var doktorum amh değerine göre çok iyi dedimayala katar M Maralim2019 H hayal93
Etkilenirim diyorsan yapma tabiki inşaallah olumlu olucak ben inanıyorumrabbim gönlüne göre versin kuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?