Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canimm kızlar 3 folikül gördü, 16,12,10. Cuma yine geleceğim bir gün fazla ovaleap ignesi 300lük yazdı. Büyük ihtimalle pazartesi Opu olacak. Cansınız duanız, motivasyonunuz . Çok destek oldunuz bana. İyi ki varsınız. İnşallah hersey hayrıyla güzel olur..🥹🥰🤲🏻🤲🏻
Maşallah canım su gibi aksın sürecin inşallah 🙏🏻

Canimm kızlar 3 folikül gördü, 16,12,10. Cuma yine geleceğim bir gün fazla ovaleap ignesi 300lük yazdı. Büyük ihtimalle pazartesi Opu olacak. Cansınız duanız, motivasyonunuz . Çok destek oldunuz bana. İyi ki varsınız. İnşallah hersey hayrıyla güzel olur..🥹🥰🤲🏻🤲🏻
Ayy inşallah hepsi kalitelidir altın embriyonu bulursun canım 🙏🏼🥰😍 Allahım gönlümüzdeki hayırlı eylesin amin🙏🏼🥰

Ayy inşallah kuzum yaa bi endişe sarıyo arada beni niye bişey hissetmiyorum diye🙈 Allahım sen yardım et 🙏🏼🥰
Kiz ben 7+4 haftalık hamileyim ben de hic bisey hissetmiyorum şuan🫣 bı steteskop yapsalar hareket edene kadar koyup dinlesem kalbi atiyormu diye düşünüyorum🥰 yani sonradan durum daha vahim🙄 Rabbim kucagina almayı nasip etsin🙏

Kiz ben 7+4 haftalık hamileyim ben de hic bisey hissetmiyorum şuan🫣 bı steteskop yapsalar hareket edene kadar koyup dinlesem kalbi atiyormu diye düşünüyorum🥰 yani sonradan durum daha vahim🙄 Rabbim kucagina almayı nasip etsin🙏
Ahahahaha 😂😂😂 Ayy buda bizim sınavımız kuzu😂😂 Amin Ecmain İnşallah kuzumm🥰🙏🏼

Aynı gün transfer olmuştuk canım bende de aynı durum ne bir belirti ne bir his inşallah bizimledirler rabbim dualarımızı kabul etsin inşallah 🤲
Benim de transferim 3 nisan. Ctesi
Ayy inşallah kuzum yaa bi endişe sarıyo arada beni niye bişey hissetmiyorum diye🙈 Allahım sen yardım et 🙏🏼🥰
His bende de yok ama kasıklarım hep ağrılı. Hamilelik olsa böyle ağrı olmaz âdet mi gelecek acaba diyorum

Benim de transferim 3 nisan. Ctesi

His bende de yok ama kasıklarım hep ağrılı. Hamilelik olsa böyle ağrı olmaz âdet mi gelecek acaba diyorum
Canım ağrı benimde öyleydi doktoruma sordum biz normal gebeler gibi değiliz embriyoyu dışardan koyuyoruz ve progestan alıyoruz ağrılar bundan dedi

Kızlar hepinize merhaba çalıştığım içn çok dahil olamadım ama tüm sayfaları okudum
Sonuç bekleyen ve OPU olacaklara güzel haberler almalarını diliyorum
:KK60:

Benim işte biraz sorun balikesirin ilçesindeyim bursa ya da İstanbula gideceğiz tek gidip gelmem zor olur siz nerde oturuyorsunuz nerde başladınız tedaviye
Canım hangi ilçedesin; ben Atatürk şehir hastanesinde Mine İslimye'ye sürece başladım. Kendisi Profesör. Ben Doktor konularında biraz title'a takıntılıyım :)
Yok malesef😔yani fakultetede yeni yeni yapilmaya baslanmis sanırım ama güvenemem giden eden yorum vs yok laboratuvar nasıl doktorlar nasıl bilmiyorum ilkini de bursada yaptırdık acibademde ama kontrolleri fakultede yaptırdım ordan doktor tavsiye etmişti zaten opu zamanını verdi bursa o zaman gittik
Üni hastanesinde aşılama var sadece şehir hastanesinde 2023 de tüp bebek merkezi açılmış.
Solda 5 sağda 1 yumurtam gelişmiş kızlar yarın cetrotide başlayacağız, cumartesi kontrolüm var doktorum amh değerine göre çok iyi dedi mayala katar mayala katar @Maralim2019 @hayal93
Canım gözün aydın. Ne durumdasın. Seninle AMH'larımız yakındı umarım benimde bu kadar yumurtam oluşur. Vitamin takviyesi falan kullanmış mıydın sen?

Back
X