Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Aynen canım bide bayram üzeri umarım daha fazla iğne yazmaz

Aynen canım aynısı benimde böyle ama çok yakıyor ve o bölgeyi kızarıjlık yapıyor iki saat anca geçiyor

Geçmiş olsun Allahım şifa versin inşallah evet iğne ucu uzun olduğu için yakıyor benimde aynısı kızarıyor o bölge sonradan geçiyor ah ah çok zor ama sonunda mucizemize kavuşacağız inşallah

Yaaa belki doğal olur dedim ondan belki catlaya. Vardir çünkü ondan yoksa bende hamis olim3 derim yumurtalar hasar görür diyede korkuyorum saçma gelcek ama falciya gitmistim evlefikten sonrabana tüp bebek tedavisine başlayacağım zaman hamile kalacaksın dedi. Ufak tedavi gerekiyor dedi ve söylediği hersey çıktı sadece bu kaldı bakalım sen hangi sebepten tüp bebek yaptınız cnm

Zaten yumurta büyütmüyormusun kız nasıl doğal olsun yumurtalar serbest kalmadan toplıyacak doktor belki işte bu tedavi de hamile kalacaksın Allah’ın izniyle benim ki sebepsiz infertilite şu an zaten tek tüplüyüm doğal şansım %5 düştü şu an 4. Tüp bebeğim bu benim

Ben yarın sabah cetrotide iğneye başlıyorum büyüyen folikül varsa çatlamasını önlemek için yani doğal gebelik biraz zor olur çünkü amaç çatlamadan toplamak ki tedavi başarılı olsun diye

O kadar kişiden neler duydumki insan o kişinin nasıl hamile kaldığına şaşırır bazı yuurtalqr erken çatlıyor

Geneli öyle zaten ben karından vuruldum. Bana göbek deliğin dört parmak sağına soluna altına farketmez demişti. Bide şu mantık var ilaç etki edeceği yere gider zaten.

Amin inşallah canım doğru işte insan bu tedavi de herşeyi düşünür oldu dilerim sağ selamet atlatırız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…