Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Valla bu ay 150 bin çöpe gitti o yüzden o rakamlar artık bana artık büyük gelmiyor :) önerin için teşekkür ederim hemen listeye alıyorum.
Ama şunu da ekleyeyim, hedef kitlesinde değildim kadının, hakkını yemeyeyim şimdi. Yani başarılara inanıyorum, takviyesinde en çok hoşuma giden şey şekersiz olmasaydı. Diğer markaların suya katılan takviyeleri oralet gibi oluyor içemiyordum bile

H haticeylii transfer oldun mu canım inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur Rabbim sevinçten ağlamayı nasip eylesin inşallah
Oldum canım saat 12 deydi transferim 2 adet transfer edildi her şey yolunda dedi doktorum inşallah öyledir amin Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın

Hanımlar son yazışmaları takip edemedim. 3saatlik kalabalık bir yol ardından bayram hazırlıkları devam ediyor bizde.

Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah şu mübarek günlerde.
Herkese şeker tadında bayram diliyorum
Yumurtalarınıza embriyolarınıza bebişlerinize bu süreçte iyi bakın ben birdahaki kontrolüme kadar doktorumun dediklerine uymaya çalışacağım.

Önümüz şeker bayramı biraz zorlayacak ama, şeker ve şekerli şeyler tüketme, baklagilleri tüket, haftada bir kırmızı, beyaz ve balık eti, en az haftada 1 meyve, sebze sınırsız. Hayvansan gıdalar yağlardan tüket, mesela zeytinyağına ekmek bandır ye, ekmeği bırak demiyorum paketli gıdaları tüketme, sokak hayvanlarına dokunma, çiğ ete çıplak elle dokunma, topraklı şeylere dokunma dedi.

Oldum canım saat 12 deydi transferim 2 adet transfer edildi her şey yolunda dedi doktorum inşallah öyledir amin Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın
Amin Maşallah canım çok şükür dilerim ikisi de sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz test günün ne zaman canım

Bilmezmiyim transferden sonraki o süreç ama ben dayanamam 1 hafta sonra evde bi test yaparım ilkinde öyle yapmıştım

İnşallah canım dilerim hep beraber bu heyecanı yaşamak nasip olsun ben iki transferimde hiç test yapmadım eğer Allah’ın izniyle yine transfer olursam yine yapmam test pozitif yada negatif doktorumdan duymak istiyorum tabi ki pozitif olsun inşallah bol bol test yapmayı planlıyorum dilerim gerçekleşir inşallah

Çiğ et bakteriler için mi ?

Amin inşallah Allah razı olsun canım hayırlı bayramlar seneye inşallah bebişlerimizle beraber bayrama girmek nasip olsun inşallah

Çiğ et bakteriler için mi ?
Evet canım, bakteriden dolayı.
Çiğ et yemek yok, dokunma yok, sakatat tüketmek yok ama ilerki dönem çok canım çekerse temiz olduğunu bildiğin bir yerse mesela bir dürüm yiyeceğine nefis körelmek için yarım dürüm ola bilir mesela ama bu riskli dönem tüketmemeye çalışılması gerekir

Amin inşallah Allah razı olsun canım hayırlı bayramlar seneye inşallah bebişlerimizle beraber bayrama girmek nasip olsun inşallah
Amin inşAllah canım. İstediğimiz de bu.. Bayramları yalnız geçirmemek. Benim eşimde burda olmadığı için dahada bi yalnız oluyor insan, ne kadar anne baba yanında da olsa etrafına bakınca herkes eşleriyle çocuklarıyla..
Hayırlısı herşeyin

@merve fidan fsnckr @GulizAli
Sizin ultrason fotoğraflarınız nasıldı? Yardımcı ola bilirmisiniz?
Canım ultrasonda iki kese direkt göründü bende ama doktorum seni de embriyoları da rahatsız etmek istemiyorum, bastırmıycam hiç dedi ve hemen çekti aleti. O heyecanla biz ultrason resmi filan da istemedik, hemşire fotosunu çekmişti, bize gönderecekti hala gönderecek :)) Acemi ikiz annesi ben

Kızlarrr selamlarrr,
Bebiş(ler) beni biraz zorluyor(lar) o yüzden buralara pek gelemiyorum; ama hep aklımda duamdasınız. Hepinize iyi bayramlar diliyorum Sakın bayramda şeker, tatlı tüketimini abartmayın Hepinizi kocaman kocaman öperim

Ay inşallah ya amin sizin şuan ki durum ne hangi aşamadasınız

İnşallah canım test günüm 10 nisan dedi bana 10 günlük rapor verdi 8 nisan işbaşı yapmam lazım nasıl olacak bilmiyorum

Birşey olmaz Allah’ın izniyle Allahım korusun sana bağışlasın inşallah o zamana kadar zaten bebek artık yerleşmiş olması lazım dilerim güzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…