- 9 Mayıs 2022
- 280
- 399
- 33
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #7.801
Ama şunu da ekleyeyim, hedef kitlesinde değildim kadının, hakkını yemeyeyim şimdi. Yani başarılara inanıyorum, takviyesinde en çok hoşuma giden şey şekersiz olmasaydı. Diğer markaların suya katılan takviyeleri oralet gibi oluyor içemiyordum bileValla bu ay 150 bin çöpe gitti o yüzden o rakamlar artık bana artık büyük gelmiyor :) önerin için teşekkür ederim hemen listeye alıyorum.
Merhaba surecinizin kaçıncı gunundesinizBende şu an yumurta büyütüyorum eğer herşey yolunda giderse taze transfer olucak büyük ihtimalle 15 ine kalmaz diye düşünüyorum
Oldum canım saat 12 deydi transferim 2 adet transfer edildi her şey yolunda dedi doktorum inşallah öyledirH haticeylii transfer oldun mu canım inşallah bebeğin sıkı sıkı tutunur Rabbim sevinçten ağlamayı nasip eylesin inşallah
Bilmezmiyim transferden sonraki o süreç ama ben dayanamam 1 hafta sonra evde bi test yaparım ilkinde öyle yapmıştımGeçer inşallah hepimize aynı hele transfer olup kan test günü bile geçmiyorolursun Allah’ın izniyle yeter ki herşey sağlıklı pozitif olsun Amin
Merhaba surecinizin kaçıncı gunundesiniz
Amin MaşallahOldum canım saat 12 deydi transferim 2 adet transfer edildi her şey yolunda dedi doktorum inşallah öylediramin Allah hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın
Bilmezmiyim transferden sonraki o süreç ama ben dayanamam 1 hafta sonra evde bi test yaparım ilkinde öyle yapmıştım
Çiğ et bakteriler için mi ?Hanımlar son yazışmaları takip edemedim. 3saatlik kalabalık bir yol ardından bayram hazırlıkları devam ediyor bizde.
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah şu mübarek günlerde.
Herkese şeker tadında bayram diliyorum
Yumurtalarınıza embriyolarınıza bebişlerinize bu süreçte iyi bakınben birdahaki kontrolüme kadar doktorumun dediklerine uymaya çalışacağım.
Önümüz şeker bayramı biraz zorlayacak ama, şeker ve şekerli şeyler tüketme, baklagilleri tüket, haftada bir kırmızı, beyaz ve balık eti, en az haftada 1 meyve, sebze sınırsız. Hayvansan gıdalar yağlardan tüket, mesela zeytinyağına ekmek bandır ye, ekmeği bırak demiyorum paketli gıdaları tüketme, sokak hayvanlarına dokunma, çiğ ete çıplak elle dokunma, topraklı şeylere dokunma dedi.
Hanımlar son yazışmaları takip edemedim. 3saatlik kalabalık bir yol ardından bayram hazırlıkları devam ediyor bizde.
Allahım hepimizin yüzünü güldürsün inşAllah şu mübarek günlerde.
Herkese şeker tadında bayram diliyorum
Yumurtalarınıza embriyolarınıza bebişlerinize bu süreçte iyi bakınben birdahaki kontrolüme kadar doktorumun dediklerine uymaya çalışacağım.
Önümüz şeker bayramı biraz zorlayacak ama, şeker ve şekerli şeyler tüketme, baklagilleri tüket, haftada bir kırmızı, beyaz ve balık eti, en az haftada 1 meyve, sebze sınırsız. Hayvansan gıdalar yağlardan tüket, mesela zeytinyağına ekmek bandır ye, ekmeği bırak demiyorum paketli gıdaları tüketme, sokak hayvanlarına dokunma, çiğ ete çıplak elle dokunma, topraklı şeylere dokunma dedi.
Evet canım, bakteriden dolayı.Çiğ et bakteriler için mi ?
Amin inşAllah canım. İstediğimiz de bu.. Bayramları yalnız geçirmemek. Benim eşimde burda olmadığı için dahada bi yalnız oluyor insan, ne kadar anne baba yanında da olsa etrafına bakınca herkes eşleriyle çocuklarıyla..Amin inşallah Allah razı olsun canım hayırlı bayramlarseneye inşallah bebişlerimizle beraber bayrama girmek nasip olsun inşallah
Canım ultrasonda iki kese direkt göründü bende ama doktorum seni de embriyoları da rahatsız etmek istemiyorum, bastırmıycam hiç dedi ve hemen çekti aleti. O heyecanla biz ultrason resmi filan da istemedik, hemşire fotosunu çekmişti, bize gönderecekti hala gönderecek :)) Acemi ikiz annesi ben
Canım gitmek yok da benim mide bulantıları ve uyku halleri epey arttı, pek telefona bakamıyorumSorma ne özleştik ama ya bak bir daha gitmek yok
Ayyy büyüsün yumurtoşlar, en ideal boyutlara gelsinler sapasağlam olsunlar inşaallah canımcımMerhaba canım bugün 5. Günündeyim pazartesi günü ilk kontrolüm var bakalımfoliküller büyüyor mu
İnşallah canım test günüm 10 nisan dedi bana 10 günlük rapor verdi 8 nisan işbaşı yapmam lazım nasıl olacak bilmiyorumAmin Maşallahcanım çok şükür dilerim ikisi de sıkı sıkı tutunur Allah’ın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz test günün ne zaman canım
Ay inşallah ya aminİnşallah canım dilerim hep beraber bu heyecanı yaşamak nasip olsun ben iki transferimde hiç test yapmadım eğer Allah’ın izniyle yine transfer olursam yine yapmam testpozitif yada negatif doktorumdan duymak istiyorum tabi ki pozitif olsun inşallah bol bol test yapmayı planlıyorum dilerim gerçekleşir inşallah
Ay inşallah ya aminsizin şuan ki durum ne hangi aşamadasınız
İnşallah canım test günüm 10 nisan dedi bana 10 günlük rapor verdi 8 nisan işbaşı yapmam lazım nasıl olacak bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?