Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canim stresten uzak dur, birde bol bol yeşillik ve avakado tüket. Doktoruna da vitamin takviyesi iste yumurtalarin kalitesi artar

Kuzum çok sağol çok destek oldun bana. Canım çok sıkıldı diğer ay çok yumurta çıkacak mı o da belli olmadığı için

Kızlar selam nasılsınız canlar, buraları okuyamadım tek tek biraz moralim bozuktu, kontrole gittim transfer tarihi için, tarih kesinleşti 7 nisan olacak, 6 nisan olması lazım ama o gün doktorum yok bende başka dr transfer yapsın istemedim. Kontrolde rahimde az sıvı görüldü, nedeni belli olmayan, kürtajdan sonra temizdi 10 gün içinde olmuş ne olduysa, hemen echomarda cevat hocayla rahim filmi çekildim sol tüpümde az yapışıklık varmış ama cevat hoca açtı ilacı gönderirken transfere engel bir şey kalmadı bizim açımızda dedi yani hsg temiz şu an. 7 nisan erkenden kontrole gidecem sıvı hala duruyormu yoksa gittimi diye, çünkü hsg ilacıyla oda gidebilirmiş, ona göre embriyo çözüp transfer yapacaklar

Aleyküm selam canım çok şükür iyiyiz elhamdulillah çok geçmiş olsun inşallah herşey yolunda ilerler Allah’ın izniyle dilerim bir aksilik olmaz moralini bozma önemli olan öncelikle senin sağlığın vücut rahat olucak ki bebeğin rahat rahat tutunsun allahtan farkedilmiş yoksa emeğin çöp olurdu vardır bunda bir hayr üzme kendini geç olsun güç olmasın inşallah yeter ki sonunda mucizelerimize kavuşmak nasip olsun Amin

Kuzum çok sağol çok destek oldun bana. Canım çok sıkıldı diğer ay çok yumurta çıkacak mı o da belli olmadığı için

Çıkar inşallah canım her ay aynı olmaz sen stres yapma yeter ki tamam mı rahat ol sonunda mucizene kavuşacaksın Allah’ın izniyle biraz daha sabretmek gerekiyor yeter ki sağlıcakla kavuşasın inşallah

Maşallah canım çok sevindim dilerim çoğu olgun çıkar hepsi döllenir Altın embriyon olur inşallah canım sen degilmiydin dedin 1 adet yumurtam tek var 22 yumurta nasıl çıktı maşallah sübhanallah yada başkasıyla mı karıştırdım

Valla zaman geçmiyo arkadaşlar bugün yarın adet olcam olsamda başlasa artık transfer süreci ilaçlara iğnelere başlamak istiyorum bir an önce

Geçer inşallah hepimize aynı hele transfer olup kan test günü bile geçmiyor olursun Allah’ın izniyle yeter ki herşey sağlıklı pozitif olsun Amin

Canım yumurta kalitesi için QH kullanmanı tavsiye ederim, günlük 200lük olan. Hemen başla önünde iki ay var. Biraz pahalı bir takviye aylık 1200 - 1500 tl falandır şuan 30lu paketi, ama yumurta kalitesine güzel etkisi olan bir takviye.

Canim stresten uzak dur, birde bol bol yeşillik ve avakado tüket. Doktoruna da vitamin takviyesi iste yumurtalarin kalitesi artar
Avakado son bir aydır artırdım. Takviye olarak folik asit, D , omega alıyorum. Kahvaltıda zaten maydanoz tere roka ne bulursam yerim. Tabi bunlara son iki aydır dikkat etmeye başladım. Takviye markası bizim merkezin kendi yaptığı takviyeler. Ama başka marka önerisi varsa fikirlere açığım. Şu ınstada bi kadın var bir gebenin günlüğü fosmu bilemedim çok reklam yapıyor. Doktorlar bile onun kadar yapmıyor. Deneyimleyen varsa söylerse memnun olurum.

Valla bu ay 150 bin çöpe gitti o yüzden o rakamlar artık bana artık büyük gelmiyor :) önerin için teşekkür ederim hemen listeye alıyorum.

Çıkar inşallah canım her ay aynı olmaz sen stres yapma yeter ki tamam mı rahat ol sonunda mucizene kavuşacaksın Allah’ın izniyle biraz daha sabretmek gerekiyor yeter ki sağlıcakla kavuşasın inşallah
Amin kuzum demek ki zamanı değilmiş diğer ay daha iyi olucak her şey. Belki cumartesi her şey yolunda gider ve ben tedaviye başlarım

Valla bu ay 150 bin çöpe gitti o yüzden o rakamlar artık bana artık büyük gelmiyor :) önerin için teşekkür ederim hemen listeye alıyorum.
Şu ürün. Hem ben hem eşim kullandı. Omega vs zaten kullanıyormuşsun, bir gebenin günlüğünü biliyorum, bir iki ürününü kullandım ama yani çok bir şey fark edemedim.

Eklentiler

• IMG_6674.webp
    26 KB · Görüntüleme: 8
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…