- 11 Kasım 2015
- 1.076
- 1.626
- 133
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #7.781
Canim stresten uzak dur, birde bol bol yeşillik ve avakado tüket. Doktoruna da vitamin takviyesi iste yumurtalarin kalitesi artarKızlar çıktım opudan. Maalesef tek olan folikülde boş çıktı içinde yumurta yok. O kadar ağladım ki hala da ağlıyorum sanki içimi tamamen boşalttılar(( 2 ay sonra tekrar bakalım dedi. Rabbim şuan tedavisi devam eden arkadaşlara yardım etsin. Kimseyi umutsuz bırakmasın. Sizi uzaktan takip ediyor olcam. Çok benimsedim sizleri merak ederim. İnşallah güzel haberlerinizi alırım. Kendinize çok iyi bakın
Kuzum çok sağol çok destek oldun bana. Canım çok sıkıldı diğer ay çok yumurta çıkacak mı o da belli olmadığı içinCanim benim başıma geldi. İlk opu'dan sonraki adette gittim doktorum birtanesi çok büyümüş diğerleri küçük kalmış simdi ignelere baslasak iki günde çatlar digerleri küçük kalir o kadar yoldan geliyorsunuz tedavide zaten masrafli ardindan varken tek yumurta icin masrafa girmeyin hem bu ay dinlenmiş ol dedi ve o ay ertekendi.eger o ay tedavi olsaydim tek yumurtam bile öncesinde catlayip tedavim bosa gidecekti. Diğer ay da 5 tane toplandi ama 5. Gune bir tane kaldi ama olsun hic kalmamadindan iyidir. En doğrusunu doktorun bilir canım canını sıkma. Geç olsun güç olmasın
Sen dualarını eksik etme canım benimde dualarimdasinKuzum çok sağol çok destek oldun bana. Canım çok sıkıldı diğer ay çok yumurta çıkacak mı o da belli olmadığı için
Amin çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkesin başınaMaşallahcanım çok sevindim dilerim böyle devam eder sağlıcakla gelsin minik mucize sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah
Amin canım AminIyiki varsınız ya moral veriyorsunuz Sen de en yakın zamanda güzel haberini verirsin Amin 11gun dedi de 8 Nisana denk geliyor
Kızlar selamnasılsınız canlar, buraları okuyamadım tek tek biraz moralim bozuktu, kontrole gittim transfer tarihi için, tarih kesinleşti 7 nisan olacak, 6 nisan olması lazım ama o gün doktorum yok bende başka dr transfer yapsın istemedim. Kontrolde rahimde az sıvı görüldü, nedeni belli olmayan, kürtajdan sonra temizdi 10 gün içinde olmuş ne olduysa, hemen echomarda cevat hocayla rahim filmi çekildim sol tüpümde az yapışıklık varmış ama cevat hoca açtı ilacı gönderirken transfere engel bir şey kalmadı bizim açımızda dedi yani hsg temiz şu an. 7 nisan erkenden kontrole gidecem sıvı hala duruyormu yoksa gittimi diye, çünkü hsg ilacıyla oda gidebilirmiş, ona göre embriyo çözüp transfer yapacaklar
Amin çok teşekkür ederim. Darısı isteyen herkesin başına
Kuzum çok sağol çok destek oldun bana. Canım çok sıkıldı diğer ay çok yumurta çıkacak mı o da belli olmadığı için
MaşallahDoraca Allah hepimizin hakkında hayırlısını nasip etsin. Ben de sabah opu oldum 22 yumurta toplandı bi aksilik olmazsa perşembe transfer ederiz dedi doktor.
40 yaş üstü ilk defa bu kadar yumurta gördüm dedi, sonuca da ulaşırlar inşallah. Umut olsun diye yazdım sana da. Yaş da önemli değil, Allah ol derse olur.
Eşimin spermi ileri hareketlilik 1di sadece, bir aydır beslenmesine çok dikkat ettik, ceviz kuru üzüm dut avokado antioksidan yüklü şeyler yedik hep. Bi de antioksidan vitamin kullandı, çok düzenli olmasa da kuyruk yağı kremi kullandık ikimiz de. Bunlar doktor önerisi değildi ama ben zararı olmaz diye duyduklarımı yapmak istedim. Bugün onun spermi hareketli 35 çıktı. Allahın izniyle beslenme artışa vesile oldu belki de.
Tabii embriyo olacak mı ne kalitede olacak tutacak mı bilmiyorum ama bu artışı görmek heyecanlandırdı beni. opu kararı hızlı oldu diye cinsel perhiz süresi çok kısa oldu. Ona rağmen sperm iyi dedi doktor. Sonu da iyi olsun inşallah.
Allahtan hayırlısını istiyoruz hep ama pozitif sonuca da hevesleniyoruz
Valla zaman geçmiyo arkadaşlar bugün yarın adet olcam olsamda başlasa artık transfer süreci ilaçlara iğnelere başlamak istiyorum bir an önce
Amin canım AminIyiki varsınız ya moral veriyorsunuz Sen de en yakın zamanda güzel haberini verirsin Amin 11gun dedi de 8 Nisana denk geliyor
Canım yumurta kalitesi için QH kullanmanı tavsiye ederim, günlük 200lük olan. Hemen başla önünde iki ay var. Biraz pahalı bir takviye aylık 1200 - 1500 tl falandır şuan 30lu paketi, ama yumurta kalitesine güzel etkisi olan bir takviye.Kızlar çıktım opudan. Maalesef tek olan folikülde boş çıktı içinde yumurta yok. O kadar ağladım ki hala da ağlıyorum sanki içimi tamamen boşalttılar(( 2 ay sonra tekrar bakalım dedi. Rabbim şuan tedavisi devam eden arkadaşlara yardım etsin. Kimseyi umutsuz bırakmasın. Sizi uzaktan takip ediyor olcam. Çok benimsedim sizleri merak ederim. İnşallah güzel haberlerinizi alırım. Kendinize çok iyi bakın
Avakado son bir aydır artırdım. Takviye olarak folik asit, D , omega alıyorum. Kahvaltıda zaten maydanoz tere roka ne bulursam yerim. Tabi bunlara son iki aydır dikkat etmeye başladım. Takviye markası bizim merkezin kendi yaptığı takviyeler. Ama başka marka önerisi varsa fikirlere açığım. Şu ınstada bi kadın var bir gebenin günlüğü fosmu bilemedim çok reklam yapıyor. Doktorlar bile onun kadar yapmıyor. Deneyimleyen varsa söylerse memnun olurum.Canim stresten uzak dur, birde bol bol yeşillik ve avakado tüket. Doktoruna da vitamin takviyesi iste yumurtalarin kalitesi artar
Valla bu ay 150 bin çöpe gitti o yüzden o rakamlar artık bana artık büyük gelmiyor :) önerin için teşekkür ederim hemen listeye alıyorum.Canım yumurta kalitesi için QH kullanmanı tavsiye ederim, günlük 200lük olan. Hemen başla önünde iki ay var. Biraz pahalı bir takviye aylık 1200 - 1500 tl falandır şuan 30lu paketi, ama yumurta kalitesine güzel etkisi olan bir takviye.
Teşekkür ederim canım benim çok sağolSen dualarını eksik etme canım benimde dualarimdasinher ay ayni değil biliyorsun sen yeter ki kötüsünü düşünme stres yapma
Amin kuzum demek ki zamanı değilmiş diğer ay daha iyi olucak her şey. Belki cumartesi her şey yolunda gider ve ben tedaviye başlarımÇıkar inşallah canım her ay aynı olmaz sen stres yapma yeter ki tamam mı rahat ol sonunda mucizene kavuşacaksın Allah’ın izniyle biraz daha sabretmek gerekiyor yeter ki sağlıcakla kavuşasın inşallah
Amin kuzum demek ki zamanı değilmiş diğer ay daha iyi olucak her şey. Belki cumartesi her şey yolunda gider ve ben tedaviye başlarım
Şu ürün. Hem ben hem eşim kullandı. Omega vs zaten kullanıyormuşsun, bir gebenin günlüğünü biliyorum, bir iki ürününü kullandım ama yani çok bir şey fark edemedim.Valla bu ay 150 bin çöpe gitti o yüzden o rakamlar artık bana artık büyük gelmiyor :) önerin için teşekkür ederim hemen listeye alıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?