Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Çok ama çok teşekkür ederim canım benim İnşallah bu süreçteki tüm kız kardeşlerim olumlu sonuçlar alır. Negatif düşünmüyorum hiç olur veya olmaz Rabbim büyük Allahım herşeyin hayırlısını versin. Biz elimizden geleni yapıyoruz gerisi Rabbime kalmış. Rabbim dualarımızı kabul etsin. Rabbim yardımcımız olsun .

Hamile olan arkadaşlara belirtilerini yazabilir mi ? Yada belirtti yaşadınız mı ? Değerleriniz nelerdi kaçıncı günde test yaptınız ? Değeri düşük olup sonra yükselen oldu mu acaba ?

Bütün dualarım seninle canım inşaallah hiç bir zorluk yaşamadan mutlu sona erisirsinAllah yardımcın olsun

Hamile olan arkadaşlara belirtilerini yazabilir mi ? Yada belirtti yaşadınız mı ? Değerleriniz nelerdi kaçıncı günde test yaptınız ? Değeri düşük olup sonra yükselen oldu mu acaba ?
Kasık bel ağrısı göğüs dolgunluğu ve yorgunluk vardı bende ayaklarıma kadar attı bir gün sadece tabi o hala bel ağrısı devam beta 11. Gün 583 çıktı

İnşallah canım güzel sonuçlar alırsın kimisinde belirti oldu kimin de yoktu vücuda göre değişebilir

Benim belirti olarak sadece kaşık ağrısı daha doğrusu sızısı oluyordu saniyelik.
Ve bu ara ara halen devam ediyor.
Bel sırt ağrısı yok şükür bi bugün hafiften oldu ama oda ben evden oturarak çalıştığım için bazen ters oturduğumdan kaynaklı oluyor.
Belirti aramamak gerekir bu belirtiler ilaçlardan da kaynaklı ola biliyor.

Anladım canım çarşamba gününü bekleyeceğim artık test yapmayayım çarşamba günü kanda göreceğim bakalım hayırlısı sizde dualarınızı eksik etmeyin inşallah pozitif olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…