- 12 Ocak 2021
- 131
- 668
- 53
- 32
- Konu Sahibi mayala katar
-
- #6.621
Çok ama çok teşekkür ederim canım benimMaşallahsübhanallah çok şükür hepsi altın embriyondur inşallah dilerim sağlıcakla kucağına alırsın birde kardeş yaparsın Amin rabbim nasip etsin umudunu yüksek tut moralin yüksek olsun çok şükür bugünlere dilerim pozitif haberler alırsın sevinçten ağlamak nasip olsun Amin
Tebrik ediyorum. Allahım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsinAy valla çok iyi ya ikiz anneleri olduk aynı gün bidedoktor sana kaç haftalık olduğunu söyleşimi keseye bakıp anlaşılıyormuş haftaları
Amin canım benim benim muhtemelen ikiz değil zaten eşim bir umut bekliyor artık bende ona açıklama yapmıorumOyyy kuzumm çok teşekkür ederimmmAminnn Allahım hepimize bu mutlulukları yaşatsın
Amin canım benim benim muhtemelen ikiz değil zaten eşim bir umut bekliyor artık bende ona açıklama yapmıorum
Biri 5hafta 5 günlük dedi diğeri 2 gün önde dedi yani 6 haftalıkMaşallahmaşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşallah senin kaç haftalık söyledi mi doktorun
Amin inş canım teşekkür ederimTebrik ediyorum. Allahım sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin
Biri 5hafta 5 günlük dedi diğeri 2 gün önde dedi yani 6 haftalık
Aynen valla ya çok iyi olucak buralarMaşallahcanım benim sağlıcakla gelsin minik mucizelerimiz seneye buralar bebekle dolup taşacak inşallah
Amin canımAsihbe hanımcım ikinci kan testini ne zaman vereceksin dilerim değerlerin sağlıcakla katlanarak artsın sağlıcakla kucağına almak nasip olsun inşallah
Bütün dualarım seninle canımBismillahirrahmanirrahim
Çok şükür kızlar regloldum az önce yarın akşam ilk iğneye başlıyoruz nasip olursa dilerim bana şifa olsun kaliteli sağlıklı yumurtalarım kaliteli sağlıklı Altın embriyolarım olsun inşallah dilerim sağlıklı hayırlı bir şekilde transferim gerçekleşir inşallah sonra da pozitif haberlerimi almak nasip olsun Allah’ın izniyle Rabbim bu sefer yüzüme baksın inşallah Dualarınızı esirgemeyin canlarım dilerim vakti gelmiştir sağlıklı bir şekilde nasip olsun
Amin canımyarın vereceğim inş güzel sonuclar alırım çok korkuyorum
Bütün dualarım seninle canıminşaallah hiç bir zorluk yaşamadan mutlu sona erisirsin Allah yardımcın olsun
Kasık bel ağrısı göğüs dolgunluğu ve yorgunluk vardı bende ayaklarıma kadar attı bir gün sadece tabi o hala bel ağrısı devam beta 11. Gün 583 çıktıHamile olan arkadaşlara belirtilerini yazabilir mi ? Yada belirtti yaşadınız mı ? Değerleriniz nelerdi kaçıncı günde test yaptınız ? Değeri düşük olup sonra yükselen oldu mu acaba ?
ManşallahhKasık bel ağrısı göğüs dolgunluğu ve yorgunluk vardı bende ayaklarıma kadar attı bir gün sadece tabi o hala bel ağrısı devam beta 11. Gün 583 çıktı
Test günün ne zaman canımManşallahhCevap verdiğiniz için teşekkür ederim.
Çarşamba günü tekrar kan testi vericem canım. İlk verdiğim düşük o yüzden sormak istedim belirtileri , hamile olanların ilk değerleri nelerdi ? Nasıl ilerlediler merak ettim. Geçmiş Yazıları okumaya çalışıyorum bendeTest günün ne zaman canım
İnşallah canım güzel sonuçlar alırsın kimisinde belirti oldu kimin de yoktu vücuda göre değişebilirÇarşamba günü tekrar kan testi vericem canım. İlk verdiğim düşük o yüzden sormak istedim belirtileri , hamile olanların ilk değerleri nelerdi ? Nasıl ilerlediler merak ettim. Geçmiş Yazıları okumaya çalışıyorum bende
Benim belirti olarak sadece kaşık ağrısı daha doğrusu sızısı oluyordu saniyelik.Hamile olan arkadaşlara belirtilerini yazabilir mi ? Yada belirtti yaşadınız mı ? Değerleriniz nelerdi kaçıncı günde test yaptınız ? Değeri düşük olup sonra yükselen oldu mu acaba ?
Anladım canım çarşamba gününü bekleyeceğim artık test yapmayayım çarşamba günü kanda göreceğim bakalım hayırlısı sizde dualarınızı eksik etmeyin inşallah pozitif olurCanım, şunu diye bilirim sana kendim tecrübe ettim.
Test bozukta çıka bilir.
AWOX marka ile Ben bir gün yaptım silikti ertesi gün sabah yaptım negatif aynı gün öğleden sonra yaptım pozitifti
Artı ben artimed i test etmiş biriyim
Kısacası güven olmuyor idrar testlerine. Bu forumda okudum Predictor test yapıp yanlış sonuç alanda var.
Binde bir denk gele bilir birde senin 3.gün embriyosu geç beta hormonu salgılanır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?