Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım Benide yazabilirmisin yaş 24 ilk denemem çift embriyo 2 hafta 1 günlük olduk bile biz teyzeleri

Pozitif olan arkadaşları tebrik ediyorum. Allahım sağsalim evlatlarını kucaklarını almayı nasip etsin. Tedavi sürecinde olan arkadaşlarada sabırlar diliyorum.Umarım en kısa zamanda tedavilerinden olumlu sonuç alırlar. Bende 6 yıllık evliyim. Bir çok tedavi sürecinden geçtim ama olmadı. 17 Martta 5.gün embriyo (taze transfer) transferi oldum. Bakalım sonuç bekliyorum. Rabbim herkesin gönlüne göre versin İnşallah

Amin inşallah Allah razı olsun inşallah senin de pozitif haberlerini duymak nasip olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah dilerim mucizen seninledir inşallah

Canım Benide yazabilirmisin yaş 24 ilk denemem çift embriyo 2 hafta 1 günlük olduk bile biz teyzeleri

Hoşgeldin Maşallah canım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah darısı biz bekleyenlerin başına olsun tabi ki eklerim kaçıncı gün embriyosuydu kaçıncı gün transfer oldun test günün ne zamandı onları da yazarsan eklerim inşallah

Kızlar şimdi benim gbi yaşayanlar sorumu cevaplayabilirmi çift embriyo aldım 11. Gün betam 583 çıktı 2 haftalık olduk Cuma günü randevu aldım doktora o zaman 19 günlük olacak kese görünürmü acaba elbet değerim artmıştır ama bayramdan önce şansımı denemek istiyorum siz kaçıncı haftada gördünüz acaba ve alttan da bakılıyormuş sanırım o zararlı değilmi ?

İnşallah dualarım sizlerle kızlar en kısa sürede en güzel şekilde Anne olacaksınız inşallah 5. Gün embriyosu çift verildi 10 martta transfer oldum test günüm 21 Mart cumaydı

İnşallah dualarım sizlerle kızlar en kısa sürede en güzel şekilde Anne olacaksınız inşallah 5. Gün embriyosu çift verildi 10 martta transfer oldum test günüm 21 Mart cumaydı
Amin canım Allah razı olsun maşallah sağlıcakla gelsin minik mucizelerimiz inşallah

Amin inşallah Allah razı olsun inşallah senin de pozitif haberlerini duymak nasip olsun Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah dilerim mucizen seninledir inşallah
İnşallahhh çok tatlısınız.. Bugün kan testi verdim transfer günüm hariç 7.günüm 22,5 çıktı sonucum. Doktorum erken istedi biraz çünkü 15 martta ovitrelle çatlatma iğnesi olmuştum.Durumu kontrol etmek için. Üzerinden 9 gün geçti çatlatma iğnesinin ama bakalım çarşamba günkü test herşeyi belli edecek hayırlısıyla

Ekledim canım inşallah darısı kese görmene olsun kalp atımına inşallah sonuçlarını bizi de bildir canım merakla bekliyorum

Adınıza çok sevindim. Umarım sizin içinde bebiş içinde herşey yolunda gider. Rabbim sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizii

İnşallah görünür ama erken olduğu için büyük ihtimalle bayram sonrası verebilir ben hep alttan muayene oldum bir sıkıntı olmaz daha net görüntü alınıyor alttan inşallah dilerim görürsün bir bakarsın annesine süpriz yapmışlar iki kese görürsün Allah’ın izniyle

İnşallah canım dilerim güzel pozitif sonuçlar alırsın ilk denemen mi yaş kaç inşallah rabbim kalbine gönlüne göre versin Amin

İnşallah canım dilerim güzel pozitif sonuçlar alırsın ilk denemen mi yaş kaç inşallah rabbim kalbine gönlüne göre versin Amin
Yaşım 32 ilk tüp bebek denemem. 9 tane iyi yumurtam vardı. Hepsi döllendi 6 sini dondurdular. 3 tanesini 5. Güne kadar gözlemlediler. 5.gün 1 tane transfer oldu. Diğer 2 embriyonun gelişimi de güzel olunca o iki tanesinde dondurduk. Doktorum taze denemek istedi. Sonucu bekliyoruz bakalım. Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallahhhhh

Maşallah sübhanallah çok şükür hepsi altın embriyondur inşallah dilerim sağlıcakla kucağına alırsın birde kardeş yaparsın Amin rabbim nasip etsin umudunu yüksek tut moralin yüksek olsun çok şükür bugünlere dilerim pozitif haberler alırsın sevinçten ağlamak nasip olsun Amin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…