mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

NEVA bak ne buldum istersen dene bakalım ne çıkacak denersen bizimlede paylaşırsan seviniriz...

arkadaşlar bi tanıdık dün muhabbet sırasında hamileliklerini nasıl anladıgını anlattı idrarını şeffaf pilastik bi kaba yapıyormuş tuvalette bi köşede bırakıyımuş daha sonra dört beş saat bekletip bakıyormuş eger tortuların hepsi dibe çöküp üstü berraksa hamile deil kabın üstüne zeytin yağ gibi üstte kalmışşa süt gibi üstte kaymak tutar gibi tutduysa hamile oldugunu anlıyormuş hamile arkadaşlar lütfen bi deneyin bizede bildirin bakalım ne kadar doğru benimde 5 günüm geçti denedim tuttu ama emin deilim tabi yapmadan 3 4 saat önce su falan içmemek bi kaç saat idrar tutmak gerekiyomuş deneyenler bildirsin

canım benim şuanda 1-2 saat idrar tutmam imkansız gibi işey. sürekli tuvalete gidiyorum:)

kızlar ben o eskı usul testı yaptım dıbıne coktu tortular bu gun adet gunum bu gun yaptım ben hamıle deyılım oyleyse

yumurcek sen bekle bi gun daha olmazsan git kanına baktır en sağlam sonucu o veriyo bunlar yanıltıcı olabiliyo..

:lepi: tebrikler canmm alkisalkisalkis allah tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:

gelsin bebişler :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
hamile arkadaşımızı çoook tebrik edrim kaydirigubbakcemile5
mart ayımızın 3.hamilesi neva_

maşallah canım Allah kucağına almayıda nasip etsin hayırlı evlat olsun inş :ecrin_bebek:

kızlarr yaaaa hamile haberi alınca çokkkkkkkkkkkkkk seviniyon ben :lepi:

darısı hepimize inşallahhhhhhhhhhhh hihoyyyt

olsun tatlım üzülme bidahaki ay bak gör hamilelik patlaması olcak delikafadulden

inşallah azizecim ama valla bunaldım artık senağlama isteddikçe olmuyo gıbı gelıyo hep ümitliydim bu aydan eşim yurtdısına gıttı cumartesi dönunce bebeğimle karşılıycam dıye hayal edıyodum ama olmadı off ya offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…