• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

çok şükür maddi manevi bi sıkıntı yok.galiba bende anne olmak istiyorum artıkın

5yılda çok uzun bi süreymiş yaa ben sabredemezdimeyvahedigeldismile:olmaz::olmaz:

uzun olmazmı tabii uzun ama bizimki biraz istek dışıydı, benimki trde üniv. okudu bende burda calıstım yanı kızlar 5 yıllık evliim ama daha kocışle yeni kavustuk, onun icin mecburi bı bekleyişti. şimdi ama son hız calışmalar baslassııınnn

uzun olmazmı tabii uzun ama bizimki biraz istek dışıydı, benimki trde üniv. okudu bende burda calıstım yanı kızlar 5 yıllık evliim ama daha kocışle yeni kavustuk, onun icin mecburi bı bekleyişti. şimdi ama son hız calışmalar baslassııınnn

başlasın başlasoınn:asigim::sm_cool::sm_cool:

herkese günaydın kızlar,

ben dün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Umarım bi sıkıntı çıkmaz doğrudur. Cumartesi günü için de doktordan randevumu aldım. yani sanırım hamileyim :nazar: :nazar: :nazar:

rabbim isteyen herkese nasib eder inşallah. çift çizgiyi gördüğüm an hissettiklerimi anlatamam size. daha 2. ayımızdı korunmasız geçen. adet geçikmesinden başka hiç belirtm yok:)

herkese günaydın kızlar,

ben dün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Umarım bi sıkıntı çıkmaz doğrudur. Cumartesi günü için de doktordan randevumu aldım. yani sanırım hamileyim :nazar: :nazar: :nazar:

rabbim isteyen herkese nasib eder inşallah. çift çizgiyi gördüğüm an hissettiklerimi anlatamam size. daha 2. ayımızdı korunmasız geçen. adet geçikmesinden başka hiç belirtm yok:)

Tebrikleeer neva!! Haydi seni de Kasım Anneleri topiğine bekliyoruz o zaman. Güzel bir hamilelik diliyorum sana da.

herkese günaydın kızlar,

Sende hamileler listesine karıştın en sonunda canım.İnşallah sorunsuz bir hamilelik yaşarsın.Darısı artık bizim başımıza.Allah mutluluğunu hep sürdürsün.İlk bebişinmi canım.

herkese günaydın kızlar,

cnm çokk sevindim çizgiyi görmüşsün daha ne istion biz silik b.le göremedikk:sinifsinif::sinifsinif::a015:

Back
X