mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

mrb kızlar bende 8 aylık evlıyım eşim çok istiyo ben de karasızım sızce daha erken mı çocuk için.teşekkürler
şimdiden

ay kız azize ya benim aklımıda kaydırdınız seye:kedi:

çalısıomusun diince sey anladım bensırnaşık şey . evet ben bankacıyım sabah cık aksam gel.

:roflol: allah iyiliğini versin sen öbürtürden çalışma anladın :jeyyar:

eee normal burda da başka bişey konuşulmaz zati :kedi:

olsun öğrenmiş oldum :jeyyar:

mrb kızlar bende 8 aylık evlıyım eşim çok istiyo ben de karasızım sızce daha erken mı çocuk için.teşekkürler
şimdiden

bende 6aylık evliyken başladık bebek çalışmalarına eşim çok istedi yaşıda gelmişti ama ben çok gençtim yinede hiç düşünmeden evet dedim iyikide olmuş.
sende iste canmm hiç erken değil.

:sm_cool:
bende 6aylık evliyken başladık bebek çalışmalarına eşim çok istedi yaşıda gelmişti ama ben çok gençtim yinede hiç düşünmeden evet dedim iyikide olmuş.
sende iste canmm hiç erken değil.

ne kadar varki aranızda bzizim 8yaşş eşimde şimdi 30gircekk olursa ii olurr

ancak 8 ay durdurabıldım sanırım artık yok dıyemıyorum belkı nısana bende hamiş olurumakannehir

ancak 8 ay durdurabıldım sanırım artık yok dıyemıyorum belkı nısana bende hamiş olurumakannehir

valla canım maddi yada baska bi maniniz yoksa hic bekleme. ben 5 yıl bekledımde noldu hicccccccc. herkesin amanniiiii yoksa bunların olmuo mu demesiyle kaldık.

allah hayırlısını versin herkese

erken olup bitmesi güzel aslında ben iyikide yapmışım diyorum şimdi herşey hormonlu bebeklerde karında duramıyo....ben 3aylık bebeğimi kaybettim 2ay oldu.kalbi durdu aldılar.
amaann iste her ikisinide öğrendın. oluvesin napim :))))

olsun tatlım....kaydirigubbakcemile5

valla canım maddi yada baska bi maniniz yoksa hic bekleme. ben 5 yıl bekledımde noldu hicccccccc. herkesin amanniiiii yoksa bunların olmuo mu demesiyle kaldık.

doğru söyledin azizecim maddi sorun yoksa bebek gerçekten bi evin mutluluğu herşeyi karı koca bile bi başka oluyo birbirine karşı...daha değerli oluyosun anne olduğun için.

gelsin bebişler:ecrin_bebek:

5yılda çok uzun bi süreymiş yaa ben sabredemezdimeyvahedigeldismilelmaz:lmaz:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…