cnm ben 18de doğurdum oğlumu takma kafana olsun istiosanız yasın önemi yokkboshayallersmile
20li yaşlar daha iyi hamilelik ve doğum için ben çoook geç kaldım yaaaa
üşen geçlikten:kedi:
çok şükür maddi manevi bi sıkıntı yok.galiba bende anne olmak istiyorum artıkın
ben şimdilik çıkıtım kızlar eşim geldi bay bay....
çok şükür maddi manevi bi sıkıntı yok.galiba bende anne olmak istiyorum artıkın
5yılda çok uzun bi süreymiş yaa ben sabredemezdimeyvahedigeldismilelmaz: lmaz:
uzun olmazmı tabii uzun ama bizimki biraz istek dışıydı, benimki trde üniv. okudu bende burda calıstım yanı kızlar 5 yıllık evliim ama daha kocışle yeni kavustuk, onun icin mecburi bı bekleyişti. şimdi ama son hız calışmalar baslassııınnn
allah tamamına erdırsın adettınden kac gun sonra test yaptın nıye hıc belirtın yok
herkese günaydın kızlar,
ben dün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Umarım bi sıkıntı çıkmaz doğrudur. Cumartesi günü için de doktordan randevumu aldım. yani sanırım hamileyim
rabbim isteyen herkese nasib eder inşallah. çift çizgiyi gördüğüm an hissettiklerimi anlatamam size. daha 2. ayımızdı korunmasız geçen. adet geçikmesinden başka hiç belirtm yok:)
Tebrikleeer neva!! Haydi seni de Kasım Anneleri topiğine bekliyoruz o zaman. Güzel bir hamilelik diliyorum sana da.
herkese günaydın kızlar,
ben dün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Umarım bi sıkıntı çıkmaz doğrudur. Cumartesi günü için de doktordan randevumu aldım. yani sanırım hamileyim
rabbim isteyen herkese nasib eder inşallah. çift çizgiyi gördüğüm an hissettiklerimi anlatamam size. daha 2. ayımızdı korunmasız geçen. adet geçikmesinden başka hiç belirtm yok:)
herkese günaydın kızlar,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?