mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

offffff yokk tatlım sabırla beklicez bebişlerimizi kaydirigubbakcemile5

bu ay olmassa bidahaki ay var biz hasta olmayalımda olur merak etme canmm yerimseniben adet bitsin sıkı çalış canmm :jeyyar: :jeyyar: :jeyyar:

herişte vardır bi hayır yerimseniben allah hayırlı zamanda versin hepimizin bebişlerini geç olsun da güç olmasın :Saruboceq: vereliniortak

Hoşgeldin Azize.Ewet ya bende çok seviniyorum hamile haberi duyunca.

hoşgördüm tatlım yerimseniben yaaaa inşallah bidahaki aya hepimizden gelir bebiş haberleri delikafadulden nisan ayını doldururuz bebişlerle :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: :ecrin_bebek: alkisalkisalkis

saolun canım vallahı rahatlıyorum burada sızlerle konusunca iznım bıtıyo hafta sonu işler guçler gecıcek hayırlısıyla bu ay da inş bıdahakı ay meleğime ve beklıyen arkadaşlarda meleklerine kavuusurlar
yenı tarıhım 3 nısan:Saruboceq:

iiim sennn sezeni göremedik yaaa:roflol:
yaa göremedik ikiz annesini bugün CADIARZU dr.gidicekti tahliller yapılcakmıi yerimseniben

işe başlayınca bizi unutmayasın sakın bilmiyorumkismile

yok tatliş unuturmuyum hiç :1hug: hergun gıremesemde uçuşlardan arta kalan zamanda kesınlıkle burdayım çatlareım meraktan yenı bebişleri duyup sevınmek istıyorummmmm

evet tahlillerle uğrasıodur seninde son 5günün kaldıı heyecan varmııa.s
eveeeeett hemide nasıl delikafadulden aklında orda zati nolcak diye bilmiyorumkismile eşim bugün hastaneyi arıcaktı bi sor dedim
yok tatliş unuturmuyum hiç :1hug: hergun gıremesemde uçuşlardan arta kalan zamanda kesınlıkle burdayım çatlareım meraktan yenı bebişleri duyup sevınmek istıyorummmmm

alkisalkisalkis Şeniz

kızlar kendime çok kızıyom yaa saçlarımı kestim hiç alışamıyom yaaaa

negüzel belime yaklaşmıştı sempatiksalakcinni ay ben ne tuhafım

erkili gördüm...begumm seni görsem mahsuru olurmu tatlım ben çok meraklıyım dır cicim bayanssulusmile

maaşallahın var kız o da yakışır şekercım kökü sende uzar yınezemuszemus

ayda 1sanntim uzarmış oooooooooooooo ben eski haline getirene kadar 1yıl geçmesi gerek :1shok: offfffffffffffffffffff gitti saçcağızım gitti kaydirigubbakcemile3

biyandanda ne yemek yapsam diye düşünüyom kızlar :hulya:

siz ne yapcaksınız bakem sengözlerimebaksanab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…