• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

NEVA bak ne buldum istersen dene bakalım ne çıkacak denersen bizimlede paylaşırsan seviniriz...

arkadaşlar bi tanıdık dün muhabbet sırasında hamileliklerini nasıl anladıgını anlattı idrarını şeffaf pilastik bi kaba yapıyormuş tuvalette bi köşede bırakıyımuş daha sonra dört beş saat bekletip bakıyormuş eger tortuların hepsi dibe çöküp üstü berraksa hamile deil kabın üstüne zeytin yağ gibi üstte kalmışşa süt gibi üstte kaymak tutar gibi tutduysa hamile oldugunu anlıyormuş hamile arkadaşlar lütfen bi deneyin bizede bildirin bakalım ne kadar doğru benimde 5 günüm geçti denedim tuttu ama emin deilim tabi yapmadan 3 4 saat önce su falan içmemek bi kaç saat idrar tutmak gerekiyomuş deneyenler bildirsin

NEVA bak ne buldum istersen dene bakalım ne çıkacak denersen bizimlede paylaşırsan seviniriz...

arkadaşlar bi tanıdık dün muhabbet sırasında hamileliklerini nasıl anladıgını anlattı idrarını şeffaf pilastik bi kaba yapıyormuş tuvalette bi köşede bırakıyımuş daha sonra dört beş saat bekletip bakıyormuş eger tortuların hepsi dibe çöküp üstü berraksa hamile deil kabın üstüne zeytin yağ gibi üstte kalmışşa süt gibi üstte kaymak tutar gibi tutduysa hamile oldugunu anlıyormuş hamile arkadaşlar lütfen bi deneyin bizede bildirin bakalım ne kadar doğru benimde 5 günüm geçti denedim tuttu ama emin deilim tabi yapmadan 3 4 saat önce su falan içmemek bi kaç saat idrar tutmak gerekiyomuş deneyenler bildirsin

canım benim şuanda 1-2 saat idrar tutmam imkansız gibi işey. sürekli tuvalete gidiyorum:)

kızlar ben o eskı usul testı yaptım dıbıne coktu tortular bu gun adet gunum bu gun yaptım ben hamıle deyılım oyleyse

yumurcek sen bekle bi gun daha olmazsan git kanına baktır en sağlam sonucu o veriyo bunlar yanıltıcı olabiliyo..

herkese günaydın kızlar,

ben dün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Umarım bi sıkıntı çıkmaz doğrudur. Cumartesi günü için de doktordan randevumu aldım. yani sanırım hamileyim :nazar: :nazar: :nazar:

rabbim isteyen herkese nasib eder inşallah. çift çizgiyi gördüğüm an hissettiklerimi anlatamam size. daha 2. ayımızdı korunmasız geçen. adet geçikmesinden başka hiç belirtm yok:)

:lepi: tebrikler canmm alkisalkisalkis allah tamamına erdirsin inşallah :Saruboceq:

slm arkadaşlar öncelikle mart ayımız hayırlı uğurlu olsun :lepi: umarım güzel haberlerle hep beraber seviniriz :lepi:

2010 ocak ayı hamilelerimiz :CüvCüv:

slcn :nazar: gulanne :nazar: mervam :nazar: demetnur :nazar:

2010 şubat ayı hamilelerimiz :CüvCüv:

bafo :nazar: herzemşah :nazar: eren sezen :nazar:

2010 mart ayı hamilelerimiz :CüvCüv:

birisi :nazar: emas :nazar: neva_ :nazar:

2010 mart ayı listemiz kaydirigubbakcemile5

yakamozzz..................2 mart
bilgesu05.....................2 mart
ruzgarim......................2 mart
CaglayanCicek.............4 mart
yarencik60...................5 mart
YAREn........................6 mart
endleeslove..................9 mart
günü geçen arkadaşlarımız????

Maybe Baby................10 mart
yumurcek....................10 mart
Cesu...........................14 mart
melike_ecesuu.............14 mart
dayna..........................15 mart
gadife..........................15 mart
ktg..............................17 mart
Masal800.....................18 mart
askizi...........................20 mart
sutbeyaz.....................21 mart
pelin67........................21 mart
oosit...........................21 mart
elfrkn..........................22 mart
guldeseker..................23 mart
hlyclk.........................24 mart

greenmoon..................25 mart
lavinya06.....................25 mart
zpoison.......................27 mart
azize1.........................27 mart
nazo7.........................28 mart
[/U]

2010
nisan ayı listemiz hayırlı olsun :lepi:

mirage1983........................1 nisan
kardenya............................1 nisan
erazze................................1 nisan
Caylayancicek....................4 nisan
WELCQME........................5 nisan
erkil...................................5 nisan
denizdeni...........................6 nisan
sevimsizim.........................7 nisan

gelsin bebişler :ecrin_bebek:

Son düzenleme:
hamile arkadaşımızı çoook tebrik edrim kaydirigubbakcemile5
mart ayımızın 3.hamilesi neva_

herkese günaydın kızlar,

ben dün test yaptım ve çift çizgiyi gördüm. Umarım bi sıkıntı çıkmaz doğrudur. Cumartesi günü için de doktordan randevumu aldım. yani sanırım hamileyim :nazar: :nazar: :nazar:

rabbim isteyen herkese nasib eder inşallah. çift çizgiyi gördüğüm an hissettiklerimi anlatamam size. daha 2. ayımızdı korunmasız geçen. adet geçikmesinden başka hiç belirtm yok:)

maşallah canım Allah kucağına almayıda nasip etsin hayırlı evlat olsun inş :ecrin_bebek:

kızlarr yaaaa hamile haberi alınca çokkkkkkkkkkkkkk seviniyon ben :lepi:

darısı hepimize inşallahhhhhhhhhhhh hihoyyyt

olsun tatlım üzülme bidahaki ay bak gör hamilelik patlaması olcak delikafadulden

inşallah azizecim ama valla bunaldım artık senağlama isteddikçe olmuyo gıbı gelıyo hep ümitliydim bu aydan eşim yurtdısına gıttı cumartesi dönunce bebeğimle karşılıycam dıye hayal edıyodum ama olmadı off ya offffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

Back
X