Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım bende azize yim , adaşız yanıolumunekankayizsmile yerimseniben
valla artıkın üçüz yapmam lazım okaaaaaaaaaaaaaa yani çok çalışıcam dersime valla sezene çok sevindim inş.ikizleri olur kendim hamişim gibi sevindim allahım nasip etsinde bir tane olsun
canm yaa ben ikiz denince nedense tırsıyom sempatiksalakcinni
bitaneye anca ikitane mutlaka yardımcısı olması gerek bi insanın.
asıl korkması gereken benim eşim tarafında üçüzleri olan var ya benimde olursaaa((adlarıda fatih sultan mehmet:dance::dance:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile5
süper olur ama kaydirigubbakcemile3 yaaaa allah isteyene versiz ikiz üçüz ben tekiz istiyom allahın izninle sağlıklı hayırlı olsun da.
evet dilek çim insanın annesi en büyük yardımcısı.
ben burda yanlızım çok zor oluyo yaa.
benimki kastamonuda sen istediğin zaman görüyosundur ben senede 1kere ancak gidebiliorum
azizecim valla kısacık şöyle diim o zaman
26 yaşında, bu sene ititbariyle 5 yıllık evli ve artık annelerimin bebek baskısına dayanamayıp hızlandırılmış bir kararla bebek istiyen bir bayanım :teytey:
almanyada yaşıorum canım ben, daha bir ay oldu bebek isteğimiz yeşereli, iste o zaman bu zaman internette dolanıom ve sizlere rastladım allaha sükür. böyle paylaşarak eğlenerek beklemek daha bi güzel..
dimi yaa ne zor dur....kaynana yakın mı?
benimki yakın ama bi fayda yok...insanın kendi annesi gibi hiç kimse olmazzzzzzzzzzzzzz
yok o da sinopta üvey zatenn alakamız yokk ben yalnızım yalnızımakannehirakannehir
canmm yaaa çok zor valla allah yardımcın canmm en büyük yardımcımız büyük allahımız. bide insanın eşide çok önemli destek olması anlayışlı olması...
yok daha bügün bitti hastlığım ..
ama bügünden ititbaren sizlerden ögrendigim gibi gün aşrırı calışcazsositososito
gelssiiinn bebüler tekiz, ikiz, üçüzz hiçç farketmezzz yeterki olsun