• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

yaa serapçım bak sezenin ikizleri geliyoooooooooooooooooo
sıra senin ikizlerde tatlım

valla artıkın üçüz yapmam lazım okaaaaaaaaaaaaaa yani çok çalışıcam dersime valla sezene çok sevindim inş.ikizleri olur kendim hamişim gibi sevindim allahım nasip etsinde bir tane olsun

valla artıkın üçüz yapmam lazım okaaaaaaaaaaaaaa yani çok çalışıcam dersime valla sezene çok sevindim inş.ikizleri olur kendim hamişim gibi sevindim allahım nasip etsinde bir tane olsun

canm yaa ben ikiz denince nedense tırsıyom sempatiksalakcinni

bitaneye anca ikitane mutlaka yardımcısı olması gerek bi insanın.

canm yaa ben ikiz denince nedense tırsıyom sempatiksalakcinni

bitaneye anca ikitane mutlaka yardımcısı olması gerek bi insanın.

asıl korkması gereken benim eşim tarafında üçüzleri olan var ya benimde olursaaa:(((adlarıda fatih sultan mehmet:dance::dance:

asıl korkması gereken benim eşim tarafında üçüzleri olan var ya benimde olursaaa:(((adlarıda fatih sultan mehmet:dance::dance:

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile5
süper olur ama kaydirigubbakcemile3 yaaaa allah isteyene versiz ikiz üçüz ben tekiz istiyom allahın izninle sağlıklı hayırlı olsun da.

kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 allah iyiliğini versin kaydirigubbakcemile5
süper olur ama kaydirigubbakcemile3 yaaaa allah isteyene versiz ikiz üçüz ben tekiz istiyom allahın izninle sağlıklı hayırlı olsun da.

yok ya bende tekizden yanayımm:)))2-3 çok zor bakımı ve büyütmesiii yanında ya annen olcak ya kaynanan yok ben kendim büyütebilceğim kadar istiom allahımdann

evet dilek çim insanın annesi en büyük yardımcısı.
ben burda yanlızım çok zor oluyo yaa.

sende yanlızmısın canmm?annen yakınmı.uzakmı?
belki demişindir de unuttum amaaaaa sempatiksalakcinni

benimki kastamonuda sen istediğin zaman görüyosundur ben senede 1kere ancak gidebiliorum

dimi yaa ne zor dur....kaynana yakın mı?
benimki yakın ama bi fayda yok...insanın kendi annesi gibi hiç kimse olmazzzzzzzzzzzzzz

azizecim valla kısacık şöyle diim o zaman

26 yaşında, bu sene ititbariyle 5 yıllık evli ve artık annelerimin bebek baskısına dayanamayıp hızlandırılmış bir kararla bebek istiyen bir bayanım :teytey:

almanyada yaşıorum canım ben, daha bir ay oldu bebek isteğimiz yeşereli, iste o zaman bu zaman internette dolanıom ve sizlere rastladım allaha sükür. böyle paylaşarak eğlenerek beklemek daha bi güzel..

azizecim valla kısacık şöyle diim o zaman

26 yaşında, bu sene ititbariyle 5 yıllık evli ve artık annelerimin bebek baskısına dayanamayıp hızlandırılmış bir kararla bebek istiyen bir bayanım :teytey:

almanyada yaşıorum canım ben, daha bir ay oldu bebek isteğimiz yeşereli, iste o zaman bu zaman internette dolanıom ve sizlere rastladım allaha sükür. böyle paylaşarak eğlenerek beklemek daha bi güzel..

iyi yapmışsın canmm yerimseniben burda insan neler öğreniyo birbirinden arkadaşlıklarda çok özel oluyo...senine burda görürz artık sıksık.çalışıyomusun canmm?

yok o da sinopta üvey zatenn alakamız yokk ben yalnızım yalnızımakannehirakannehir

canmm yaaa çok zor valla allah yardımcın canmm en büyük yardımcımız büyük allahımız. bide insanın eşide çok önemli destek olması anlayışlı olması...

yok daha bügün bitti hastlığım ..

ama bügünden ititbaren sizlerden ögrendigim gibi gün aşrırı calışcazsositososito

gelssiiinn bebüler tekiz, ikiz, üçüzz hiçç farketmezzz yeterki olsun

canmm yaaa çok zor valla allah yardımcın canmm en büyük yardımcımız büyük allahımız. bide insanın eşide çok önemli destek olması anlayışlı olması...

e3vet önemli olan eşin yardımcı olması allaha şükür yardımcımdır her zaman

ay kız azize ya benim aklımıda kaydırdınız seye:kedi:

çalısıomusun diince sey anladım bensırnaşık şey . evet ben bankacıyım sabah cık aksam gel.

yok daha bügün bitti hastlığım ..

ama bügünden ititbaren sizlerden ögrendigim gibi gün aşrırı calışcazsositososito

gelssiiinn bebüler tekiz, ikiz, üçüzz hiçç farketmezzz yeterki olsun

olur canmm hiç merak etme sen...yeterki iyi çalış aksatmadan:kedi:
benim ayım nisan ayı çalışma ayım :kedi:

Back