mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

sezencım bebeğin gelişimini gösteren şerit çok güzel ne dıyosunuz ona nasıl yaptın

slm canlarımm ben deldimmm yaa pc.nin şarz giriş yeri bozulduuu tamire gönderdikkk sizdenn ayrı kalmak zorunda kaldımmm çoook özledimm siziii canım arkadaşlarımm ama şükür ki kavuştukkkk

günaydın kızlarrrrbayanssulusmile

anammmmmmm sezenn ablammmmm hamilemisinnnn oleyyyyyyyyyyyyy çoook sevindimmm yafffff rabbim analı babalı büyütmek nasip etsinnn uğur böcüğümüz çokk uğurlu geldi valla yakında bendende güzel haberler alırsınız artıkkk yarını bekliyommmm darısı bizeeee

Yarencik60, var mı sende belirtiler, yarın adet gününmüş. Eğer varsa test yap belki çıkar.. Benim bir gün önceden çıktı.

Yarencik60, var mı sende belirtiler, yarın adet gününmüş. Eğer varsa test yap belki çıkar.. Benim bir gün önceden çıktı.

canımmm valla ben var gibi hissediyorumm ama psikolojikde olabilirr ben elazığın ilçesinde oturduğum için burda eczane yok testde alamıyorumm adetim 10-15 gün falan geçincede doktora giderim diyorumm hayırlısı olsunn

canım ben seni gizli gizli takip ediyodum kaydirigubbakcemile3 sen en son test yapıcaktım neoldu sonuç merak ettim

Canım ben 1 martta gittim hevesli hevesli hem idrar hem testi yaptırdum 2side negatif ve ewe geldim 2 saate kadar kalmadanda kırmızıları gördüm 2si birden ağır geldi ama en azından o kırmızıları fazla beklemedim.Bugünde hormon testi yaptırdım yarın alacağım sonuçlarını sorun varsa kanal filmi çekilecek sanırım ama inşalllah yoktur yaa.:Saruboceq:

amiin. inşallah hamilesindir. heyecanla bekleyeceğiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…