• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

canım inşallah hayatim ya benimde vallahi kasığım ve karnım bacaklarım felaket benım 13 uydu ama erken oluyorum ben bırhafta erken yanı

günaydın kızlaarrrrrr nasılsınız?
testi yaptım veeeeeeeeeee

kocaman bir tek çizgi:sinifsinif::gitme: ama çok enteresan hala karnımın altı ve bacaklarım feci ağrıyo kasıklarımda agrı var hayırlısı artık
aaa tek çizgimi cnmm gerçi adete daha var belli olmaz kırmızılar gelene kadar ümit vardırr

canım inşallah hayatim ya benimde vallahi kasığım ve karnım bacaklarım felaket benım 13 uydu ama erken oluyorum ben bırhafta erken yanı

inş.kırmızıları görmezsin canım sende

günaydın eren sezen bilmiyorumki canım korkuyorum aslında bir sürü yazı okudum benim gibi durumu olan çok kişi var,bazıları hamilelikte bile devamlı adet görmüşler bunlar nasıl oluyor hala aklım olmadı.
sizde üstüne görme diye birşey oldumu hiç

inş.kırmızıları görmezsin canım sende

günaydın eren sezen bilmiyorumki canım korkuyorum aslında bir sürü yazı okudum benim gibi durumu olan çok kişi var,bazıları hamilelikte bile devamlı adet görmüşler bunlar nasıl oluyor hala aklım olmadı.
sizde üstüne görme diye birşey oldumu hiç
yok bende olmadı ama normalde adetin kaç gün sürüyodu?

şimdi bi arkadaşımla konustum gelde deli olmakafamçokkarıştı
korunuyolarmış bır kez korunmadık hamile kaldım dıyo şaka gibi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gunu gecınce test yapmış ılkınde cıkmamıs sonra cıktı dıyo ayyyy inşallah benımde oyledır
çağlayançiçek umarım sende öylesındır hayatım yaaa

korunuyolarmış bır kez korunmadık hamile kaldım dıyo şaka gibi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gunu gecınce test yapmış ılkınde cıkmamıs sonra cıktı dıyo ayyyy inşallah benımde oyledır
eh işte uğraş uğraş olmasınn istemeyenlerinde hemen olurrr :oklava:

bizde mi şans yok ne anlamadım gitti
inş.canım bize de olur aynısı

kızlar bişi sorcam ovulasyon testlerinden kullandınız mı.bu çubuklarda da 2 çizgi mi çıkıcak yoksa tek mi wondfo marka var bende ama tek çizgi çıktı dün belirgin

yapıyım dimi bir umut belki içimdedir :) cumartesi doktora gidecem gerçi ama o günede çok var akşam alıp deniyim o zaman :) saol canım senin nasıl geçiyor hamilelik
benim hamilelik iyi gidiyo cnmm haftaya doktora gidicemm cumartesi doktora gidiceksen test yapmasanda olur hamişsen doktor anlar zatenn

Back