aaa tek çizgimi cnmm gerçi adete daha var belli olmaz kırmızılar gelene kadar ümit vardırrgünaydın kızlaarrrrrr nasılsınız?
testi yaptım veeeeeeeeeee
kocaman bir tek çizgi:sinifsinif::gitme: ama çok enteresan hala karnımın altı ve bacaklarım feci ağrıyo kasıklarımda agrı var hayırlısı artık
hoşgeldin günaydın cnmmben geldimm
canım üstüne görmüş olamayasın test yapsanaGünaydın kızlar ben 2 mart'ta kırmızları görmüştüm ya dün akşam bitti hiç bu kadar kısa süre olduğunu mu bilmiyorum sizce neden böyle olmuş olabilir fikri olan var mı?
hoşgeldin günaydın cnmm
canım üstüne görmüş olamayasın test yapsana
kahvaltı hazırlıyorumm cnmm acıktımmhb napıosun yoksun
canım inşallah hayatim ya benimde vallahi kasığım ve karnım bacaklarım felaket benım 13 uydu ama erken oluyorum ben bırhafta erken yanı
klava:
aynı benim gibi olmuş 2güncük dimi sezen
yok bende olmadı ama normalde adetin kaç gün sürüyodu?inş.kırmızıları görmezsin canım sende
günaydın eren sezen bilmiyorumki canım korkuyorum aslında bir sürü yazı okudum benim gibi durumu olan çok kişi var,bazıları hamilelikte bile devamlı adet görmüşler bunlar nasıl oluyor hala aklım olmadı.
sizde üstüne görme diye birşey oldumu hiç
kahvaltı hazırlıyorumm cnmm acıktımm
eh işte uğraş uğraş olmasınn istemeyenlerinde hemen olurrrşimdi bi arkadaşımla konustum gelde deli olmakafamçokkarıştı
korunuyolarmış bır kez korunmadık hamile kaldım dıyo şaka gibi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gunu gecınce test yapmış ılkınde cıkmamıs sonra cıktı dıyo ayyyy inşallah benımde oyledır
çağlayançiçek umarım sende öylesındır hayatım yaaa
yok bende olmadı ama normalde adetin kaç gün sürüyodu?
şimdi bi arkadaşımla konustum gelde deli olmakafamçokkarıştı
korunuyolarmış bır kez korunmadık hamile kaldım dıyo şaka gibi yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
gunu gecınce test yapmış ılkınde cıkmamıs sonra cıktı dıyo ayyyy inşallah benımde oyledır
çağlayançiçek umarım sende öylesındır hayatım yaaa
kullunmadım cnmm ama topiclerde açılmış konu var bakarsınnkızlar bişi sorcam ovulasyon testlerinden kullandınız mı.bu çubuklarda da 2 çizgi mi çıkıcak yoksa tek mi wondfo marka var bende ama tek çizgi çıktı dün belirgin
2 gün kısa cnmm test yapp istersennormalde 4-5 gün arası değişiyordu.yoğun olarak görüyordum bu ay tekledi nedense bende anlamadım ilk defada planlı olarak birlekte olduk ama yalnış güne denk geldi galiba
2 gün kısa cnmm test yapp istersen
benim hamilelik iyi gidiyo cnmm haftaya doktora gidicemm cumartesi doktora gidiceksen test yapmasanda olur hamişsen doktor anlar zatennyapıyım dimi bir umut belki içimdedir :) cumartesi doktora gidecem gerçi ama o günede çok var akşam alıp deniyim o zaman :) saol canım senin nasıl geçiyor hamilelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?