Canım ben 1 martta gittim hevesli hevesli hem idrar hem testi yaptırdum 2side negatif ve ewe geldim 2 saate kadar kalmadanda kırmızıları gördüm 2si birden ağır geldi ama en azından o kırmızıları fazla beklemedim.Bugünde hormon testi yaptırdım yarın alacağım sonuçlarını sorun varsa kanal filmi çekilecek sanırım ama inşalllah yoktur yaa.:Saruboceq:
sağol begümcüm, darısı başına.sizdemi hamilesiniz hayırlısı olsuunnn:CüvCüv:
iyiyim canımm bendeee yarını bekliyorummm yarınn büyük günn
amiin. inşallah hamilesindir. heyecanla bekleyeceğiz.
Canım ben 1 martta gittim hevesli hevesli hem idrar hem testi yaptırdum 2side negatif ve ewe geldim 2 saate kadar kalmadanda kırmızıları gördüm 2si birden ağır geldi ama en azından o kırmızıları fazla beklemedim.Bugünde hormon testi yaptırdım yarın alacağım sonuçlarını sorun varsa kanal filmi çekilecek sanırım ama inşalllah yoktur yaa.:Saruboceq:
üzülme canımm inşallah bi sorun çıkmazzz ne zamandır istiyosunuz canımm?
sağol begümcüm, darısı başına.
İnşallah canım Allah sana yardımcı olsun.Hele beklemek çok zor...
5 haftalık olmasını bekliyorum. Haftaya Salı inşallah. Dua edin herşey yolunda olsun.tebrik ederim senide canımm ayağını sürürsünn bizde peşinden geliriz inşallah sen doktora gittinmi peki?
iyiyim canımm bendeee yarını bekliyorummm yarınn büyük günn[/QUO
neden yarını bekliyorsun canım kusura bakma takip edemedim testmi yaptırıcaksın ayyyy inşallah hamişsindir öyleyse.. :Saruboceq: valla ben burda hamiş haberlerini görünce çok seviniyorum rabbim herkese nasip etsin
Canım bu ayın 10 da 1 sene olacak ama hiç korunmadık.Bakalım bu ay daha umutluyum.Herşeyi daha planlı yapmaya başladım.Şubatın 15 falandı bu siteyi keşfettim bana çok yardımcı oluyorlar bilmediklerim konusunda o nedenle Allah ta izin verirse bu ay bebişi yakalamayı istiyorum.
canım benim neyse üzülme bu ay olmadı ama öbür ay olmayacağını kimse bilemez inşallah öbür ay hamiş müjdeni alırız benim de gecikmişti şubatta baya ümitlenmiştim hatta patik bile alıcaktım oderece yani sonra kırmızıları gördüm çok üzüldüm ama martta inşallah kırmızıları görmem. bende hormon testi yaptırmıştım herşey normal çıkmıştı inşallah sende de normaldir her şey canını sıkma opuyorumnanaktan
Arkdaşlar, kürtajdan sonra doktorlar neden korunma veriyorlar?
inşallahh olur canımmm ama üzülmee rabbim sağlıklı bi bebek nasip etsinn en önemlisi buu geç olsun ama güç olmasınn bende 9 aylık evliyimm bir kez düşük yaptımm birde boş gebelik yaşadım en son ocak 7 de kürtaj oldummm rabbim hepimize sağlıklı sorunsuz hamilelik sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn
iyiyim canımm bendeee yarını bekliyorummm yarınn büyük günn[/QUO
neden yarını bekliyorsun canım kusura bakma takip edemedim testmi yaptırıcaksın ayyyy inşallah hamişsindir öyleyse.. :Saruboceq: valla ben burda hamiş haberlerini görünce çok seviniyorum rabbim herkese nasip etsin
beklenmeyen adet tarihim yarın canımcımmm burda eczane olmadığı içinn test yapamıyorum
İçim rahat canım 1 ay öncesi acillik olmuştum kadın doğuma yolladılar beni ozaman adetli değildim hormon testi yaptılar normal demişti doktor geçende başka doktora gittiğimde söyledim ozaman hormon testiolmaz dedi 3.günü gel dedi bende gittim ama pc araştırdım adetten sonra yalnış hatırlamıyorsam 14 ve 21. günleri yine hormon testi yapılırmış ne biliyim ya hepsi başka başka söylüyor kısacası içim rahat yani.bilmiyorumkismile
beklenmeyen adet tarihim yarın canımcımmm burda eczane olmadığı içinn test yapamıyorum
inşallah hamişsindir canım belirtiler varmı kasık ağrısı falan
Sağol canım benim ya.Sende zor zamanlar yaşamışsın Allah birdaha yaşatmasın biz hamile kalamadan sarsılıyoruz Allah ım birde öyle durumlarla karşılaştırsa ne olurum bilmiyorum ama böyle durumlarda eşinin yanında destek olması çok önemli Allah benimkinden razı olsun ya çoook desteği oluyor bana hergün arar nasılsın diye bişey istiyormusun diye.
canım benimde öyle oldu özele gittim adetin 3. günü gel demişti bende 3.günü gittim herşey normal çıkmıştı zaten sende öyle yapmışın bi sorunda yokmuş inşalllah nisan da hamiş olursun opuyorumnanaktan ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?