mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

kızlar ben yeni katıldım aranıza ..ama bende hamiş olmak istiyoruuuuuuuuuuuuummmm....insallah bu ayyyy:))

canmm hiç yoktun ki??? uğramaz oldun artık :1closedeyes:

akşam hep senden haber bekledim gelmedin...inşallah herşey yolunda gitmiştir canmm yerimseniben

kız sen uğramıyonki sezencümle konuştuk ettik dün sen yoksunki bakıyım dedim görünce yazar bişiii ama yazmadın((

işim gırgır denk gelemedik doktor kist gitmiş dedi hotmon testi yaptı sorun yok onlardada normal dedi salı film çekilecek işte narkozla ypıcakmış

neva canım sendemi daha adet olmadın tatlım

yok canım olmadım daha. akşam test yaptım tek çizgi çıktı. moralim bozuldu çok. Çalışmıştık bu ay:):) ihtimal varmıdır acaba hala.

sende olmadın değil mi canım. ne zamandı SAT ın?

benim durumuma yorum yazın kızlar. ben öğlene kadar burda olmayacağım ama gelince okuyacağım.

ben oldum tatlım hemde 12 gün önceden kist vardı geçen aydan kalan o gitmiş çok şükür hem adet erken oldum hemde kistten kurtuldum 4 cmlük bir kistti salı günü rahim filmi çekilecek canım

günaydın kızlaarrrrrr nasılsınız?
testi yaptım veeeeeeeeeee

kocaman bir tek çizgi:sinifsinif::gitme: ama çok enteresan hala karnımın altı ve bacaklarım feci ağrıyo kasıklarımda agrı var hayırlısı artık

Günaydın kızlar ben 2 mart'ta kırmızları görmüştüm ya dün akşam bitti hiç bu kadar kısa süre olduğunu mu bilmiyorum sizce neden böyle olmuş olabilir fikri olan var mı?

Günaydın kızlar ben 2 mart'ta kırmızları görmüştüm ya dün akşam bitti hiç bu kadar kısa süre olduğunu mu bilmiyorum sizce neden böyle olmuş olabilir fikri olan var mı?

canım eğer çok yoğun şekilde olmadıysan yerleşme kanaması olabilir belki:Saruboceq:

benimde dün gece bir iki damla kahverengi akıntı geldi ama bu sabah test yaptım negatif:gitme:

canım eğer çok yoğun şekilde olmadıysan yerleşme kanaması olabilir belki:Saruboceq:

benimde dün gece bir iki damla kahverengi akıntı geldi ama bu sabah test yaptım negatif:gitme:

bilmiyorum ki canım kasık ağrılarım ve gögüs ağrılarım devam ediyor cumartesi için doktora gidiyim diyorum ilk defa bu ay böyle şeyler yaşıyorum.
Senin sat ne zamandı geçtimi adet günün inş. sen hamişsindir bu ay :CüvCüv:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…