mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ne olsun işte agırlaşıyoruz yavaş yavaş en son gittigimde 525 gramdı bebiş iyimiş oynuyodu içerde işte bende pek girmiyorum bu aralar oglumla ilgileniyorum bol bol öyle işte bi bakıyım dedim ne var ne yok

kızzz allah iyiliğini versin ozmos sensin kaydirigubbakcemile3 anammmmm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ayy çok gülüyom kendime şu an....

kızzz allah iyiliğini versin ozmos sensin kaydirigubbakcemile3 anammmmm sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni sempatiksalakcinni
ayy çok gülüyom kendime şu an....

evet canım sorma mecbur kaldım nikimi degiştirmeye sen başkasımı sandın

tatlım ben beyzaya özel msj attım hiç haber gelmedi...
çok merak ediyom bende...aklıma kötü şeyler geliyo bilmiyorumkismile

ALLAH ALLAH bende meraklandım şimdi bazen haziran annerinde rastlıyodum artık ordada görmüyorum çıkar yakında bi haber harhaldeeyvahedigeldismile

ALLAH ALLAH bende meraklandım şimdi bazen haziran annerinde rastlıyodum artık ordada görmüyorum çıkar yakında bi haber harhaldeeyvahedigeldismile

ben haziran anneleri topikine arda giriyom arkadaşlara bakmaya...listeyede bakıyom kimin kızı ,oğlu oluyodiye.beyza isminide sildirmiş adı tazıyodu oğlu olcaktı oğlunun adıda yazıyodu...dilim varmıyo ama acaba bebeğinimi kaybetti de gelmiyo bilmiyorumkismile

olabilirr canım ya hayırlısı ama öyle bile olsa bi haber verirdi birilerine yada hasta yatıyo artık bilemiyoruz neyse ben kaçtım kızlar hadi kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…