mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

ayy kızlar nasıl karnım ağrıyo bugece olabilirim yada heran....ayy ayyy
amaaan olsun beeee ben baharda doğurcam banane...

olsun canım be yeter 15-20 gündür hamiş fotomla gezdim..hevesimi aldım..inşallah bundan sonrakiler gerçek olur...sositososito

inş.tatlım moral bozmak yok çalışmaya devam kocişleri iyi besleyelim:roflol:

gösündeki,gerdanındaki hatta el bileklerindeki damarların belirginleşir...en favori hamişlik belirtimdir.idrarına baktın mı?rengi koyu sarı olur,kokusuda değişir biraz.

Kız vallah ben bugünlerde çok su içiyorum ağzımın tatı yok ama su gibi çıkartıyordum şeffaf yani ama sadece sabah ilk idrarım sarı olur benim ama az önce sarıydı koku dersen vardı...

Kız ne yapayım benim akıntı kesildiği an adet gelecek demekki 2 gün kala kesilir ve adetim gelir...
Kız günüm gelene kadar sizlerde benle sıyıracaksınız ha...

yok canım en son sibellerden dolayı baya antremanlıyız...sinirlerimiz çelik gibi maşallah..çokk sabırlıyız...bekleriz..sen sor biz cevaplarız..sempatiksalakcinnilaelaelaelaelaedelikafadulden

gösündeki,gerdanındaki hatta el bileklerindeki damarların belirginleşir...en favori hamişlik belirtimdir.idrarına baktın mı?rengi koyu sarı olur,kokusuda değişir biraz.

hepsi var bende bu yazdıklarının hani nirde nirde bebek yooook
idrarımın rengi koyu sarı aynen.....
diloş diloş aş bunları hayatım bırak olcana bırak ben bundan sonra hiç biyanımı kontrol etmicem işte....memişleri sıkmaktan bi hal olmuştum acı varmı diye ama yok :umursamaz:

ben bu adet bitsin heç yumoş takibi falan yapmıcam bi boş bi dolu çalıştıkta noldu....
bide ben geç başladım zaten...demek ben adet bittikten hemen sonra yumurtluyom onu anladım şimdi.

zaten kendimizi dinlemekten oluyo bütün bunlar herşeyi kendince bırakmak gerek artık bebişler ne zaman isterlerse gelirler karnımızda yerleri var dimi ama :hulya:

Kız vallah ben bugünlerde çok su içiyorum ağzımın tatı yok ama su gibi çıkartıyordum şeffaf yani ama sadece sabah ilk idrarım sarı olur benim ama az önce sarıydı koku dersen vardı...

ay kızlar bu diloşun günü ne zaman...ben o zamana kadar bakırköye yatarım...dilekciğim bak kuzum,bak canım yeter gari....sen H A M İ L E S İ NNNNNNNNNNNNNdelikafadulden:roflol:

Olabilir AZıZE mesela arada CARNA81 diye bir arkadaşımız geliyor onun adetleride 35 gün arayla kız 13. günü doktora gidiyor ama kıza doktor 2-3 gün önce çatlamış diyor kız afallamıştı vallah...Olur mu olur...

zaten kendimizi dinlemekten oluyo bütün bunlar herşeyi kendince bırakmak gerek artık bebişler ne zaman isterlerse gelirler karnımızda yerleri var dimi ama :hulya:

evet kuşum boşuna kendimize sıkıntı yapıyoz....
eşim ohhhh biraz daha keyif yaparız diyo nasılsa olur sen üzme kendini diyo :kedi:
aklı keyifte adamın kaydirigubbakcemile3

nazo 1 mayıssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss.......................................................

ay kızlar bu diloşun günü ne zaman...ben o zamana kadar bakırköye yatarım...dilekciğim bak kuzum,bak canım yeter gari....sen H A M İ L E S İ NNNNNNNNNNNNNdelikafadulden:roflol:

:roflol: kaydirigubbakcemile3 diloş hamile kalsada yine rahat durmaz kaydirigubbakcemile3

evet kuşum boşuna kendimize sıkıntı yapıyoz....
eşim ohhhh biraz daha keyif yaparız diyo nasılsa olur sen üzme kendini diyo :kedi:
aklı keyifte adamın kaydirigubbakcemile3

valla haklısın canım benim kocişte öle bir ay daha kazandım diyo keyfini çıkar diyo bana.canlarım bana müsade birazdan gelir benim kociş yemekte yanmış hemen acil yemek hazırlamam gerek öptüüüüüüüüüüümkaydirigubbakcemile3

:roflol: kaydirigubbakcemile3 diloş hamile kalsada yine rahat durmaz kaydirigubbakcemile3

Kalmam vallah... kaydirigubbakcemile3
Sonrada keseydi kalp atışıydı testlerdi gelişimiydi doğumuydu *tabi Allah ım o günleri yaşatırsa* yandınız kızlar siz yandınız...kaydirigubbakcemile3

hadi git..kocana iyi bak...:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…