olsun canım be yeter 15-20 gündür hamiş fotomla gezdim..hevesimi aldım..inşallah bundan sonrakiler gerçek olur...sositososito
gösündeki,gerdanındaki hatta el bileklerindeki damarların belirginleşir...en favori hamişlik belirtimdir.idrarına baktın mı?rengi koyu sarı olur,kokusuda değişir biraz.
Kız ne yapayım benim akıntı kesildiği an adet gelecek demekki 2 gün kala kesilir ve adetim gelir...
Kız günüm gelene kadar sizlerde benle sıyıracaksınız ha...
gösündeki,gerdanındaki hatta el bileklerindeki damarların belirginleşir...en favori hamişlik belirtimdir.idrarına baktın mı?rengi koyu sarı olur,kokusuda değişir biraz.
ayy kızlar nasıl karnım ağrıyo bugece olabilirim yada heran....ayy ayyy
amaaan olsun beeee ben baharda doğurcam banane...
hepsi var bende bu yazdıklarının hani nirde nirde bebek yooook
idrarımın rengi koyu sarı aynen.....
diloş diloş aş bunları hayatım bırak olcana bırak ben bundan sonra hiç biyanımı kontrol etmicem işte....memişleri sıkmaktan bi hal olmuştum acı varmı diye ama yok :umursamaz:
hah şöyle...bu mudur..budur:lepi:
Kız vallah ben bugünlerde çok su içiyorum ağzımın tatı yok ama su gibi çıkartıyordum şeffaf yani ama sadece sabah ilk idrarım sarı olur benim ama az önce sarıydı koku dersen vardı...
zaten kendimizi dinlemekten oluyo bütün bunlar herşeyi kendince bırakmak gerek artık bebişler ne zaman isterlerse gelirler karnımızda yerleri var dimi ama :hulya:
bayanssulusmile biz bunları doğurturuz kız biz halen burda kalırız başka baharlara sempatiksalakcinni
ay kızlar bu diloşun günü ne zaman...ben o zamana kadar bakırköye yatarım...dilekciğim bak kuzum,bak canım yeter gari....sen H A M İ L E S İ NNNNNNNNNNNNNdelikafadulden:roflol:
evet kuşum boşuna kendimize sıkıntı yapıyoz....
eşim ohhhh biraz daha keyif yaparız diyo nasılsa olur sen üzme kendini diyo :kedi:
aklı keyifte adamın kaydirigubbakcemile3
Olabilir AZİZE mesela arada CARNA81 diye bir arkadaşımız geliyor onun adetleride 35 gün arayla kız 13. günü doktora gidiyor ama kıza doktor 2-3 gün önce çatlamış diyor kız afallamıştı vallah...Olur mu olur...[/QUOTE
benim ilk gebeliğimde adetlerim çok düzensizdi.hiç gününde olmazdı..hep geç gelirdi o zamanlar.(doğumdan sonra düzene girdi neyse)30-35 arasında değişirdi..hamiş olduğumda adetin 11.günüymüş...akannehir
MAYISA İKİMİZDE HAMİLEYİZ ALLAHIN İZNİYLE...HADİ BAKALIM AHANDA BURAYA YAZIYOM...kaydirigubbakcemile5
:roflol: kaydirigubbakcemile3 diloş hamile kalsada yine rahat durmaz kaydirigubbakcemile3
valla haklısın canım benim kocişte öle bir ay daha kazandım diyo keyfini çıkar diyo bana.canlarım bana müsade birazdan gelir benim kociş yemekte yanmış hemen acil yemek hazırlamam gerek öptüüüüüüüüüüümkaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?