mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

güle güle tatlım boshayallersmile anam yemeğide yakmış tühh eyvahedigeldismile

Kalmam vallah... kaydirigubbakcemile3
Sonrada keseydi kalp atışıydı testlerdi gelişimiydi doğumuydu *tabi Allah ım o günleri yaşatırsa* yandınız kızlar siz yandınız...kaydirigubbakcemile3

anam sen doğurcan biz dokuz doğurcaz desne kaydirigubbakcemile3
tatlışım sen bi hamiş kalda ben razıyım Şeniz

tatlım banada bi arkas verdi listeyi...
Nasılda yapılır bilmiyom kuşum yaa...
Ama sen ilgilensen çok iyi olur listeyle.
Nasıl yapcaz...
Ben okadar ümitliydimki hamile kalcamdan olmadı allah kısmet etmedi canmm.

canım baan doktor çok bilgisayar kullnam dedi. öyle olmasa ilgilebirdim. bence sen moderatorlardan birine sölede sadece listeyi topiğimizin başına eklesinler.

ben sana ilk fala baktığımda bi dahaki aya demiştim,bu ay yok demiştim ya...baktım çok hevesli ve heyacanlıydın..üzülme,moralin bozulmasın diye var dedim..ya da var olmasını gerçekten çok istediğimden..çünkü önce sen,sonra benim prosedüre göre..ama mayıs garanti...

canım baan doktor çok bilgisayar kullnam dedi. öyle olmasa ilgilebirdim. bence sen moderatorlardan birine sölede sadece listeyi topiğimizin başına eklesinler.

tatlım herkez hamile ama netten ayrılmıyo kimse....
bhk msj at canmm o ilgileniyo.
ben okadar çok msj attım ki....sen yaz canmm hemen ilgilenir kendisi.

ayyy kuşum yaa....
olsun bitanem geç olsun güç olmasın be canmm.
mayıs olmassa haziran var ooooooooooooo varda var be kızzz boshayallersmile

Yok kızlar vazgeçtim teyze 2 tane var zeten sizler hala olun var bir hala ama fesatın teki zaten artık konuşmama kararı aldım eşimde destekledi zaten...

Yok kızlar vazgeçtim teyze 2 tane var zeten sizler hala olun var bir hala ama fesatın teki zaten artık konuşmama kararı aldım eşimde destekledi zaten...

banane banane ben kayınçosu olmak istiyorum...off kızlar ya..keşke testlere vereceğim paralarla kanatlı alsaydım...ped dayanmıyo bugün bana..:roflol:

.......................................................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…