mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Kızlar aslında Çok ısterım baharda doĞum yapmak...
KıŞın zor olur yaa...
Ben oĞlumu mayısta doĞurdum Çok gÜzel oluyo ıstedıĞın zaman dıŞarı yÜrÜyÜŞe Çıkıyon bebıŞle.

NAZO canım bende annemde majezik kullanıyoruz adet ağrısı için...
Canım bu ay böyle oldu tahminimce gelişine göre bıraktı benim yumoşu ama gelecek aya böyle yapmayacağından eminim...Ha tekrar yaparsa zaten değiştiririm doktoru...

AZıZE kız açtınmı topiği...

NAZOM GENE LİSTENİN EN SONUNDASIN KUŞUM YAAA kaydirigubbakcemile3
BENDE YANINA GELİYOM BEKLE HELE aklinialirimsmile

biz assolistis kuzum...en son çıkarız sahneye...ama....inletiriz sonra ortalığı...ablanız kurban olsun sizeee....alkisalkisalkis

bende mayısda doğum yaptım gerçekten iyi oluyo kış gelene kadar bebişde kendini toparlıyo.herşey gönlünce olsun tatlım:1hug:

YOK TATLIŞIM MAYIS Bİ GEÇSİN HELE DİYOM...sempatiksalakcinni
biz assolistis kuzum...en son çıkarız sahneye...ama....inletiriz sonra ortalığı...ablanız kurban olsun sizeee....alkisalkisalkis

HE VALLA bayanssulusmile bayanssulusmile kaydirigubbakcemile3

araştırmalara göre baharda ve yazın doğan bebekler,kışın doğanlara göre,daha gürbüz,daha kilolu ve bağışıklık sistemi daha güçlü bebişler oluyomuş...zemuszemus

sempatiksalakcinni AY ANAM ANAM BıDE ARALIK TOPıKı AÇTIM VAY VAY BAŞIMA NE EDıYıM BEN sempatiksalakcinni

araştırmalara göre baharda ve yazın doğan bebekler,kışın doğanlara göre,daha gürbüz,daha kilolu ve bağışıklık sistemi daha güçlü bebişler oluyomuş...zemuszemus

NAZOM GEL HELE BİZ BAHARA DOĞURALIM LOOO
YANI HAZİRAN TEMMUZ GİBİ HAMİŞ KALMAK LAZIM GII

evet ya ben bu karılara diyom anlamıyolar...kışın orta yerinde netcez bebişi...ayy soğuk kar kış,gribi,öksürüğü kat kat giydir bebişi..her gün çamaşır..dışarı asamazsın,bebişi dışarı çıkaramazsın güneşten d vitamininden mahrum...vazgeçelim ağustosa yapalım.boshayallersmile

haklısınızda bebiş isteği yaz kış demiyoki kızlar

AYY KIZLAR BENDE TUVALET MOLASI VERYOOOM...
ACIKTIM MAMA YıYıM GELCEM KUZUCUKLARIM BENıM Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…