• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

alkisalkisalkis2010 OCAK HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
Slcn :nazar: Gulanne :nazar: Mervam :nazar: Demetnur :nazar:

alkisalkisalkis2010 ŞUBAT HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
Bafo :nazar: ErenSezen :nazar:

alkisalkisalkis2010 MART HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
Birisi :nazar: Emas :nazar: Neva :nazar: YAREn :nazar: Misivam :nazar: Zpoison :nazar:

alkisalkisalkis2010 NİSAN HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
Kardenya :nazar: CAGLAYANCİCEK :nazar: ERKİL :nazar: Pandam :nazar:
Ozge_44 :nazar: elfrkn :nazar: Sibelcimcime :nazar: YabanGul :nazar: Sweethome :nazar:
nnehir :nazar: Gadife :nazar: Denizim16 :nazar:

:Saruboceq:2010 NİSAN LİSTEMİZ :Saruboceq:
Deniz1958.............................27 NİSAN :Saruboceq:
Erazza..................................27 NİSAN :Saruboceq:
Begummmm..........................28 NİSAN :Saruboceq:
Azize1..................................29 NİSAN :Saruboceq:
Masal800..............................29 NİSAN :Saruboceq:
Lavinya06..............................29 NİSAN :Saruboceq:
Bebekim...............................30 NİSAN :Saruboceq:

:Saruboceq:2010 MAYIS LİSTESİ :Saruboceq:
_Chocolate_..........................1 MAYIS
Defnelma..............................1 MAYIS
WELCQME...........................1 MAYIS
YeniHayat.............................2 MAYIS
Greenmoon...........................4 MAYIS
Azad....................................7 MAYIS
SuRMeLi..............................7 MAYIS
Exporter...............................9 MAYIS
KokosCat............................10 MAYIS
Darksoulrive.........................10 MAYIS
Cennetkokulumm.................11 MAYIS
Gfr......................................13 MAYIS
Defhne................................14 MAYIS
Mirage1983..........................15 MAYIS
Esra....................................15 MAYIS
d_kupcu..............................16 MAYIS
Hsd.....................................20 MAYIS
Pelin67................................21 MAYIS
Lulu55.................................22 MAYIS
Vesade................................22 MAYIS
Gülpembe............................22 MAYIS
Sutbeyaz.............................23 MAYIS
Ozlemcano..........................23 MAYIS
Denizdeni............................24 MAYIS
Seydam..............................25 MAYIS
Nazo7................................26 MAYIS

GELSİN BEBİŞLERİMİZ KONSUNLAR GÖBÜŞÜMÜZE :Saruboceq: ALLAHIMIZIN İZNİNLE :Saruboceq:

olsun canım daha ilk denemndi zaten.canım senden bişey istesem. sen anlarsın bu işlerden. hani aarlık annelerindeki liste var ya onu aralık anneleri topiğinin başın koysak ya. daha iyi olmazmı.nasıl yapılır ki.

slm..kızlar..ben şoku atlattım..artçı sarsıntıları bile geçirdim..dün akşam geldi benim kırmızılar..ama ne geliş...yatak yorgan kalmadı walla..ped dayanmadı...ve öyle çokk,öyle şiddetli ağrıdı ki..düşük yaptım,bu kadar acı çekmemiştim..sabah 4 ten beride ayaktayım..sancıdan uyuyamadım..öğlen geldim işe mecburen..tahmin edeceğiniz gibi ruh gibiyim..ama akşam ki o kötü ruh halim düzeldi..zaten ben mayıs istiyodum..hatta kesin olacağını bilsem eylüle kadar dururdum ama garantisi yok işte..hala göğüslerim şiş..hala sızlıyorlar..olsun be kızlar...Herşey Allahtandır.Biz Allahtan hayırlısını dilememişmiydik?hayırlısı gelicek demek ki..
Bu arada beni merak eden canım arkadaşlarıma sevgiler..hamişler sağlıkla bebişlerini kucaklarına alsın,gününü bekleyenler pozitifle karşılaşsın,kırmızı görenler üzülmesin,birdaha ki aya baksın,azizecim sende adetini bekle lütfen..test..meste takmayın çokk..hamişliğin en önemli belirtisi adet gecikmesidir.testleride ondan sonra yapmak mantıklı.dayanamıyoz ama..neyse canlarım,ben sıcak bişeyler içeyim şu sancım azalır belki..hepinize sevgiler...opuyorumnanaktan

Geçmiş olsun canım ya, bende senin gibi inanılmaz ağrılı oluyorum ama benim 3 gün sürüyor ama resmen yerlerde sürünüyorum, annemde öyle doktor genetik dedi.
Anam ne bilim bende yumoşları bitirdim fazla yoğun bi yumoş haftası geçirmedik ama bakalım artık kısmet. allah herkesin gönlüne göre versin

[ı]olsun canım daha ilk denemndi zaten.canım senden bişey istesem. Sen anlarsın bu işlerden. Hani aarlık annelerindeki liste var ya onu aralık anneleri topiğinin başın koysak ya. Daha iyi olmazmı.nasıl yapılır ki.[/ı]

tatlım banada bi arkas verdi listeyi...
Nasılda yapılır bilmiyom kuşum yaa...
Ama sen ilgilensen çok iyi olur listeyle.
Nasıl yapcaz...
Ben okadar ümitliydimki hamile kalcamdan olmadı allah kısmet etmedi canmm.

geçen ay 27 sinde olmuştum, 2 mayıs garanti olsun diye yazmıştım ama dayanamadım yaptım, bidi kasıklarım ağrıdı ama adet değildim o yüzden yaptım

benimde öle olmuşyu tatlım..test yaptım negatif..şimdide kırmızılar var..ucunda ölüm yok ki arkadaşlar..tekrar tekrar deneyeceğiz...elbet bir gün tutacak..kaydirigubbakcemile5

Kızlar benim akıntım hala var ama beyaz sarı değil sizler sarı yazıyordunuz hep...
NAZO sen birde damarlar gerdanla birleşiyormu falan yazmıştı önceki günlerde o neydi...

Kızlar benim akıntım hala var ama beyaz sarı değil sizler sarı yazıyordunuz hep...
NAZO sen birde damarlar gerdanla birleşiyormu falan yazmıştı önceki günlerde o neydi...

DİLOŞ DİLOOOOOOOOOOOOOŞŞ BIRAK İNCELEME OKADAR HERŞEYİ ÖLDÜRCEN BENİ KIIIZZ sempatiksalakcinni
ORANA BURANA BAKMA NE AKARSA AKSIN BIRAK SÜPRİZ OLSUN :ecrin_bebek:

gösündeki,gerdanındaki hatta el bileklerindeki damarların belirginleşir...en favori hamişlik belirtimdir.idrarına baktın mı?rengi koyu sarı olur,kokusuda değişir biraz.

napıyım anam...kadın karnı burnunda burda falan doğurmasın diye azad ettim..şimdi o resim bana küfür eder gibi geldi..bende bu mudur evet budur u koydum..:roflol:

Kız ne yapayım benim akıntı kesildiği an adet gelecek demekki 2 gün kala kesilir ve adetim gelir...
Kız günüm gelene kadar sizlerde benle sıyıracaksınız ha...

Back