mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

GELSİN BEBİŞLERİMİZ KONSUNLAR GÖBÜŞÜMÜZE :Saruboceq: ALLAHIMIZIN İZNİNLE :Saruboceq:

olsun canım daha ilk denemndi zaten.canım senden bişey istesem. sen anlarsın bu işlerden. hani aarlık annelerindeki liste var ya onu aralık anneleri topiğinin başın koysak ya. daha iyi olmazmı.nasıl yapılır ki.

Geçmiş olsun canım ya, bende senin gibi inanılmaz ağrılı oluyorum ama benim 3 gün sürüyor ama resmen yerlerde sürünüyorum, annemde öyle doktor genetik dedi.
Anam ne bilim bende yumoşları bitirdim fazla yoğun bi yumoş haftası geçirmedik ama bakalım artık kısmet. allah herkesin gönlüne göre versin

tatlım banada bi arkas verdi listeyi...
Nasılda yapılır bilmiyom kuşum yaa...
Ama sen ilgilensen çok iyi olur listeyle.
Nasıl yapcaz...
Ben okadar ümitliydimki hamile kalcamdan olmadı allah kısmet etmedi canmm.

geçen ay 27 sinde olmuştum, 2 mayıs garanti olsun diye yazmıştım ama dayanamadım yaptım, bidi kasıklarım ağrıdı ama adet değildim o yüzden yaptım

benimde öle olmuşyu tatlım..test yaptım negatif..şimdide kırmızılar var..ucunda ölüm yok ki arkadaşlar..tekrar tekrar deneyeceğiz...elbet bir gün tutacak..kaydirigubbakcemile5

Kızlar benim akıntım hala var ama beyaz sarı değil sizler sarı yazıyordunuz hep...
NAZO sen birde damarlar gerdanla birleşiyormu falan yazmıştı önceki günlerde o neydi...

Kızlar benim akıntım hala var ama beyaz sarı değil sizler sarı yazıyordunuz hep...
NAZO sen birde damarlar gerdanla birleşiyormu falan yazmıştı önceki günlerde o neydi...

DİLOŞ DİLOOOOOOOOOOOOOŞŞ BIRAK İNCELEME OKADAR HERŞEYİ ÖLDÜRCEN BENİ KIIIZZ sempatiksalakcinni
ORANA BURANA BAKMA NE AKARSA AKSIN BIRAK SÜPRİZ OLSUN :ecrin_bebek:

gösündeki,gerdanındaki hatta el bileklerindeki damarların belirginleşir...en favori hamişlik belirtimdir.idrarına baktın mı?rengi koyu sarı olur,kokusuda değişir biraz.

napıyım anam...kadın karnı burnunda burda falan doğurmasın diye azad ettim..şimdi o resim bana küfür eder gibi geldi..bende bu mudur evet budur u koydum..:roflol:

Kız ne yapayım benim akıntı kesildiği an adet gelecek demekki 2 gün kala kesilir ve adetim gelir...
Kız günüm gelene kadar sizlerde benle sıyıracaksınız ha...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…