• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

geçmiş olsun canımkaydirigubbakcemile3

geçirenler saolsun hayatım...ay ne zor ne zor bu sancı ya..gecenin 4 den beri doğum yapsam 9 tane doğururdum..geçmedi gitti..var mı bi bitkisel kür falan,şu ağrıyı dindiren...anammmm...:bbo:

valla bilmiyorumki tatlım benimde çok ağrım olurdu doğum sonrası geçmişti biliyomusun ama geçenki regl resmen ağlattı beni:1no2:acaba diyorum bebiş için çokmu yükleniyoruzda ağrılarımız oluyokaydirigubbakcemile3

geçirenler saolsun hayatım...ay ne zor ne zor bu sancı ya..gecenin 4 den beri doğum yapsam 9 tane doğururdum..geçmedi gitti..var mı bi bitkisel kür falan,şu ağrıyı dindiren...anammmm...:bbo:

Ben biliyorum kuşum ama bitkisel değil canım...İğne vurdur bak nasıl geçiyor...Benim 2 kardeşiminde çok ağrısı olur ne ilaçlar kullandılar hiçbirişe yaramadı tek yolu iğne vurduruyorlar ağrıdan duramayınca...

nazoooomm hoşgeldin,
canım ağrı için arveles diye bi ağrı kesici var, bende çok işe yarıyodu, geçmiş olsun tatlım :sinifsinif:

valla bilmiyorumki tatlım benimde çok ağrım olurdu doğum sonrası geçmişti biliyomusun ama geçenki regl resmen ağlattı beni:1no2:acaba diyorum bebiş için çokmu yükleniyoruzda ağrılarımız oluyokaydirigubbakcemile3

hayır canım.bence kimyasal gebelikler geçiriyoruz.banada dr.söylemişti.yumurtalar dölleniyo ama..sadece o kadar..muhtemelen kalitesiz olduklarından vucut hemen adetle dışarı atıyo..bu sırada da çok kanama ve sancı oluyo..kadınların çoğu bunu defalarca yaşarmış ama çoğunun günü geçmediği için farkına bile varmazmış..daha önce oldu bende,testlerde bile çıktı ama günümü 5 gün geçince adet oldum..a.s

nazoooomm hoşgeldin,
canım ağrı için arveles diye bi ağrı kesici var, bende çok işe yarıyodu, geçmiş olsun tatlım :sinifsinif:

cimcimem canım benim..okudum geçmişi canım..inşallah sonuna kadar böle iyi gider..benide merak etmişsiniz..çok saolun canlarım..beni sizler buraya getirdiniz..alkisalkisalkisa.s.

hayır canım.bence kimyasal gebelikler geçiriyoruz.banada dr.söylemişti.yumurtalar dölleniyo ama..sadece o kadar..muhtemelen kalitesiz olduklarından vucut hemen adetle dışarı atıyo..bu sırada da çok kanama ve sancı oluyo..kadınların çoğu bunu defalarca yaşarmış ama çoğunun günü geçmediği için farkına bile varmazmış..daha önce oldu bende,testlerde bile çıktı ama günümü 5 gün geçince adet oldum..a.s

haklısın canım ama dediğim gibi benim ağrılar olmuyodu artık bebiş çalışmasına başlayalı tekrar başladı:sm_cool:

sibeli ağrı kesici alırsam kesiliyo kanamam..yoksa çoktannn yutmuştum..napalım dayancem artıkın..

yıka gel bakayım..gelincede anlat.sen bu ay dr.gittin di mi..yumurtaları takip ettirdin mi?kaç günde bi gittin..klomen ya da çatlatma iğnesi verdimi?akannehir

Dur yazayımda öyle gideyim... kaydirigubbakcemile3
Canım ben bu ay adetimin 3. günü gittim...Kontrol etti sorun yok tedaviyeye başlayabiliriz dedi...Takvime göre 15. günün akşamı yaramazlık yapacaksınız dedi 16. günü geleceksin yumurtalıklarına bakacağız dedi...Bu arada bana klomen verdi 50mg bir tabletin içinde 10 tane var dedi sen bu akşam başlıyorsun her akşam 1 tane ama 5 tanesini içeceksin dedi sadece...Bende içtim 16sında kontrole gittim solda yumurtam oluşmamıştı sadece sağda vardı zaten anlamıştım bu ay sadece sağ tarafım ağrıdı hep zaten doktor sordu ağrın oldumu diye ewet oldu dedim olması normal dedi...ogün kontrolde yumurtam çatlamamıştı ve 17 19 21 23 çalışma verdi biz o günler aralarındada çalışma yaptık canım...Birdahada çağırmadı bu ay ilk ayım olduğundan sadece ilaçla bakıldı ama bu ay hamiş kalmazsam dozunu ilacın yükselteceğiz dedi sonra yine ona göre bişeyler yapılacak...

:nazar:
cimcimem canım benim..okudum geçmişi canım..inşallah sonuna kadar böle iyi gider..benide merak etmişsiniz..çok saolun canlarım..beni sizler buraya getirdiniz..alkisalkisalkisa.s.
ah ben nazomu merak etmem mi hiç :olmaz:
canım çok sağol Rabbim bütün bebişleri korusun, bağışlasın, olmayan ve isteyenlere de tez zamanda sağlıkla versin inşallah :Saruboceq:
:nazar:

oooffffffffffffffffffff....karnım çokkkkkkkkkkk ağrıyooooooooo....kasıklarımdan pompayla çekiyolar sanki kanı......ayyy...çok iğrencim di mi?kaydirigubbakcemile3
OOOFFF OFFF ANAM BENİMDE BELİM AÇILIYO KIZZ eyvahedigeldismile
evet ya şimdiden açalım gitsin...inatçı bebişlerde olabilir bak:roflol:
AYY ŞİMDİMİ AÇIYIM İYİ DÜŞÜN bayanssulusmile
hahaha çok şekersin yaaa inş.o canavar yakalamaz seni :sm_cool:

ÖLEYİM DEMMİ KIZZ ÇOOOK ŞEKERİM NAPIYIM YAA bayanssulusmile

ÖLEYİM DEMMİ KIZZ ÇOOOK ŞEKERİM NAPIYIM YAA bayanssulusmile[/QUOTE]

ölme kııııııı:1hug:ız sevenin çok

Dur yazayımda öyle gideyim... kaydirigubbakcemile3
Canım ben bu ay adetimin 3. günü gittim...Kontrol etti sorun yok tedaviyeye başlayabiliriz dedi...Takvime göre 15. günün akşamı yaramazlık yapacaksınız dedi 16. günü geleceksin yumurtalıklarına bakacağız dedi...Bu arada bana klomen verdi 50mg bir tabletin içinde 10 tane var dedi sen bu akşam başlıyorsun her akşam 1 tane ama 5 tanesini içeceksin dedi sadece...Bende içtim 16sında kontrole gittim solda yumurtam oluşmamıştı sadece sağda vardı zaten anlamıştım bu ay sadece sağ tarafım ağrıdı hep zaten doktor sordu ağrın oldumu diye ewet oldu dedim olması normal dedi...ogün kontrolde yumurtam çatlamamıştı ve 17 19 21 23 çalışma verdi biz o günler aralarındada çalışma yaptık canım...Birdahada çağırmadı bu ay ilk ayım olduğundan sadece ilaçla bakıldı ama bu ay hamiş kalmazsam dozunu ilacın yükselteceğiz dedi sonra yine ona göre bişeyler yapılacak...

aaaaa....ne saçmalık..böle yumurta takibimi olur dilek..yumurtanın çatlamasına bakması lazımdı..ya çatlamadıysa ki klomen kullananlarda sık rastlanır,yumurta çok büyür ama çatlamaz kistleşir.ona göre iğneyle çatlatması gerekir..off ya dr.bak:oklava:inşallah bunlara gerek kalmazda yumurtan çoktan spermle buluşmuştur..:Saruboceq:

Ben 7 senelik evliyim ve ben son 2 aydır korunmuyorum sadace.Ve kendimi bildim bileli hep sancılı regl olurum.1 günüm iptal yani ilaç alıyorum.Evlenince geçer dediler geçmedi.Doğum yapınca geçer umarım.Ben kimyasal gebelik yaşadığımı hiç sanmıyorum çünkü hep korundum: )

Bu arada regl ağrına majezik iyi geliyor.

2010 OCAK HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
Slcn :nazar: Gulanne :nazar: Mervam :nazar: Demetnur :nazar:

2010 ŞUBAT HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
Bafo :nazar: ErenSezen :nazar:

2010 MART HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
Birisi :nazar: Emas :nazar: Neva :nazar: YAREn :nazar: Misivam :nazar: Zpoison :nazar:

2010 NİSAN HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
Kardenya :nazar: CAGLAYANCİCEK :nazar: ERKİL :nazar: Pandam :nazar:
Ozge_44 :nazar: elfrkn :nazar: Sibelcimcime :nazar: YabanGul :nazar: Sweethome :nazar:
nnehir :nazar: Gadife :nazar: Denizim16 :nazar:

:Saruboceq:2010 NİSAN LİSTEMİZ :Saruboceq:
Deniz1958.............................27 NİSAN
Erazza..................................27 NİSAN
Begummmm..........................28 NİSAN
Azize1..................................29 NİSAN
Masal800..............................29 NİSAN
Lavinya06..............................29 NİSAN
Bebekim...............................30 NİSAN

:Saruboceq:2010 MAYIS LİSTESİ :Saruboceq:
_Chocolate_..........................1 MAYIS
Defnelma..............................1 MAYIS
WELCQME...........................1 MAYIS
YeniHayat.............................2 MAYIS
Greenmoon...........................4 MAYIS
Azad....................................7 MAYIS
SuRMeLi..............................7 MAYIS
Exporter...............................9 MAYIS
KokosCat............................10 MAYIS
Darksoulrive.........................10 MAYIS
Cennetkokulumm.................11 MAYIS
Gfr......................................13 MAYIS
Defhne................................14 MAYIS
Mirage1983..........................15 MAYIS
Esra....................................15 MAYIS
d_kupcu..............................16 MAYIS
Hsd.....................................20 MAYIS
Pelin67................................21 MAYIS
Lulu55.................................22 MAYIS
Vesade................................22 MAYIS
Gülpembe............................22 MAYIS
Sutbeyaz.............................23 MAYIS
Ozlemcano..........................23 MAYIS
Denizdeni............................24 MAYIS
Seydam..............................25 MAYIS
Nazo7................................26 MAYIS

...........................................................................

Ben 7 senelik evliyim ve ben son 2 aydır korunmuyorum sadace.Ve kendimi bildim bileli hep sancılı regl olurum.1 günüm iptal yani ilaç alıyorum.Evlenince geçer dediler geçmedi.Doğum yapınca geçer umarım.Ben kimyasal gebelik yaşadığımı hiç sanmıyorum çünkü hep korundum: )

Bu arada regl ağrına majezik iyi geliyor.[/QUO
ne kadar doğru bilmiyorum ama kız bebek doğum yapınca geçer derler valla benim geçti 3yıldır çok hafif bi belirti oluyor o kadar inş.seninde geçerguclubacismile

NAZOM GENE LıSTENıN EN SONUNDASIN KUŞUM YAAA kaydirigubbakcemile3
BENDE YANINA GELıYOM BEKLE HELE aklinialirimsmile

Bu arada regl ağrına majezik iyi geliyor.[/QUO
ne kadar doğru bilmiyorum ama kız bebek doğum yapınca geçer derler valla benim geçti 3yıldır çok hafif bi belirti oluyor o kadar inş.seninde geçerguclubacismile

İnşaallah.Artık ağrısız sancısız regl olmak istiyorum bende : )

Back