Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
azize yakaladım seni ..alsanaalsanasmile.kendine topic açtın bizim topiği unuttun alsanaalsanasmile
NAZOMM SEN ŞİNCİK TOPİKİMİZİN ADINI BAHAR KUZUCUKLARIMI OLSUN DİYON?
ŞU NASIL KIZLAR.
( BAHAR KUZUCUKLARIMIZ GELSİN DİYENLER ) nasıl?
( BEBİŞİM GÖBÜŞÜME KONSUN DİYENLER BUYRUN ) nasıl?
( 9ay 10 günlük heyecanı beraber paylaşalım) nasıl?
Canım ya adetin geçince dedim var bu kızda bişeyler ama malesef yanılmışım...Olsun kuşum en azından oldunda rahatladın bali...İnsanın günü geçipte testte negatif olunca çok zor oluyor...Kısmet mayıs ayınaymış canım seninde...slm..kızlar..ben şoku atlattım..artçı sarsıntıları bile geçirdim..dün akşam geldi benim kırmızılar..ama ne geliş...yatak yorgan kalmadı walla..ped dayanmadı...ve öyle çokk,öyle şiddetli ağrıdı ki..düşük yaptım,bu kadar acı çekmemiştim..sabah 4 ten beride ayaktayım..sancıdan uyuyamadım..öğlen geldim işe mecburen..tahmin edeceğiniz gibi ruh gibiyim..ama akşam ki o kötü ruh halim düzeldi..zaten ben mayıs istiyodum..hatta kesin olacağını bilsem eylüle kadar dururdum ama garantisi yok işte..hala göğüslerim şiş..hala sızlıyorlar..olsun be kızlar...Herşey Allahtandır.Biz Allahtan hayırlısını dilememişmiydik?hayırlısı gelicek demek ki..
Bu arada beni merak eden canım arkadaşlarıma sevgiler..hamişler sağlıkla bebişlerini kucaklarına alsın,gününü bekleyenler pozitifle karşılaşsın,kırmızı görenler üzülmesin,birdaha ki aya baksın,azizecim sende adetini bekle lütfen..test..meste takmayın çokk..hamişliğin en önemli belirtisi adet gecikmesidir.testleride ondan sonra yapmak mantıklı.dayanamıyoz ama..neyse canlarım,ben sıcak bişeyler içeyim şu sancım azalır belki..hepinize sevgiler...opuyorumnanaktan
kız azize dilekte hamile olcak bu ay..sen ben çukulata ve hülya mı kaldık eskilerden...kaydirigubbakcemile3demirbaşlar listesinde zirvedeyim..sositososito:lepi:
O bu kadar çalışmalara rağmen kalsın zaten hamile : )arı gibi arı.
Ah kızlar 12 ay olmayınca bende 13. ayımı böyle yaptım...Bu ayda tutmazsa zaten hiç tutmaz...3 gün oldu çalışmaları bıraktım ben ama koçiş bir alıştıki hergün mırıldanıyor...Yürü dedim kendi işini kendin gör bekarken ne yapıyordun baktım gözleri çakmak çakmak oldu yok yok dedim o değil basit olan...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bencede bi boş günü yok kaydirigubbakcemile3
NAZOMM SEN ŞİNCİK TOPİKİMİZİN ADINI BAHAR KUZUCUKLARIMI OLSUN DİYON?
ŞU NASIL KIZLAR.
( BAHAR KUZUCUKLARIMIZ GELSİN DİYENLER ) nasıl?
( BEBİŞİM GÖBÜŞÜME KONSUN DİYENLER BUYRUN ) nasıl?
( 9ay 10 günlük heyecanı beraber paylaşalım) nasıl?
hoşgeldin tatlım hihoyyyt
Bebişim göbüşüme konsun diyenler buyrun bu güzel canım hem durmadan isim değişiminede kalmaz gerek...
off yaa valla adet olcam gibi belim açılıyo...
yarın en geç öbürgüne gelir kırmızı canavar kötükedihüso
ben hep aylara göre açıyom topikleri sıkıldım artık...
değiştirmekten.
birini açıcam mayıs bi bitsin...de.
yoksa şimdidenmi açsan kız nedersiniz?
oooffffffffffffffffffff....karnım çokkkkkkkkkkk ağrıyooooooooo....kasıklarımdan pompayla çekiyolar sanki kanı......ayyy...çok iğrencim di mi?kaydirigubbakcemile3
Ah kızlar 12 ay olmayınca bende 13. ayımı böyle yaptım...Bu ayda tutmazsa zaten hiç tutmaz...3 gün oldu çalışmaları bıraktım ben ama koçiş bir alıştıki hergün mırıldanıyor...Yürü dedim kendi işini kendin gör bekarken ne yapıyordun baktım gözleri çakmak çakmak oldu yok yok dedim o değil basit olan...kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canımkaydirigubbakcemile3