- 16 Mart 2010
- 5.404
- 138
- 363
NAZOM GENE LİSTENİN EN SONUNDASIN KUŞUM YAAA kaydirigubbakcemile3
BENDE YANINA GELİYOM BEKLE HELE aklinialirimsmile
canım inş.sen nisan ayında kalırsın :Saruboceq:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar aslında Çok İsterİm baharda doĞum yapmak...
KıŞın zor olur yaa...
Ben oĞlumu mayısta doĞurdum Çok gÜzel oluyo İstedİĞİn zaman dıŞarı yÜrÜyÜŞe Çıkıyon bebİŞle.
YOK TATLIŞIM MAYIS Bİ GEÇSİN HELE DİYOM...sempatiksalakcinniNAZO canım bende annemde majezik kullanıyoruz adet ağrısı için...
Canım bu ay böyle oldu tahminimce gelişine göre bıraktı benim yumoşu ama gelecek aya böyle yapmayacağından eminim...Ha tekrar yaparsa zaten değiştiririm doktoru...
AZİZE kız açtınmı topiği...
biz assolistis kuzum...en son çıkarız sahneye...ama....inletiriz sonra ortalığı...ablanız kurban olsun sizeee....alkisalkisalkis
Kızlar aslında Çok İsterİm baharda doĞum yapmak...
KıŞın zor olur yaa...
Ben oĞlumu mayısta doĞurdum Çok gÜzel oluyo İstedİĞİn zaman dıŞarı yÜrÜyÜŞe Çıkıyon bebİŞle.
araştırmalara göre baharda ve yazın doğan bebekler,kışın doğanlara göre,daha gürbüz,daha kilolu ve bağışıklık sistemi daha güçlü bebişler oluyomuş...zemuszemus
AZİZE Nisan geçsin demek istedin herhalde...
[ı]azizecim naptın tekrarlıyacaktın testi.[/ı]
evet ya ben bu karılara diyom anlamıyolar...kışın orta yerinde netcez bebişi...ayy soğuk kar kış,gribi,öksürüğü kat kat giydir bebişi..her gün çamaşır..dışarı asamazsın,bebişi dışarı çıkaramazsın güneşten d vitamininden mahrum...vazgeçelim ağustosa yapalım.boshayallersmile