• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

canim test yüzünden mi? Üzülme bukadar bak bu ay cok yaklasmissin gelecek aya kesin senin bu mac Çok üzgünüm çoook

canım bu kadar canını sıkma daha hiçbişey belli değil.bi regli günümüz geçsin bakalım aynı durum içindeyiz.regl günümüz yarın.pozitif düşün içini rahat tut.allah kalbine göre verir.

ALLAHIM hepimize hayırlısını versin :Saruboceq:
işte insan üzülüyo....

ALLAHIM hepimize hayırlısını versin :Saruboceq:
işte insan üzülüyo....

Biliyorum canim üzülme demesi kolay ama napalim. Bir sekilde üzülmemeyi kafaya takmamayi basarmaliyizkine gelsin artik bebisler. Bende hala takmamayi beceremedim gülüm. Zor cook zor heleki böyle belirtiler hatta hatta sende oldugu gibi yari positiv ciktiysa

slm..kızlar..ben şoku atlattım..artçı sarsıntıları bile geçirdim..dün akşam geldi benim kırmızılar..ama ne geliş...yatak yorgan kalmadı walla..ped dayanmadı...ve öyle çokk,öyle şiddetli ağrıdı ki..düşük yaptım,bu kadar acı çekmemiştim..sabah 4 ten beride ayaktayım..sancıdan uyuyamadım..öğlen geldim işe mecburen..tahmin edeceğiniz gibi ruh gibiyim..ama akşam ki o kötü ruh halim düzeldi..zaten ben mayıs istiyodum..hatta kesin olacağını bilsem eylüle kadar dururdum ama garantisi yok işte..hala göğüslerim şiş..hala sızlıyorlar..olsun be kızlar...Herşey Allahtandır.Biz Allahtan hayırlısını dilememişmiydik?hayırlısı gelicek demek ki..
Bu arada beni merak eden canım arkadaşlarıma sevgiler..hamişler sağlıkla bebişlerini kucaklarına alsın,gününü bekleyenler pozitifle karşılaşsın,kırmızı görenler üzülmesin,birdaha ki aya baksın,azizecim sende adetini bekle lütfen..test..meste takmayın çokk..hamişliğin en önemli belirtisi adet gecikmesidir.testleride ondan sonra yapmak mantıklı.dayanamıyoz ama..neyse canlarım,ben sıcak bişeyler içeyim şu sancım azalır belki..hepinize sevgiler...opuyorumnanaktan

kız azize dilekte hamile olcak bu ay..sen ben çukulata ve hülya mı kaldık eskilerden...kaydirigubbakcemile3demirbaşlar listesinde zirvedeyim..sositososito:lepi:

geçmiş olsun nazomm...
mayısa kaldık desene.

senin ki kesin değil güzelim...gününü bekle...olmasanda boşşşverrrrrr...daha yaşın ne başın ne...önünde bi sürü ay var bitanem...bak ben 36 olcam..ben bile takmıyom..çok şükür ben sağlam,adam sağlam verip vermemek Allaha kalmış..:Saruboceq:

senin ki kesin değil güzelim...gününü bekle...olmasanda boşşşverrrrrr...daha yaşın ne başın ne...önünde bi sürü ay var bitanem...bak ben 36 olcam..ben bile takmıyom..çok şükür ben sağlam,adam sağlam verip vermemek Allaha kalmış..:Saruboceq:

doğru diyon valla nazom yaa...
eşim diyo aman boşver aşkım üzme kendini olcak inşallah diyo.,
biz biraz daha keyif yapmış oluruz hem diyo.
bana çok moral verir hep canmm kocam.

kız azize dilekte hamile olcak bu ay..sen ben çukulata ve hülya mı kaldık eskilerden...kaydirigubbakcemile3demirbaşlar listesinde zirvedeyim..sositososito:lepi:

görcez bakalım neler olcak...
mayısıda bitirelim başka topik açalım.
adını düşünüyom şu sıralar...sende bi düşün fikirver bana tatlım.

herkeze günaydın kaydirigubbakcemile2
kızlarr kızlaarrr biraz önce test yaptım hiç bişey yoooookk hamile değilim...
içimede doğdu ama.
testte bozukluk varmış.size haber veriyim istedim.
kısmet hayırlısı olsun herşeyin :Saruboceq:

Aaa insan bu testelere bakarak sevinse mi üzülse mi karar veremiyoruz artık.Hamile olanda negatif çıkar.Olmayanda pozitif : )

Benim günümde 30 nisan.Benim kırmızılarda teşrif edicekler galiba: ) yoldalar.Diğer aya artık.

doğru diyon valla nazom yaa...
eşim diyo aman boşver aşkım üzme kendini olcak inşallah diyo.,
biz biraz daha keyif yapmış oluruz hem diyo.
bana çok moral verir hep canmm kocam.

azıze daha kırmızılar gelmedı o yuzden bence uzulmek ıcın erken. nazo dogru soyluor hepımız ıcın gecerlı allah hayırlısını ve saglıklısını versın hepmıze . evet uzuluyoruz ama neyın ne olacagını bılmıyoruzkı hıc bırımız dua edıyorum hepımız ıcın:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Aaa insan bu testelere bakarak sevinse mi üzülse mi karar veremiyoruz artık.Hamile olanda negatif çıkar.Olmayanda pozitif : )

Benim günümde 30 nisan.Benim kırmızılarda teşrif edicekler galiba: ) yoldalar.Diğer aya artık.

canmm sakın test yapma adet geçmesini bekle...
insan hüsrana uğruyo

kızçeler ben baş sayfadayım listeye bi el atcam...
düzeltmeler yapcam...nazom tarih ver demirbaşım...

görcez bakalım neler olcak...
mayısıda bitirelim başka topik açalım.
adını düşünüyom şu sıralar...sende bi düşün fikirver bana tatlım.

valla mayıstada olmazsak haziran-temmuz-ağustos ayı için 'BAHAR KUZUCUKLARI' açarız..malum en güzel aylar aslında bahara doğar kuzucuklar..:lepi:

ayyy ne dem acep tarih olarak...:roflol:normalde ben 28 günde bi oluyodum..son üç aydır sapıttı.31 oldu,29 oldu,30 oldu..ben ortalama 30 alıyorum..
26 MAYISA yazıver kuzum..

Back