ben geldimmmm....
offf yaaa keyfim yoook
canim test yüzünden mi? Üzülme bukadar bak bu ay cok yaklasmissin gelecek aya kesin senin bu mac Çok üzgünüm çoook
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben geldimmmm....
offf yaaa keyfim yoook
ben geldimmmm....
offf yaaa keyfim yoook
canim test yüzünden mi? Üzülme bukadar bak bu ay cok yaklasmissin gelecek aya kesin senin bu mac Çok üzgünüm çoook
canım bu kadar canını sıkma daha hiçbişey belli değil.bi regli günümüz geçsin bakalım aynı durum içindeyiz.regl günümüz yarın.pozitif düşün içini rahat tut.allah kalbine göre verir.
ALLAHIM hepimize hayırlısını versin :Saruboceq:
işte insan üzülüyo....
geçmiş olsun nazomm...
mayısa kaldık desene.
senin ki kesin değil güzelim...gününü bekle...olmasanda boşşşverrrrrr...daha yaşın ne başın ne...önünde bi sürü ay var bitanem...bak ben 36 olcam..ben bile takmıyom..çok şükür ben sağlam,adam sağlam verip vermemek Allaha kalmış..:Saruboceq:
kız azize dilekte hamile olcak bu ay..sen ben çukulata ve hülya mı kaldık eskilerden...kaydirigubbakcemile3demirbaşlar listesinde zirvedeyim..sositososito:lepi:
herkeze günaydın kaydirigubbakcemile2
kızlarr kızlaarrr biraz önce test yaptım hiç bişey yoooookk hamile değilim...
içimede doğdu ama.
testte bozukluk varmış.size haber veriyim istedim.
kısmet hayırlısı olsun herşeyin :Saruboceq:
kız azize dilekte hamile olcak bu ay..sen ben çukulata ve hülya mı kaldık eskilerden...kaydirigubbakcemile3demirbaşlar listesinde zirvedeyim..sositososito:lepi:
doğru diyon valla nazom yaa...
eşim diyo aman boşver aşkım üzme kendini olcak inşallah diyo.,
biz biraz daha keyif yapmış oluruz hem diyo.
bana çok moral verir hep canmm kocam.
Aaa insan bu testelere bakarak sevinse mi üzülse mi karar veremiyoruz artık.Hamile olanda negatif çıkar.Olmayanda pozitif : )
Benim günümde 30 nisan.Benim kırmızılarda teşrif edicekler galiba: ) yoldalar.Diğer aya artık.
O bu kadar çalışmalara rağmen kalsın zaten hamile : )arı gibi arı.
görcez bakalım neler olcak...
mayısıda bitirelim başka topik açalım.
adını düşünüyom şu sıralar...sende bi düşün fikirver bana tatlım.
canmm sakın test yapma adet geçmesini bekle...
insan hüsrana uğruyo