• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

inan hiç sıkılmadım canmm...
çünkü benim hamile olmadığım içime doğdu.
ALLAHIN İZNİNLE İNŞALLAH :Saruboceq:
bidahaki aya bakıcam :Saruboceq:

Neyse canım kısmet belki varıdr bilemesin Allah istedikten sonra en imkansız zamanda bile gönderir bebişleri dimi canım

:nazar:
selam canım evet dun gıttım kontroe vagınal ultrasondan gordu keseyı 10 gun sonrada kalp atısı ıcın kontrole gıdıcez sen naptınn sende gıtcektın pzt gunu?
bende dün gördüm keseyi, üstten bakınca gördü, alttan muayeneye gerek kalmadı. 15 gün sonra da 2. randevuyu verdi, inşallah pıt pıt duyucaz kalp atışlarını :Saruboceq:
:CüvCüv:
:nazar:

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum.Arkadaşlar son regli günüm 2 nisandı.reglim 26 gün sürüyor yani yarın regli günüm.Bu ay çok fazla belirtilerim oldu.Kasıklarımda batma,kabızlık,ağzımda tuhaf bi tat ve bol tükürük,uyku hali halsizlik,göğüslerim felaket sızlıyo. dün test yaptım negatif. yarınregli günüm olmazsam acaba öbürgün testte çıkarmı? acab hamişmiyim.allah bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatır inş.

Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum.Arkadaşlar son regli günüm 2 nisandı.reglim 26 gün sürüyor yani yarın regli günüm.Bu ay çok fazla belirtilerim oldu.Kasıklarımda batma,kabızlık,ağzımda tuhaf bi tat ve bol tükürük,uyku hali halsizlik,göğüslerim felaket sızlıyo. dün test yaptım negatif. yarınregli günüm olmazsam acaba öbürgün testte çıkarmı? acab hamişmiyim.allah bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatır inş.

canmm hamile olsan kesin çıkardı...
bende bugün test yaptım çıkmadı...yarın adet günüm hamile olsam çıkardı.
bendede kasıklarımda 10 gündür batmalar var uyku hali var ama hepsi psikolojik demek.
bekle hiç test falan yapma canmm.

bendede kasıklarımda 10 gündür batmalar var uyku hali var ama hepsi psikolojik demek.

hayırlısı ols. cnm
isş mayısta yüzümüz güler hayırlısıyla:Saruboceq:

herkeze günaydın kaydirigubbakcemile2
kızlarr kızlaarrr biraz önce test yaptım hiç bişey yoooookk hamile değilim...
içimede doğdu ama.
testte bozukluk varmış.size haber veriyim istedim.
kısmet hayırlısı olsun herşeyin :Saruboceq:

hakkında hayırlısı olsun canım üzülme önümüzde daha çok aylar var umutsuzluğa kapılmadan bekliyoruz bebişlerikaydirigubbakcemile2

canm idrar testinden bahsediyorsan bende reglimden 1 gün önce yaptığım testte çıkmamıştı ama 4 gün geçtikten sonra silik çizgiyi gördüm. hemen kan testine koşmuştum we değerim 2700 dü. düşün 2700 değerde bile silik çizgi.
yani şuan idrar testine kesin diye güwenmek için çok erken.
reglin 3-4 gün geçsin ilk idrarınla yap testini. bak ozaman nasıl salına salına çıkıyo ikinci çizgin.

günaydın kızlar, benim kan testi de pozitif çıktı :) değer 1066. daha doktora gösteremedim. normaldir inşallah.
Maşallah canım değerin güzel...
herkeze günaydın kaydirigubbakcemile2
kızlarr kızlaarrr biraz önce test yaptım hiç bişey yoooookk hamile değilim...
içimede doğdu ama.
testte bozukluk varmış.size haber veriyim istedim.
kısmet hayırlısı olsun herşeyin :Saruboceq:

AZİZE bende merakla girdim ama bu yazıyı okuyunca şok oldum...Ne yazacağımı bilmiyorum...Hayırlısı böyleymiş demekki...

welcome beklenmeyen regli tarihlerimiz çok yakın olduğu için sana belirtilerini sormak istiyorum.
warmı birşeyler?
bende hiç bir şey yok ama karnımda bir dolgunuk war biraz ağırlaştım gibi. hafi hafif içten bir ağrı.
sende war mı böyle birşeyler?

welcome beklenmeyen regli tarihlerimiz çok yakın olduğu için sana belirtilerini sormak istiyorum.
warmı birşeyler?
bende hiç bir şey yok ama karnımda bir dolgunuk war biraz ağırlaştım gibi. hafi hafif içten bir ağrı.
sende war mı böyle birşeyler?

Canım benim göğüslerimin uçları ile koltukaltı tarafından yanları ağırmakta...Akıntım bazen sulu gibi bazen süt kıvamında bazende süt kıvamından biraz daha koyu olmakta...Dünde 2 kasığımın arası göbek deliğinden aşağısı çok ağırdı ağırması başlayınca akıntımda çoğaldı...Dün göğüs ağrım biraz daha fazlaydı sanki bugün biraz daha azalma var hissediyorum başkada birşeyim yok...

kızlar çokk kötüyüm ya...resmen sancım başladı..adet olacak gibi..wc ye gitmeye korkuyorum..sanırım 1 gün gecikmeyle gelecek benimkiler..bu akşam regl olursam yarın test yok demek ki..acaba psikolojik olarak hamişliği istiyoz ya ondan mı gecikti adetim acep..resmen beyin gücümle geciktiriyorum..demek biraz daha uğraşsam hamiş bile edicem kendimi...:roflol:off Allahım zaten çatlaktım..iyice sıyırdım..:delphin:

Canim simdiye kadar hala adet olmadiysan bugün mutlaka yap testini neyi bekliyorsunnn

Back