nazo gelinden haber yok mu günü geçmiş onun da bilmiyorumkismile
Nzo hasta olacam diye dolanıyordu dün delikafadulden
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
heralde tatlım, öğleden sonra girer belkinazooo sesın cıkmıor nerelerdesın kızzzzz hamıle oldugunu ogrendı tatıle cıktı heralde :hulya::hulya::hulya:
inan hiç sıkılmadım canmm...
çünkü benim hamile olmadığım içime doğdu.
ALLAHIN İZNİNLE İNŞALLAH :Saruboceq:
bidahaki aya bakıcam :Saruboceq:
heralde tatlım, öğleden sonra girer belki
sen naptın, gittin mi kontrole?
bende dün gördüm keseyi, üstten bakınca gördü, alttan muayeneye gerek kalmadı. 15 gün sonra da 2. randevuyu verdi, inşallah pıt pıt duyucaz kalp atışlarını :Saruboceq:selam canım evet dun gıttım kontroe vagınal ultrasondan gordu keseyı 10 gun sonrada kalp atısı ıcın kontrole gıdıcez sen naptınn sende gıtcektın pzt gunu?
bende dün gördüm keseyi, üstten bakınca gördü, alttan muayeneye gerek kalmadı. 15 gün sonra da 2. randevuyu verdi, inşallah pıt pıt duyucaz kalp atışlarını :Saruboceq:
:CüvCüv:
Merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katılıyorum.Arkadaşlar son regli günüm 2 nisandı.reglim 26 gün sürüyor yani yarın regli günüm.Bu ay çok fazla belirtilerim oldu.Kasıklarımda batma,kabızlık,ağzımda tuhaf bi tat ve bol tükürük,uyku hali halsizlik,göğüslerim felaket sızlıyo. dün test yaptım negatif. yarınregli günüm olmazsam acaba öbürgün testte çıkarmı? acab hamişmiyim.allah bekleyen herkese bu mutluluğu yaşatır inş.
günaydın kızlar, benim kan testi de pozitif çıktı :) değer 1066. daha doktora gösteremedim. normaldir inşallah.
canmm hamile olsan kesin çıkardı...
bende bugün test yaptım çıkmadı...yarın adet günüm hamile olsam çıkardı.
bendede kasıklarımda 10 gündür batmalar var uyku hali var ama hepsi psikolojik demek.
bekle hiç test falan yapma canmm.
herkeze günaydın kaydirigubbakcemile2
kızlarr kızlaarrr biraz önce test yaptım hiç bişey yoooookk hamile değilim...
içimede doğdu ama.
testte bozukluk varmış.size haber veriyim istedim.
kısmet hayırlısı olsun herşeyin :Saruboceq:
günaydın kızlar, benim kan testi de pozitif çıktı :) değer 1066. daha doktora gösteremedim. normaldir inşallah.
canmm hamile olsan kesin çıkardı...
bende bugün test yaptım çıkmadı...yarın adet günüm hamile olsam çıkardı.
bendede kasıklarımda 10 gündür batmalar var uyku hali var ama hepsi psikolojik demek.
bekle hiç test falan yapma canmm.
Maşallah canım değerin güzel...günaydın kızlar, benim kan testi de pozitif çıktı :) değer 1066. daha doktora gösteremedim. normaldir inşallah.
herkeze günaydın kaydirigubbakcemile2
kızlarr kızlaarrr biraz önce test yaptım hiç bişey yoooookk hamile değilim...
içimede doğdu ama.
testte bozukluk varmış.size haber veriyim istedim.
kısmet hayırlısı olsun herşeyin :Saruboceq:
welcome beklenmeyen regli tarihlerimiz çok yakın olduğu için sana belirtilerini sormak istiyorum.
warmı birşeyler?
bende hiç bir şey yok ama karnımda bir dolgunuk war biraz ağırlaştım gibi. hafi hafif içten bir ağrı.
sende war mı böyle birşeyler?
kızlar çokk kötüyüm ya...resmen sancım başladı..adet olacak gibi..wc ye gitmeye korkuyorum..sanırım 1 gün gecikmeyle gelecek benimkiler..bu akşam regl olursam yarın test yok demek ki..acaba psikolojik olarak hamişliği istiyoz ya ondan mı gecikti adetim acep..resmen beyin gücümle geciktiriyorum..demek biraz daha uğraşsam hamiş bile edicem kendimi...:roflolff Allahım zaten çatlaktım..iyice sıyırdım..