başka zaman bu hatunlar kaynatırlar ben işyerindeyim ya..çokk yoğun olurum yazamam..içim gider...bugünde iş yok işyerinde vakit çokk canım sıkıldı..bu seferde hatunlar yok..çokkk ararsınız beni çookkk:umursamaz:kaydirigubbakcemile3
hele şükür be gelebildiniz...ay sıkıldım dı walla..
yok tatlım yaa silik felanda çıkmamıştı zaten silikde olsa hamişsin demek tek çizgiydi sen yinede dediğim gibi bikaçgün daha bekle canımbilmiyorumkismile
nazocum nasılsın baya sıkılmışın bende işteydim eve yeni geldim. sen kaçta çıkacaksın
gfr cim..sabah yazmışsın ayyy bende merak ettim şimdi...hani ilkinde ilk yaptığın negatif sonrası pozitifmiş ya..kız şunu daha bi ayrıntılı anlat bakalım..kaç gün arayla yaptın iki testi..belirtilerin nelerdi..:hulya:
valla canım benim göğüsler anormal bi şekilde şişmişti bide bel ağrısından eğilmeye felan korkuyodum akıntı fazlalaşmıştı bunlar vardı.mide bulantısı baş dönmesi yoktu.ben meraktan yapmıştım testi şuan tam hatırlayamadım ama bir veya iki gün vardı regl günüme tek çizgi çıkmıştı.bayağı üzülmüştüm.regl günümde tekrar yaptığımda iki çizgiyi görmüştüm Rabbim tekrar görmeyi nasip eder inş.:Saruboceq:
tatlım bide beni gören yüzümün sarardığını söylüyorlardı ben fark etmemiştim.hmilemisin diyorlardı yok dediğimde inanmamışlardı.ben bir hafta sonra hamile oldğumu öğrendimohaoldumsmile
:lepi:HAMİLE ARKADAŞLARIMIZI TEBRİK EDERİM alkisalkisalkis
HAYIRLI DOĞUMLAR ARKADAŞLAR :Saruboceq:
:CüvCüv:2010 OCAK AYI HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
slcngulanne Mervam demetnur
:CüvCüv:2010 ŞUBAT AYI HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
ErenSezenBafo
:CüvCüv:2010 MART AYI HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
Birisiemas neva YAREn misivam zpoison
:CüvCüv:2010 NİSAN AYI HAMİLELERİMİZ :CüvCüv:
kardenyaCAGLAYENCİCEK ERKİL pandamm ozge_44 elfrkn sibelcimcime
YabanGulsweethome nnehir gadife
:Saruboceq: 2010 NİSAN AYI LİTESİ :lepi:
Sutbeyaz......................23 NİSAN hihoyyyt
Dayna..........................24 NİSAN
GÜLPEMBE.................24 NİSAN
Denizim16.....................25 NİSAN
Nazo7...........................25 NİSAN
KARAFESLEGEN..........25 NİSAN
Deniz1958.....................27 NİSAN
Erazze..........................27 NİSAN
Denizdeni......................28 NİSAN
Begummmm..................28 NİSAN
Azize1...............................29 NİSAN
Masal800......................29 NİSAN
Lavinya06......................29 NİSAN
Bebekim.......................30 NİSAN
:Saruboceq: 2010 MAYIS AYI LİSTESİ :Saruboceq:
_chocolate_..........................1 MAYIS
defnelma...............................1 MAYIS
YeniHayat.............................2 MAYIS
ozlemcano............................3 MAYIS
greenmoon............................4 MAYIS
WELCQME...........................7 MAYIS
Azad.....................................7 MAYIS
exporter.................................9 MAYIS
cennetkokulumm.........................11 MAYIS
Defhne.................................14 MAYIS
Mirage1983...........................15 MAYIS
d_kupcu...............................16 MAYIS
hsd....................................20 MAYIS
PELİN67..............................21 MAYIS
lulu55...................................22 MAYIS
vesade.................................22 MAYIS
Seydam................................25 MAYIS
amin....canımm...ay ben böle olanları duyardımda acaba derdim..doğruymuş demek..2 günde sonuç değişebiliyo...demek oluyo ki test yapmak için en azından adet gününü beklemek daha sağlıklı...walla bende kendimi zor tutuyorum test yapmamak için..bi taraftanda kırmızıları heran görebilirim diye hazırladım kendimi..delikafadulden[/
doğru canım beklemek en duğrusu.valla her iki sonucada hazır olmak gerek kırmızıları görünce yıkılıyoruz yoksahihoyyyt
çukulatam bence sen phrizi bozma şekerim..dişinizi sıkın spermogramınızı yaptırın..dediğin gibi olduğunu farzetsek bile tutması kesin diye bi kaide yok biliyosun.Allah nasip ettiyse her halükarda olur zaten.önce şu spermlerin durumuna bakın bence..onlarda bi sorun varsa eğer sen yumurtlasan ne yazar..inşallah bi sorun yoktur..sabret biraz..tamam mı canım..a.s
selm kızlar bayanssulusmile ben geldim opuyorumnanaktan
nasıl dueumlar? hamile varmı bugün?
amin....canımm...ay ben böle olanları duyardımda acaba derdim..doğruymuş demek..2 günde sonuç değişebiliyo...demek oluyo ki test yapmak için en azından adet gününü beklemek daha sağlıklı...walla bende kendimi zor tutuyorum test yapmamak için..bi taraftanda kırmızıları heran görebilirim diye hazırladım kendimi..delikafadulden[/
doğru canım beklemek en duğrusu.valla her iki sonucada hazır olmak gerek kırmızıları görünce yıkılıyoruz yoksahihoyyyt
bencede en doğrusu beklemek en azından adet gününe kadar sonra çok hayal kırıklığı oluyor insanda o tek çizgiyi görmek.yani ben en azından tek çizgiyi görmektense kırmızıları görmeye razıyım onun acısı bi başka :çok üzgünüm: ama tabi tek çizgiden sonra çift çizgi görülürse o başka işte ozman süper olur zemuszemus hihoyyyt
...................................................................................................
kız mı doğurduydun?bayanssulusmile
aman Allahım listede zirveye doğru çıkıyorum...eyvahedigeldismile..iyi ki işteyim bugün azize yoksa çoktan test yapardım...anaaa bi dakka ya..şansa bak bugünde yarında pazar da tatil...nöbetçi eczane ara işin yoksa...delikafadulden
Sagol canim. Birde söyle bir version var. Peki ya spermlerde bir sorun yoksa ve catlama oluyorsa? Tutmasi kesin olmasa bile bu firsati kacirmaya deger mi? Yok yok ben doktoru arayip emaneti iki gün gecikmeli getirecegimizi söyliyecegim :roflol:sagol yine yardimin icin gülüm.
selm kızlar bayanssulusmile ben geldim opuyorumnanaktan
nasıl dueumlar? hamile varmı bugün?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?