mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

mrb canım bende şimdi 5dakkalık girdim misafir var.nasılsınkaydirigubbakcemile2

yok tatlım yaa silik felanda çıkmamıştı zaten silikde olsa hamişsin demek tek çizgiydi sen yinede dediğim gibi bikaçgün daha bekle canımbilmiyorumkismile

gfr cim..sabah yazmışsın ayyy bende merak ettim şimdi...hani ilkinde ilk yaptığın negatif sonrası pozitifmiş ya..kız şunu daha bi ayrıntılı anlat bakalım..kaç gün arayla yaptın iki testi..belirtilerin nelerdi..:hulya:

valla canım benim göğüsler anormal bi şekilde şişmişti bide bel ağrısından eğilmeye felan korkuyodum akıntı fazlalaşmıştı bunlar vardı.mide bulantısı baş dönmesi yoktu.ben meraktan yapmıştım testi şuan tam hatırlayamadım ama bir veya iki gün vardı regl günüme tek çizgi çıkmıştı.bayağı üzülmüştüm.regl günümde tekrar yaptığımda iki çizgiyi görmüştüm Rabbim tekrar görmeyi nasip eder inş.:Saruboceq:

tatlım bide beni gören yüzümün sarardığını söylüyorlardı ben fark etmemiştim.hmilemisin diyorlardı yok dediğimde inanmamışlardı.ben bir hafta sonra hamile oldğumu öğrendimohaoldumsmile

amin....canımm...ay ben böle olanları duyardımda acaba derdim..doğruymuş demek..2 günde sonuç değişebiliyo...demek oluyo ki test yapmak için en azından adet gününü beklemek daha sağlıklı...walla bende kendimi zor tutuyorum test yapmamak için..bi taraftanda kırmızıları heran görebilirim diye hazırladım kendimi..delikafadulden

tatlım bide beni gören yüzümün sarardığını söylüyorlardı ben fark etmemiştim.hmilemisin diyorlardı yok dediğimde inanmamışlardı.ben bir hafta sonra hamile oldğumu öğrendimohaoldumsmile

kız mı doğurduydun?bayanssulusmile

...................................................................................................

Sagol canim. Birde söyle bir version var. Peki ya spermlerde bir sorun yoksa ve catlama oluyorsa? Tutmasi kesin olmasa bile bu firsati kacirmaya deger mi? Yok yok ben doktoru arayip emaneti iki gün gecikmeli getirecegimizi söyliyecegim :roflol:sagol yine yardimin icin gülüm.

selm kızlar bayanssulusmile ben geldim opuyorumnanaktan
nasıl dueumlar? hamile varmı bugün?

azizecim benide mayısın 13ne yazarmısın inş.uğurlu geliropuyorumnanaktan

...................................................................................................

aman Allahım listede zirveye doğru çıkıyorum...eyvahedigeldismile..iyi ki işteyim bugün azize yoksa çoktan test yapardım...anaaa bi dakka ya..şansa bak bugünde yarında pazar da tatil...nöbetçi eczane ara işin yoksa...delikafadulden

Bence en az üc gün beklemelisin canim. Sahsen ben adetim en az 3 gün gecikmedikce yapmamayi düsünüyorum. Negativ görmekden cok korkuyorum.

:roflol:denemeye değer...bence sen kocişi özlemişsin...:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…