• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

Bence en az üc gün beklemelisin canim. Sahsen ben adetim en az 3 gün gecikmedikce yapmamayi düsünüyorum. Negativ görmekden cok korkuyorum.

aslında bende bu ay nedense kesin hamile olmadığımı düşünüyorum..walla adetin 3 gün geçmesini bekleyemem çatlarım heralde..zaten içimde bi his..benim kırmızıların eli kulağında...eğer geleceklerse ben test yapmadan önce gelsinlerde bari tek çizgi görmeyem...akannehir

of yaa çıkıoorum kızlar kociş yemek istiyoeyvahedigeldismile

azizecim benide mayısın 13ne yazarmısın inş.uğurlu geliropuyorumnanaktan
yazarım şekerim yerimseniben
Hosgeldin güzelim...
hoşbuldum çukulatam yerimseniben
aman Allahım listede zirveye doğru çıkıyorum...eyvahedigeldismile..iyi ki işteyim bugün azize yoksa çoktan test yapardım...anaaa bi dakka ya..şansa bak bugünde yarında pazar da tatil...nöbetçi eczane ara işin yoksa...delikafadulden
eeee sende iş çıkışı al :icecream: kız 2güncük kalmış delikafadulden
hoşgeldin tatlım:içelim:

hoşbuldum şekerim yerimseniben

aslında bende bu ay nedense kesin hamile olmadığımı düşünüyorum..walla adetin 3 gün geçmesini bekleyemem çatlarım heralde..zaten içimde bi his..benim kırmızıların eli kulağında...eğer geleceklerse ben test yapmadan önce gelsinlerde bari tek çizgi görmeyem...akannehir

Bendede olmayacak bu ay. Kendi kendime umutlaniyorum ama aslinda cok eminim bu ayda birsey yok. Cünki tek birtane bile belirti yok. Sadece kasiklarimda sanci var ama buda hamilelik belirtisi degil sanirim.

Yani hem umutluyuz hemde umutsuz kaydirigubbakcemile3

kız azize sen daha test yapmadın mı?nasıl duruyon bakem?belirtilerden ne haber var mı bi gelişme?:hulya:

kızlarrrr ben geldim...hadi toplaşalım..kaynatalım...sorulara cevap,dertlere derman olalım..bu arada Allah hepücüğümüze elinden tutup 23 nisan bayramına götürecek,bize pamuk şeker,patlamış mısır,balon vs. aldırarak bi sürüü masrafa sokacak çook tatlı..çook sağlıklı bebişler nasip etsin..amin..Hayırlı cumalar..
çatlak nazobayanssulusmile
Amin canım...Allah bizlere o günleride yaşatsın...:Saruboceq:
ben demiştim..herkes tek tek hamiş olup gitcek..ben bu topicte yapayalnız böle tek başıma kalcam.:çok üzgünüm:nerdesiniz ...beni bu topicin bekçisimi sandınız üleeeeennnnnnnnnnn:roflol:

Kız korkma ben seni yalnız bırakmam...İçimde benim hiç heyecan veya his yok hamile kalacağımla ilgili...Beraber götürürüz burasını...

ıyiyim canım sen nasılsın...Bebiş nasıl canım...Gördünmü bebişini...
Canım bişey soracağım sana...Senin akıntın varmı kuşum...Varsa nasıl akıntın...

İyiyim canım sen nasılsın...Bebiş nasıl canım...Gördünmü bebişini...
Canım bişey soracağım sana...Senin akıntın varmı kuşum...Varsa nasıl akıntın...

yokki benim öle üşütünce olurr normalde yoktur bebişimin kesesini gördüm kalp atışları içinn 28yada 29da gel dedi bakalım o zaman nasıl olucakk

15 mayıs demiştim,listeye alınmamışım:(((( niye beni eklemiyorsunuz:((

Back