haklısın canım beklemek zor ama erken yapınca olsa bile göstermeyebiliyo bazen yinede sen bilirsin
tamam gülüm biraz daha beklim seni mi kırcam :1rolleyes:
evet haklısın cidden bosu yere moral bozmak da var bu isin ucunda
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
haklısın canım beklemek zor ama erken yapınca olsa bile göstermeyebiliyo bazen yinede sen bilirsin
bende de batma oluo memislerde şiş uclarıda icük agrıo ama uyku kuyku yok turp gibiyim:1no2:
sanki sende var icime öyle doguo
begümcüm tatlım naber?
sende varmı belirtiler?
aynen öyle valla...ben oğluma hamileyken adet günüm 2gün geçmişti test yaptım tek çizgi çıkmıştı...eeee 2gün sonra hala adet olmamıştım tekrar test yaptım ve iki çizgi çıktı.
kısmet canmm yaa :Saruboceq: ALLAH HAYIRLISINI VERSİN :Saruboceq: HEPİMİZE.
doğru canım bende kızımda birgün önce yaptım negatif çıktı gününde tekrar yaptım pozitiftiguclubacismile
iyi geceler kızlar bende çıkıyom çok uykum geldi mirmirmirmir[/QUA
Azize sen sürekli uyku halindesin? Hayırlara vesile olsun. :CüvCüv:
aynen öyle valla...ben oğluma hamileyken adet günüm 2gün geçmişti test yaptım tek çizgi çıkmıştı...eeee 2gün sonra hala adet olmamıştım tekrar test yaptım ve iki çizgi çıktı.
Merhaba herkese,
Aranıza yeni katıldım.. 3 yıllık evliyim ve ilk kez bebek için geçen ay çalışmalara başladık
geçen ayki regl dönemim 21 marttı düzenli regl oluyorum ama bu ay henüz olmadım.bazı belirtiler beni hamile olduğum konusunda şüphelendiriyor.Göğüs uçlarıma dokunamıyorum sızlıyor,çok nadir de olsa bel ağrım var ki bunlar benim regl dönemimde olmazdı ve sol kasığımda bir kaç gün süren kramplar (ama şimdi yok) bir de akıntım hala devam ediyor.:sm_confused:
şüphelendim ve reglime 1 gün kala test aldım maalesef tek çizgi çıktı..şimdi bekliyorum.pazartesi eğer hala regl olmamış olursam tekrar test yapacağım..umarım herkesin ve benim de istediğimiz gibi olur herşey.. :Saruboceq:
Paylaşmak çok güzel:1hug:
kızlarrrr ben geldim...hadi toplaşalım..kaynatalım...sorulara cevap,dertlere derman olalım..bu arada Allah hepücüğümüze elinden tutup 23 nisan bayramına götürecek,bize pamuk şeker,patlamış mısır,balon vs. aldırarak bi sürüü masrafa sokacak çook tatlı..çook sağlıklı bebişler nasip etsin..amin..Hayırlı cumalar..
çatlak nazobayanssulusmile
hiç silik çizgide mi çıkmamıştı?
ben yinede ümitlenmesem daha iyi sanırımfisfisfis
hoşbulduk teşekkür ederim opuyorumnanaktan.
göğüslerim tamamen değil sadece uçları sızlıyor o kadar.. uçları çok hassas normalde böyle olmazdı regl dönemi öncesi yada o dönemde..bir kaç gün daha bekleyip test yapayım.aslında reglim 2 ya da 3 gün gecikti:sm_confused:
yine de erken olabilir sanırım :)
kızlarrrr ben geldim...hadi toplaşalım..kaynatalım...sorulara cevap,dertlere derman olalım..bu arada Allah hepücüğümüze elinden tutup 23 nisan bayramına götürecek,bize pamuk şeker,patlamış mısır,balon vs. aldırarak bi sürüü masrafa sokacak çook tatlı..çook sağlıklı bebişler nasip etsin..amin..Hayırlı cumalar..
çatlak nazobayanssulusmile
Selam kizlar nasilsiniz? Benim kafam cok karisik. bizim simdi 5 gün iliskiye girmemiz yasak spermiogramm icin ama bugün yapiskan uzantili akinti geldi hemde bayagi geldi. Yine ovalasyon testi yapdim yine negativ. Acaba yumurta catladida ovalasyon testleri uyduruk oldugu icin göstermiyor mu? Simdi bozmali miyim bu yasagi bozmamali miyim kafam coook karisik ya