mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

begümcüm tatlım naber?
sende varmı belirtiler?

hastayım canım bıraz üşüttüm galıba
valla azizecim bu kül bulutu gectiya deli gibi uçuyorum heryanım agrıyo yorgunluktan valla secemıyom belırtılerı delırıcem ya zaten bos her zamanım uykuyla gecıyo kasıgımda batmalar var bıde akıntım çok anlamadım gıttı

bole yanı tatlımcımlar ben kacıyorum göruşuruz ınş kendınıze cok ıyı bakın öptum hepınızı byee

aynen öyle valla...ben oğluma hamileyken adet günüm 2gün geçmişti test yaptım tek çizgi çıkmıştı...eeee 2gün sonra hala adet olmamıştım tekrar test yaptım ve iki çizgi çıktı.

doğru canım bende kızımda birgün önce yaptım negatif çıktı gününde tekrar yaptım pozitiftiguclubacismile

herkeze iyi geceler kızlar ben kaçıyorumboshayallersmile

aynen öyle valla...ben oğluma hamileyken adet günüm 2gün geçmişti test yaptım tek çizgi çıkmıştı...eeee 2gün sonra hala adet olmamıştım tekrar test yaptım ve iki çizgi çıktı.

Beni de ekler misin listeyeeeeee hu komsuu zemuszemus

Bu ay (Nisan 20) regl oldum ilk deneme idi. Mayis da Insallah. boshayallersmile

Aramıza hoşgeldin canım...AZİZE arkadaşımız yazını görünce senide listeye ekler...Peki göğüslerim ağrıyor demişin...Tamamenmi ağrıyor yoksa sadece uclarımı acıyor memişlerinin...Canım sen günün geçince gelmezse tekrar yap testini...1gün arayla negatifi görüp sonra pozitifi gören çok var...Hemen ümitsizliğe kapılma...

kızlarrrr ben geldim...hadi toplaşalım..kaynatalım...sorulara cevap,dertlere derman olalım..bu arada Allah hepücüğümüze elinden tutup 23 nisan bayramına götürecek,bize pamuk şeker,patlamış mısır,balon vs. aldırarak bi sürüü masrafa sokacak çook tatlı..çook sağlıklı bebişler nasip etsin..amin..Hayırlı cumalar..
çatlak nazobayanssulusmile

ben demiştim..herkes tek tek hamiş olup gitcek..ben bu topicte yapayalnız böle tek başıma kalcam.:çok üzgünüm:nerdesiniz ...beni bu topicin bekçisimi sandınız üleeeeennnnnnnnnnn:roflol:

amin canım inş.:Saruboceq::CüvCüv:

hiç silik çizgide mi çıkmamıştı?
ben yinede ümitlenmesem daha iyi sanırımfisfisfis

yok tatlım yaa silik felanda çıkmamıştı zaten silikde olsa hamişsin demek tek çizgiydi sen yinede dediğim gibi bikaçgün daha bekle canımbilmiyorumkismile

mrb.reyda hoşgeldin aramıza..walla belirtilerin hamiş olduğunu düşündürüyo..ama psikolojikte olabilir..o yüzden 2 gün daha bekle yeniden bi test yap,ya da imkanın varsa kan testi yaptır kesin sonucu öğren.kaydirigubbakcemile5

başka zaman bu hatunlar kaynatırlar ben işyerindeyim ya..çokk yoğun olurum yazamam..içim gider...bugünde iş yok işyerinde vakit çokk canım sıkıldı..bu seferde hatunlar yok..çokkk ararsınız beni çookkk:umursamaz:kaydirigubbakcemile3

Selam kizlar nasilsiniz? Benim kafam cok karisik. bizim simdi 5 gün iliskiye girmemiz yasak spermiogramm icin ama bugün yapiskan uzantili akinti geldi hemde bayagi geldi. Yine ovalasyon testi yapdim yine negativ. Acaba yumurta catladida ovalasyon testleri uyduruk oldugu icin göstermiyor mu? Simdi bozmali miyim bu yasagi bozmamali miyim kafam coook karisik ya

aminnnnnn cnm inşalllah.... sizede hayırlı cumalar... opuyorumnanaktan

çukulatam bence sen phrizi bozma şekerim..dişinizi sıkın spermogramınızı yaptırın..dediğin gibi olduğunu farzetsek bile tutması kesin diye bi kaide yok biliyosun.Allah nasip ettiyse her halükarda olur zaten.önce şu spermlerin durumuna bakın bence..onlarda bi sorun varsa eğer sen yumurtlasan ne yazar..inşallah bi sorun yoktur..sabret biraz..tamam mı canım..a.s

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…