mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

..........................................................................

he yaaa benim civcivlerle sahadayız yarın uzun bi gün olcak benim içinnn hayatımmmm erkenden kalkmam lazımmmmmmmmkafamçokkarıştı

kolay gelsin kuşum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt iyi geçer inşallah alkisalkisalkis sonra 2gün dinlenirsin tatlım yerimseniben
bende bekliyom canmm 1haftam kaldı eyvahedigeldismile

kolay gelsin kuşum hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt iyi geçer inşallah alkisalkisalkis sonra 2gün dinlenirsin tatlım yerimseniben
bende bekliyom canmm 1haftam kaldı eyvahedigeldismile

inşallah güzel haberler alırız canımcımmmmmmm rabbim nasip ederde yüzün güler inşallahhhhhhhhhhh:Saruboceq:

iyiyim cnm sağol sen nasılsın. benim daha çoook. Çalışma aşamasındayız biz daha :dance: yumurtlama dönemindeyim mayıs ortasına kadar duadayım

azizecim bu arada listede ufak bi değişiklik yapabilirmisin tatlım ben 13 mayıs demiştim ama sen 15 mayıs yazmışın fakat bende hata yapmışım hesaplamada 11 mayısta adet günüm cnm opuyorumnanaktan

slm kızlar inş.hepimizin yüzü bu ay güler

kızlar hepinize iyi geceler diliyorum yatmadan önce hepinize dua edicem. Allahım hayırlı olanı çok bekletmeden verir inş.

erazze cim benim kasıklaRINDA BATMA OLUYO bide uyku çok bastırıyo gündüzleri hep yatmak istiyom...

ah ah işkence gibi gelio beklemek. gerci tamda belirti sayılcak isi yok ama ınsan kesınlık ıstıo

haklısın canım beklemek zor ama erken yapınca olsa bile göstermeyebiliyo bazen yinede sen bilirsin

haklısın canım beklemek zor ama erken yapınca olsa bile göstermeyebiliyo bazen yinede sen bilirsin

aynen öyle valla...ben oğluma hamileyken adet günüm 2gün geçmişti test yaptım tek çizgi çıkmıştı...eeee 2gün sonra hala adet olmamıştım tekrar test yaptım ve iki çizgi çıktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…