• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

canım ben 5ay önce 2aylık bebeğimi kaybettim düşük yaptım 3aydır korunmuyorum ama hala hamile kalamadım moral seviyem taban yapmakta bebegimin üzüntüsünü hala atamadım pskolojim hala düzelmedi onun içiçn biran önce tekrar hamişlik istiyorum en kısa zamanda olur inş.adetim yeni bitti umutlar mayıs ayında bakalım hayırlısı:Saruboceq:

tam yerine geldin canım..azize de 3 aylık bebişini kaybetmişti..bakalım bu ay bekliyoruz..bende 5 haftalık düşük yapmıştım..4 ay oldu bende bekliyom walla..bazen psikolojım bozulsada hayat devam ediyor..her ay yeni bi ümit çünkü..senin de bebişin en kısa zamanda gelicektir mutlaka..stres yapma sakın..kaydirigubbakcemile5

hoşbulduk arkadaşlarkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kız siz hamiş olduk diye cinsel hayatlarınızı naptınız bakalım..bitirmeyin sakın..tabi dr.sakınca görürse o başka..doğumu kolaylaştırıyo...sırnaşık şey

valla nazo sımdılık tık yok zaten evde mısafır var yatılı.. bıde anacım sana dıyorumda bende aynı hafta ıcı ınsanın yorgunluktan kımsenın gozu bırbırını gormuor..bilmiyorumkismile

tam yerine geldin canım..azize de 3 aylık bebişini kaybetmişti..bakalım bu ay bekliyoruz..bende 5 haftalık düşük yapmıştım..4 ay oldu bende bekliyom walla..bazen psikolojım bozulsada hayat devam ediyor..her ay yeni bi ümit çünkü..senin de bebişin en kısa zamanda gelicektir mutlaka..stres yapma sakın..kaydirigubbakcemile5

sağol canım inş.azize içinde senin içinde çok üzüldüm canım yaşamayan anlamaz nasıl duygu olduğunu Rabbim kimseye yaşatmasın inş.Allahım hepimizin yüzünüde tez zaman da güldürür inş.zemuszemuszemuszemuszemuszemus

slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım yani buraya yeni yazıyorum yazışmalarınız çok hoşuma giitti bende hamiş kalmak istiyorum banada dua edin Rabbim isteyen herkeze verir inş.:Saruboceq::Saruboceq:

hosgeldın canım ınsallah saana ugur getırır.. yasadıkalrına uzuldum allah kımseye yasatmasın :ecrin_bebek::ecrin_bebek:ama artık onune bakman gerek moralını yuksek tut

valla nazo sımdılık tık yok zaten evde mısafır var yatılı.. bıde anacım sana dıyorumda bende aynı hafta ıcı ınsanın yorgunluktan kımsenın gozu bırbırını gormuor..bilmiyorumkismile

valla dr.sor mutlaka eğer bi sakıca yoksa...devammm...birbirinizi görsün gözleriniz..nasılsa o dünyaya gelince unutursunuz birbirinizi...:roflol:gamyoncuiremsu

valla dr.sor mutlaka eğer bi sakıca yoksa...devammm...birbirinizi görsün gözleriniz..nasılsa o dünyaya gelince unutursunuz birbirinizi...:roflol:gamyoncuiremsu

ok bu arada sana ne dıcem bılıomusun hanı sen hamıle degılım dıosun ya bence olabılır neden cunku bendede tatlı krızlerı fılan olmustu hanı adetten once olurya yanı tamamen umutsuzluga baglama bence hem baksana sen sıkı calısmıssın bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile allah ıns gonlune gore verır sekercımmmmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

bende kız isterdim hep ama 18 aydır olmayınca şimdi erkek te olsa razıyım yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

defne senin fala baktım şimdi...temmuzda hamişsin....bi kızın olcak...sık dişini..ay ne güzel ay aslında hamişliğin rahat geçer nisanada doğum yaparsın..baharda doğan kuzular gibi....sositosositoboshayallersmile

hosgeldın canım ınsallah saana ugur getırır.. yasadıkalrına uzuldum allah kımseye yasatmasın :ecrin_bebek::ecrin_bebek:ama artık onune bakman gerek moralını yuksek tut

hoşbulduk canım sağol.herkez aynısını söylüyo ama moral elde olan bişey değil.bide ben pek kimseyle konuşmam ama burda yazışmalar felan kendimi toplamama yardımcı oluyo herkez aynı dilde aynı sorunlardan bahsediyo bizi ancak bizim gibi olanlar anlar demi ama :)hayırlısı bakalımhihoyyythihoyyythihoyyyt

Çamaşır serdim çamaşır attım tekrar makineye yoruldum...Ayakta durdumu ağrım dahada çok oluyor...1 makine daha var yıkanacak...Çalışma çok olunca çamaşırda çoğalıyor...Acaba fatura nekadar gelecek...

Çamaşır serdim çamaşır attım tekrar makineye yoruldum...Ayakta durdumu ağrım dahada çok oluyor...1 makine daha var yıkanacak...Çalışma çok olunca çamaşırda çoğalıyor...Acaba fatura nekadar gelecek...[/QUOT

allah yardımcınn olsun guzelımmmm e zor tabı yorgan yastık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

defne senin fala baktım şimdi...temmuzda hamişsin....bi kızın olcak...sık dişini..ay ne güzel ay aslında hamişliğin rahat geçer nisanada doğum yaparsın..baharda doğan kuzular gibi....sositosositoboshayallersmile

teşekkür ederim kuşummmmm opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan valla gerçekten süper bir aya denk gelir inş kız inş :Saruboceq: :Saruboceq:

slm kızlar uykucu geldi...
diloş bende baktım erkek çıkıyooooo

sen hamilesin tatlişkom opuyorumnanaktan geçen hamilelikte de senin uykun oluyodu hep çıkıp çıkıp uyuyodun hatırlıyorum hadi inş :Saruboceq:

slm kızlar uykucu geldi...
diloş bende baktım erkek çıkıyooooo
Hoşgeldin canım...
kolay gelsin diloşum :hulya:
Teşekkür ederim kuşum...
Çamaşır serdim çamaşır attım tekrar makineye yoruldum...Ayakta durdumu ağrım dahada çok oluyor...1 makine daha var yıkanacak...Çalışma çok olunca çamaşırda çoğalıyor...Acaba fatura nekadar gelecek...[/QUOT

allah yardımcınn olsun guzelımmmm e zor tabı yorgan yastık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ahh ahhh...

ok bu arada sana ne dıcem bılıomusun hanı sen hamıle degılım dıosun ya bence olabılır neden cunku bendede tatlı krızlerı fılan olmustu hanı adetten once olurya yanı tamamen umutsuzluga baglama bence hem baksana sen sıkı calısmıssın bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile allah ıns gonlune gore verır sekercımmmmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

ağzından bal damlıyooo üleeennnnn...walla bana göre bendeki belirtiler adet belirtilerinin daniskası...ama bu şartlarda hamiş falan çıkarsam...bütün kriterler dağılır...birde işin garip tarafı ne biliyon mu..o kadar ay oldu..hiç bu kadar bu ay kesin yok diye kesdirip atmamıştım.hep bi ümidim olurdu..şimdi yok.o kadar hazırlıklıyım ki kırmızıları görmeye..ben bile hayret ediyom..:sm_confused:

ayy defnecim evet aynen gene öyle oluyom...
nasıl geççek bu hafta sonu bilmem boshayallersmile

Back