canım ben 5ay önce 2aylık bebeğimi kaybettim düşük yaptım 3aydır korunmuyorum ama hala hamile kalamadım moral seviyem taban yapmakta bebegimin üzüntüsünü hala atamadım pskolojim hala düzelmedi onun içiçn biran önce tekrar hamişlik istiyorum en kısa zamanda olur inş.adetim yeni bitti umutlar mayıs ayında bakalım hayırlısı:Saruboceq:
kız siz hamiş olduk diye cinsel hayatlarınızı naptınız bakalım..bitirmeyin sakın..tabi dr.sakınca görürse o başka..doğumu kolaylaştırıyo...sırnaşık şey
bu ay hamile kalırsam erkek önümüzdeki aya kız olacakmış napsam acaba :bbo: kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
tam yerine geldin canım..azize de 3 aylık bebişini kaybetmişti..bakalım bu ay bekliyoruz..bende 5 haftalık düşük yapmıştım..4 ay oldu bende bekliyom walla..bazen psikolojım bozulsada hayat devam ediyor..her ay yeni bi ümit çünkü..senin de bebişin en kısa zamanda gelicektir mutlaka..stres yapma sakın..kaydirigubbakcemile5
slm arkadaşlar aranıza yeni katıldım yani buraya yeni yazıyorum yazışmalarınız çok hoşuma giitti bende hamiş kalmak istiyorum banada dua edin Rabbim isteyen herkeze verir inş.:Saruboceq::Saruboceq:
valla nazo sımdılık tık yok zaten evde mısafır var yatılı.. bıde anacım sana dıyorumda bende aynı hafta ıcı ınsanın yorgunluktan kımsenın gozu bırbırını gormuor..bilmiyorumkismile
he canım...benimde kızdı bu ay..önümüzdeki ay oğlannnn...bende erkekkkk istiyom..delikafadulden
valla dr.sor mutlaka eğer bi sakıca yoksa...devammm...birbirinizi görsün gözleriniz..nasılsa o dünyaya gelince unutursunuz birbirinizi...:roflol:gamyoncuiremsu
bende kız isterdim hep ama 18 aydır olmayınca şimdi erkek te olsa razıyım yani kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hosgeldın canım ınsallah saana ugur getırır.. yasadıkalrına uzuldum allah kımseye yasatmasın :ecrin_bebek::ecrin_bebek:ama artık onune bakman gerek moralını yuksek tut
Çamaşır serdim çamaşır attım tekrar makineye yoruldum...Ayakta durdumu ağrım dahada çok oluyor...1 makine daha var yıkanacak...Çalışma çok olunca çamaşırda çoğalıyor...Acaba fatura nekadar gelecek...[/QUOT
allah yardımcınn olsun guzelımmmm e zor tabı yorgan yastık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
defne senin fala baktım şimdi...temmuzda hamişsin....bi kızın olcak...sık dişini..ay ne güzel ay aslında hamişliğin rahat geçer nisanada doğum yaparsın..baharda doğan kuzular gibi....sositosositoboshayallersmile
slm kızlar uykucu geldi...
diloş bende baktım erkek çıkıyooooo
Hoşgeldin canım...slm kızlar uykucu geldi...
diloş bende baktım erkek çıkıyooooo
Teşekkür ederim kuşum...kolay gelsin diloşum :hulya:
Çamaşır serdim çamaşır attım tekrar makineye yoruldum...Ayakta durdumu ağrım dahada çok oluyor...1 makine daha var yıkanacak...Çalışma çok olunca çamaşırda çoğalıyor...Acaba fatura nekadar gelecek...[/QUOT
allah yardımcınn olsun guzelımmmm e zor tabı yorgan yastık kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ahh ahhh...
ok bu arada sana ne dıcem bılıomusun hanı sen hamıle degılım dıosun ya bence olabılır neden cunku bendede tatlı krızlerı fılan olmustu hanı adetten once olurya yanı tamamen umutsuzluga baglama bence hem baksana sen sıkı calısmıssın bilmiyorumkismilebilmiyorumkismile allah ıns gonlune gore verır sekercımmmmm:ecrin_bebek::ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?