mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

sende haklısın canım bakalım aksam ben bı kocısle konusayım ne dıor ?ona kalsa benım yarın dogurmam gerek...
:roflol::roflol::roflol:
kocalar hemen bi panik oluyolar dimi
daha dursuuuunnnn bi sürü abuk sabuk şey aşercem bennnn, koşturcam durcam onu ordan oraya :roflol:

..................................................................

Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bende istiyorum cnm benim içinde dua et olur mu

Çok sevindim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin, bende istiyorum cnm benim içinde dua et olur mu

amın canım ınsallah allah hepmıze saglıklı bbekler nasıp etsın ınsallah hepımız ıcın dua edıyorum yemın ederım . allah hepımızın yardımcısı olsun ..

bu arada exporter baktım lısteyede senın yumos gunlerın yaklasıo cok calıs tamammı ....odevlerını ıhmal etme... :)

Canım,

Benim reglim 3 gün sürüyor biter bitmez erkenden başladık çalışmaları, tam olarak bu ay korunmayı bıraktık bir dolu bir boş takılıyoruz, bakalım inşallah olur bu ay kendimi nedense bu aya çok hazırladım

chocolatcım ben özel mesaj yazamıorum henüzbenneyaptımki

50 mesaj mı ne dolması gerekıomus

Tamam canim oldu ben sana burdan cevap yaziyorum ozaman ama mesaji görür müsün bukadar mesaj arasinda o mechul. Neyse 50 yi yarilamissin zaten alkisalkisalkis

Bu arada günaydinnn kizlar...

Bugün benim calismalarimin simdilik son günü. Bugünde yapacagiz ondan sonra 5 Gün tatil cünki esimin spermiogrammina bakacagiz. Bu arada gittigi doktor türk cikti bizimki bir utandi bir utandi sormayin :roflol:

Dedim yaaa biz kadinlar bundan daha kötü muayaneyi sürekli olmak zorundayiz dedim-. Anlasin biraz nasil mis

heh bak super ... kendını sartlandırma ama ne kendını nede esını strese sokma . cunku beklentı ıcıne gırmek kotu ınsan kırmızıları gorunce cok uzuluo cunku

............................................................................................

slm güzeller hihoyyyt
ben geldim hihoyyyt
nnehir tebrikler canmm hayırlı olsun süprizzzzz alkisalkisalkis

slm..kızlar...cimcimem ayağını nasıl sürüdüyse artık....hamiş olan olana..kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin ne zamandır misafir olarak sizi takip ediyodum dayanamadım aranıza katıldım arkadaşlık süper burda aranızda olmak bana şans getirecek ve bebişime kavuşucam inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…