mart,nisan ve mayıs aylarında hamile kalmak isteyenler buyrun...

gelsin meleklerimiz konsunlar annelerinin göbüşlerine :Saruboceq:
ALLAHIMIZIN İZNİNLE :Saruboceq:

ya nazan cım ben sana bu ay yok demiştim gülüm..sabret azcık..hayırlısı geride..gelicek bak emin ol..sende oğluşunu alcan kucağına...

amaan bekle dur alsanaalsanasmile

kısmet olursa pazartesi yaparım testi...varsa çıkar :Saruboceq:
HAYIRLISI neyse o olsun :Saruboceq:

Ben daha cok beklemek zorundayim cünki benim adetim herzaman birkac gün gecikir. Birde tek cizgiden cok korkuyorum birkac gün daha bekler umut ederim böylesi daha güzel :1shok:

kızlar yaaaaaaaaaaa test yapmamak için zor tutuyom kendimi kaydirigubbakcemile3 ne deliyim ben yaaa sempatiksalakcinni daha 8gün var sempatiksalakcinni

bende eczanenin önünden geçmiyom..yolumu değiştiriyom..biliyom olmadım..boşa 5 tl.gitmesin bari...:içelim:

ya nazan cım ben sana bu ay yok demiştim gülüm..sabret azcık..hayırlısı geride..gelicek bak emin ol..sende oğluşunu alcan kucağına...

ayy topikimizin müneccimi oldu kız delikafadulden
hele de bana bendede yok dimi?

Ben geçen ay totan alıp kenara koydum, eşimde sen canın sıkıldıkça test mi yapıyorsun sonra gözlerin alışcak çift çizgiyide tek görcen diyor :jeyyar::1shok:

toptan mi aldin? Hay allah iyiligini versin :roflol:Aslinda iyi fikir ama evdede test olunca insan duramaz zirt pirt test yapar

inş canım hayırlısı olsun bende beklemiyordum amam üzülmediğimi söylersem yalan olur

vesade kısmet canmm...
hayırlısı olsun hakkımızda. mayısa sıkı çalış tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…